leonis 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 witam,podrzuci ktoś cenki w jakich sprzedajecie i kupujecie na ten tydzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 Cena na proszkownie 2,8- 3 zł, czyli dołuje.Najdrożej płacę po 0,21 za 1a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam Kolego Jajunia lepiej pochwal sie ile placisz najtaniej bo najdrozej to zadna rewelka Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 ceny bez zmian 1a 25-26 2a 20-22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 1A 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 8 Sierpnia 2011 Ten tydzień zapowiada się nie żle, dziś mi wszystkie jaja zeszły po niżej podanych cenach, magazyn pusty.Kol.. hodowcy nie ma takiej potrzeby aby ulegać naciskom handlarzy do obniżania cen, jak chcą to zapłacą O - 0,36zł S - 0,32zł 1a - 0,25zł1b – 0,23zł2a – 0,21złPozdrawiam ps.Jajunia12 Niech żyje bieda, dzięki nam staniesz się bogaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 W tym tygodniu lepsze zejście,magazyny puste. 0-36grS-321a-25-261b-232a-20-21 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 Nieskromnie przyznam ze mam gr.wyzej jak koledzy piszecie Nie biore pod uwage jajcarka i jajuni rzecz jasna !! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jola1 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 doniesienia prasowe dotyczące produkcji drobiu http://wzhipd.cba.pl/prasa/161-komisje-za-ratyfikacja-poprawki-do-konwencji-z-espoo.html http://wzhipd.cba.pl/prasa/165-jajka-zdrozeja-o-kilkanascie-procent.html pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 9 Sierpnia 2011 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. w Żukowie zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski) do uboju. tel: 606 640 125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 10 Sierpnia 2011 Ceny bez zmian, tylko popyt większy. Magazyn pusty 1A 0,261B 0,242A 0,22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KocWaJAJA 0 Napisano 10 Sierpnia 2011 Zejście słabsze choć jak zwykle powtarzam nie zawsze robi się kokosy, ważne że jest zainteresowanie, marżę trzeba było obniżyć ale nawet jak się z 2-3gr dorzuci to można zarobić. Problem może wystąpić za 1-2 miesiące bo część moich dostawców mówi o zaprzestaniu produkcji bądź to na modernizację obiektów bądź w ogóle zrezygnowanie z tej działalności. Poczekamy zobaczymy.Ceny nie wiem czy najwyższe czy najniższe ale wydaje mi się, że uczciwe jak na ten czas dla moich dostawców - hodowców za towar świeży, bez zielonych dodatków:Ia - 0,25Ib - 0,22IIa - 0,19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Sierpnia 2011 Tu się zgodze z kol KocWaJAJA będzie dołek bo modernizacja nie potrwa tydzień dwa,obecnie towar schodzi zerowe stany magazynowe i coraz większe zapotrzebowanie,pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Widzę , że Panowie znowu się nakręcają. "Puste magazyny , brak towaru" - ja tam tego , żeby już brakowało nie zauważam. Owszem to nie maj - gdzie się odkłada ,ale wydaje mi się , że jest taka w miarę równowaga pomiedzy aktualną zmniejszoną produkcją - a popytem. O braku towaru to pewnie porozmawiamy bliżej października lub listopada - wtedy będzie się działo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Co po niektórzy ssają ceny z palca . Na przetwórnie płacą poniżej 3 zł. A większość nawet nie pracuje, czekają na niższą cenę. Co po niektórzy na tym forum z tymi cenami powinni leki na projekcje brać, nie ubliżając nikomu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Poczekamy 2 tygodnie zobaczymy kto będzie się nakręcał,jajunia12 piszesz cena 1a -0,21 a płacisz 0,25 to też jest sposób aby nie zwariować i nie brać leków, gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermydrobiu 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Ceny na naszej fermie:xxl - 0,35 do 0,38Xl - 0,33L - 0,25 do 0,27M - 0,22 do 0,24s- 0,18zejście stabilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 xxl0,32xl 0.261a 0,211b 0,192a 0,17 2b 0,15Możesz wierzyć czy nie kol. jest cenaniemaceny ale tak płacę teraz , więc nie wiem skąd wy bierzecie te ceny. Może po tyle to wy sprzedajecie jak z jedną skrzynką jedziecie 100 km, to są ceny do detalu a nie do hurtu może pomyliliście forum. Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Ceny na dzień dzisiejszy XL- 33 O- 22 L - 17-18Tak kol. pisał w maju, a ja wtedy płaciłem najdrożej po 12gr 1a więc wiemy że kol. mówi o detalu. pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 o jakim detalu ?, możesz sobie pisać że kupujesz po 12gr ale tym nie zaniżysz ceny i nie uregulujesz rynku,co do maja to nic nie pisałeś bo zarabiałeś 15gr na jaju jak się urwało to wylewasz żale na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Dla niektórych i dwie skrzynki to jest hurt. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 11 Sierpnia 2011 Znowu kużwa ten "płatnik", a tak spokojnie było.kol. jest cenaniemaceny oleejj tego frajera (jajunia12345itd), nich pisze co chce, on żyje wspomnieniami z przed roku !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Na tym forum wypisuje się tak NIERZECZYWISTE INFORMACJE , że powoli dochodzę do wniosku ,że szkoda czasu na czytanie tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Kol. Jajunia zapłacę ci po 0,23 za 1a tylko mi to przywiez a nawet po 0,24.Cena dzisiaj jaką dostałem za 1a to 0,26 1b 0,24 2a 0,22 itd. Magazyn pusty!! ale co z tego jezeli ta cena jest mizerna 1a powinna kosztować co najmniej 0,29 aby w miarę się opłacało ale to tak na marginesie do kol. producentów bo oni wiedzą o co chodzi inni nie mają pojęcia po ile dziś opłaca sie produkowac. Te bajki o 1a po 0,21 włóżcie sobie w d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Normalna cena przy stalej współpracy 1A to 23 gr i nic sobie nigdzie nie wsadzajcie bo moze zabolec I nie pisze ze nie ma ceny 28 i 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach