ferma1 0 Napisano 14 Lipca 2011 U nas nie spada, ceny jak pisałem poniżej , a na magazynie braki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 14 Lipca 2011 Trochę odbiegnę od tematu - obejrzyjcie na You tube : WEZWANIE DO PRZEBUDZENIA (16 części) - a my małe trybiki maszyny gospodarczej wysprzęglamy się tutaj nad tak drobnymi tematami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Lipca 2011 http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/prezes-oldaru-jajka-w-polsce-sa-najdrozsze-w-europie,53740.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 15 Lipca 2011 A znacie takiego Pana : Nigel Farage - filmy z Jego udziałem na You Toube to jest to! Gość ma haryzmę i jaja - mówi prawdę prosto w oczy sławnym europejskim politykom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pullmann007 0 Napisano 15 Lipca 2011 no i co Pany? wszystko stoji!cena grudniowa w lipcu i zejścia brak!prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pullmann007 0 Napisano 15 Lipca 2011 Słabe zejście bo hodowcy przejmują sklepy i cukiernie , sam przejołem z 10 w tym tygodniu. przepraszam zapytam jesteś producentem czy tzw 'dystrybutorem' na te cukiernie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pullmann007 0 Napisano 15 Lipca 2011 no i co Pany? wszystko stoji!cena grudniowa w lipcu i zejścia brak!prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 15 Lipca 2011 Koleś jest dobry kol Numerek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 18 Lipca 2011 witam,kto podrzuci jakie cenki na ten tydz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lipca 2011 Kol leonis 1a - 0,28 1b - 0,24 duże 0,36 tak dziś sprzedałem pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Lipca 2011 L-0,24M-0,21pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 18 Lipca 2011 Dzisiejsze ceny :1B - 0,26 gr1A - 0,28 grpozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 18 Lipca 2011 Na dzień 18.07:1a- 0.28 zł1b- 0.26 zł W takiej cenie sprzedałem 6 palet. Magazyn pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lipca 2011 No i towar sprzedany na cały tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 18 Lipca 2011 O /0,35zł S / 0,32zł 1a / 0,28zł Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 18 Lipca 2011 Panie "jest cenaniemaceny", po co te bzdurne uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lipca 2011 ??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 18 Lipca 2011 Przepraszam, chyba źle zinterpretowałem wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Lipca 2011 mysle ze bedzie pikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Lipca 2011 zblokowało się w zeszłym tygodniu.obecnie każdy wypycha magazyny bo ceny lecą a pleśń nie próżnuje.ja sam tego doświadczam a podobno jajo kupowałem prosto spod maszyny.o cenach które podałem rano mówią koledzy z innych rejonów kraju.najdroższe jaja są w zagłebiu Żuromina nawet do 0,03 gr. na sorcie ale myślę że w przyszłym tygodniu cena się wyrówna.niestety rynek sam odpowiedział na tak drastyczną zwyżkę że za chwilę może być drastyczna zniżka , ruch bardzo słaby a sprzedaż odbywa się bez kasy wszystko na poczekaj.ale się rozpisałemALE CZAD pozdrawiamp.s.1a po 0,28 gr. jak słyszę to chyba na detal............................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Lipca 2011 Jak ktoś płaci 0,24 to nic dziwnego ze dostaje pleśniawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 18 Lipca 2011 Witam ponownie Ceny w jakich sprzedają hodowcy jaja na północnym mazowszu to 1a od 28do nawet 30gr1b 26gr2a 24gr Myślę,że cena się zatrzymała na obecnym poziomie tylko inne rejony muszą po prostu wyrównać swoje ceny i rozbieżności nie będzie.Na pikowanie ceny w dół nie ma szans,towaru świeżego po prostu dużo nie ma.Jeśli ktoś sprzedaje w innych cenach to albo nie jest świadomy co się dzieje na rynku albo towar jest magazynowy nie wiadomo z jaką datą czyli trzeciej kategorii.Ile ludzi na forum tyle zdań. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 18 Lipca 2011 Kol. Biedronka , nie wkurzaj aż tak biednych hodowców. (już niedługo bogatych). Wiemy przecież wszyscy , że tak tanio kupić się nie da. A ceny do dużego hurtu faktycznie oscylują pomiędzy 27 a 30 gr za 1A. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 18 Lipca 2011 Da się kupić tanio. Trzeba znaleźć jakiś mały zapyziały kurnik , którego właściciel(e) , jest nieświadomy aktualnej sytuacji. - Często takie kurniki należą też do RSP , gdzie najważniejsze jest ile zostało do fajrantu i czy można już iść do domu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Lipca 2011 za 0,26 netto 1a u stałego dostawcy jest towar ale jak można kupić taniej a do tego na magazynie jest drogi towar to trzeba z czegoś dołożyć do towaru magazynowego....................................pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach