ferma07 0 Napisano 25 Lipca 2011 Zalosne zalosne ....... zal desperatow ktorzy zaklinaja rzeczywistosc Moze 1A po 0.22 napiszecie ze chodzi albo 0.18 a tak sie stanie ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lipca 2011 Pierwsze transporty jakie dziś sprzedałem1A- 0,261B - 0,22ceny oczywiście netto pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeoor 0 Napisano 25 Lipca 2011 PROMIX !!! pozostań lepiej czytającym forum, pierwszy post i dałeś klapę. - może u innych hodowców, ale u mnie ceny są bez żadnych zmian O / 0,36zł S / 0,32zł 1A / 0,27zł - 0.29zł 1B / 0,25zł - 0.26zł 2A / 0,23zł – 0.24zł pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 25 Lipca 2011 I w te ceny jestem w stanie uwierzyć bo wszystko zależy od klienta i regionu .Jeśli 1a będzie się kształtować w tych granicach to mi jako hurtownikowi lub jak kto woli "hienie" odpowiadają ,a i fermy chyba będą zadowolone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 25 Lipca 2011 Ceny na ten tydzień które mi obiecanoxxl 0,32xl 0,261a 0,221b 0,22a 0,18I koledzy handlarze nie przepłacajcie hieną producentą Jak KUba Bogu tak bóg kubie. Są to ceny bez proszenia.A chyba będzie nawet niżej z końcem tygodnia. Bo z tego co słyszałem to są już ostro załadowani. Oczywiście heretycy piszą że puści a później sami proszą żeby coś wziąść. A kto może niech się wstrzyma z zakupem bo będzieJeszcze NIŻEJ. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 25 Lipca 2011 po tych wpisach widać dużą rozbierzność cenową. i kogo tu słuchać?!!?!?!?!?!?!?!??!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lipca 2011 Jajunia12 obiecanki cacanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 25 Lipca 2011 Witam, Kupię każdą ilość stłuczki, jaj pobrudzonych czy wylęgowych.Proszę dzwonić na numer (22) 2131635. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 25 Lipca 2011 Jeśli komuś wchodzi stado i ma S, 3 czy jakieś małe w dobrej cenie to też zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 25 Lipca 2011 Czekajcie panowie dalej a proszkownie czekają na jeszcze tańsze jajeczko. Jajo na masę już płacą po 3,2 to 1a wychodzi po 0,20. Więc kto zapłaci po 0,22 za 1a to uczciwa cena, a kto więcej ten się daje nabijać w butelkę. Tak jak napisałpan Jajcarek jak jest po 10 to się płaci po 10 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 25 Lipca 2011 daj na luz, mamy dosyć tego błazeństwa,- jajunia, siusiałeś dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lipca 2011 jajunia12 nie nadymaj się tak, myślisz że swoimi wpisami zmienisz rynek i cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basiabasia80 0 Napisano 25 Lipca 2011 Czekajcie panowie dalej a proszkownie czekają na jeszcze tańsze jajeczko. Jajo na masę już płacą po 3,2 to 1a wychodzi po 0,20. Więc kto zapłaci po 0,22 za 1a to uczciwa cena, a kto więcej ten się daje nabijać w butelkę. Tak jak napisałpan Jajcarek jak jest po 10 to się płaci po 10 gr. a ch...cię obchodzi kto po ile sprzedaje. jak widzę twoje nędzne wpisy to cieszę się że nie mam do czynienia z takimi odbiorcami jak twoja żałosna osoba.lepiej zakopać do doła niż takiemu burakowi i analfabecie sprzedać po 0,20gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeoor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Ktoś kto zna zasady zdrowego handlu takich rzeczy by nie pisał, każdy mądry handlarz nie s..ra w swoje gniazdo, swój zakup i sprzedaż towaru ściśle trzyma w tajemnicy przed swą nie śpiącą konkurencją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Czekajcie panowie dalej a proszkownie czekają na jeszcze tańsze jajeczko. Jajo na masę już płacą po 3,2 to 1a wychodzi po 0,20. Więc kto zapłaci po 0,22 za 1a to uczciwa cena, a kto więcej ten się daje nabijać w butelkę. Tak jak napisałpan Jajcarek jak jest po 10 to się płaci po 10 gr. a ch...cię obchodzi kto po ile sprzedaje. jak widzę twoje nędzne wpisy to cieszę się że nie mam do czynienia z takimi odbiorcami jak twoja żałosna osoba.lepiej zakopać do doła niż takiemu burakowi i analfabecie sprzedać po 0,20gr Poziom wypowiedzi na tym forum ,wędruje w dół ,po równi pochyłej wraz z cenami jaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 I tu znowu wielebny nie ma racji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Co do cen??? Czy do poziomu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Lipca 2011 potwierdzam.................słowa przeorapozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lipca 2011 poziom 1A na ten tydzień to 0,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 potwierdzam....................słowa jest cenaniemacenypozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 http://video.google.com/videoplay?docid=4883278393534244826&q=przer%C3%B3bka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Nie będę się nad tobą znęcał. Niech każdy, na swój sposób wytłumaczy sobie na jakim nadajesz poziomie...ale czad.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 ..szkoda mi tylko Koziołka (słowo zostało usunięte)ka. Nie zasłużył sobie na taką podróbkę, tak jak prawdziwy Jajcarek na takiego "DUBLA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 przeor pasujesz do tego koziołka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 25 Lipca 2011 xxl 0,32xl 0,261a 0,221b 0,22a 0,18Bez komentarzy proszę. i Pozdrawiam afabete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach