Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Myślę że za takie filmy powinieneś być usunięty.. No cóż... Nie wiem jak to działa że słowo Koziołek (słowo zostało usunięte)e... zostaje nie dopuszczone a takie filmy kogoś bawią!! Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 25 Lipca 2011 punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Kol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Lipca 2011 Myślę że od punktu myślenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lipca 2011 przeor, tacy podżegacze do złej atmosfery jak ty też powinni być usunięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Lipca 2011 Jajczarek zmień forum albo lekarza.................co do cen to tendencja spadkowa szczególnie kl. M pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Lipca 2011 Cały czas napływają zamówienia a sami odbiorcy mówią o jeszcze większym ssaniu od połowy sierpnia pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 26 Lipca 2011 Piszcie Panowie i Panie CENY , aktualne CENY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Lipca 2011 1A 22-241B 20-222A 20To sa ceny u stalych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 26 Lipca 2011 Mam pytanie do handlowców czy u was w handlu jaja staniały? ( myślę że nie), to czemu wymuszacie na nas producentów abyśmy obniżali ceny, przecież czy kupicie od nas taniej czy drożej wasza sprzedaż pozostanie na tym samym poziomie – hmm.. nawet i tu są spekulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 26 Lipca 2011 Kol. Jajcarek, dużo ci zostało stałych dostawców bo ja przy twoich cenach przez ten cholerny okres dawno bym popłynął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pullmann007 0 Napisano 26 Lipca 2011 Mam pytanie do handlowców czy u was w handlu jaja staniały? ( myślę że nie), to czemu wymuszacie na nas producentów abyśmy obniżali ceny, przecież czy kupicie od nas taniej czy drożej wasza sprzedaż pozostanie na tym samym poziomie – hmm.. nawet i tu są spekulacje. ceny nie staniały problem tkwi u producentów którzy podawali wirtualne ceny a robili co innego wiec kto do kogo ma problem jak sie zdzwaniali jak cena szła do góry to niech dalej sie zdzwaniają jak cena idzie ku dołowi pozdrawiam z 3miasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliszef 0 Napisano 26 Lipca 2011 Coś jest na rzeczy, bo "handlujący" jajami zachowują się jakoś dziwnie. Zawsze mówili o prawach rynku ,a teraz jak by mogli to by własne g.. ówno zjedli za grosza. A przecież za te baseny na ogrodach właściciel firm itak płaci klient w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 26 Lipca 2011 Prawdziwy handlarz zawsze walczy o każdy grosz. No chyba , że ktoś nie szanuje pieniędzy. A co do basenów - to jakiś dziwny przytyk , bo nie wszyscy handlarze mają aż tak bogato , a i nie wszyscy producenci - a i w jednym i w drugim przypadku za ewentualnie posiadanie różnych synonimów bogactwa płaci ostatecznie konsument. I nie powiesz mi Kolego , że sam jeśli jeszcze nie masz willi z basenem - to o niej nie marzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 26 Lipca 2011 A - cha prawa rynku działają cały czas - teraz idzie lekko w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 26 Lipca 2011 S - 0,15 - 0,16 PLNM - 0,18 - 0,19 PLNL - 0,22 PLNXL - 0,36 - 0,38 PLN1 kg - 3,30 - 3,40 PLN Od 20 sierpnia pasza 15% w dół a jaja minimum 20% w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniouk 0 Napisano 26 Lipca 2011 S - 0,15 - 0,16 PLNM - 0,18 - 0,19 PLNL - 0,22 PLNXL - 0,36 - 0,38 PLN1 kg - 3,30 - 3,40 PLN Od 20 sierpnia pasza 15% w dół a jaja minimum 20% w górę. kolego ''frirendż@'' gdzie masz m po 18 chetnie kupie od ciebie pare plet z malym jajkiem problem bo nasadzenia dopiero ida duzego od 1a w gore coraz mniej a wy ceny obnizajcie to na pasze nie zarobicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 27 Lipca 2011 Import koledzy import a sie smialiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Lipca 2011 NIE WIEM JAK BĘDZIE PO 20 SIERPNIA ALE NA DZIŚ HANDEL KULEJE A CENY JAKIE PŁACIŁEM DZIŚ:2A-0,191B-0,201A-0,23S-0,28O-0,33TOWAR JEST WSZĘDZIE , NAWET STAŁY DOSTAWCA ZACZĄŁ NORMALNIE ROZMAWIAĆ.............................pozdrawiam i życzę pogody dla wszystkich , którzy w sierpniu jadą na wakacje podobnie jak ja.p.s.uprzedzając wpisy powiem że wołają za towar o 2 gr. więcej ale tylko wołają............................................................................................... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lipca 2011 a co to jest import ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lipca 2011 Import jaj z najbogatszych krajów UE (Hiszpania Portugalia Irlandia i Grecja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 27 Lipca 2011 Ceny dzisiaj na kaszubach 1a-0,25 1b-0.24 itd.Uważam że nie ma co liczyć na razie na podwyżkę jedynie na tańszą paszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 28 Lipca 2011 Witam wszystkich Na dzień 28 lipca sprzedaję jaja w cenach: 0-38grS-35gr.1a-261b-23 Ilości powyzej 4paletMagazyny mam puste gdyż nie przytrzymuję towaru.Jakby się ustabilizowało.Poniżej tych cen nie sprzedaję.Znajomy z dużej firmy makaroniarskiej mówi,ze po 15sierpnia ludzie wracają z urlopów i zaczynaja produkcję pełną parą co spowoduje wzrost cen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 28 Lipca 2011 U nas zejście minimalnie mniejsze, ale ceny stabilne:I A - 0,28I B - 0,26II A - 0,24Tak mówią, że po 20 sierpnia sprzedaż i cena jaj w górępozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Lipca 2011 ha ha ha może cena skoczy na 0,40 gr.na dziś tanieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach