Jajcarek 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Kolego numerek masz racje co do postow na forum, ale mysle ze to tylko jedna osoba (wszyscy wiedza kto) pod wieloma nickami pisze sama do siebie Proponuje czytac nicki ktore maja wiecej niz 3 miesiace i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Jajcarek przestań p**** i sam się przyznaj pod iloma Nickami jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 14 Sierpnia 2011 Normalna cena przy stalej współpracy 1A to 23 gr i nic sobie nigdzie nie wsadzajcie bo moze zabolec I nie pisze ze nie ma ceny 28 i 21 Potwierdzm, jajcarek nie kłamie 23 gr to normalna ce4na za 1A przy stałej współpracy normalnie pewnie ze 2 oczka do góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Sierpnia 2011 Mnie pakowalnia (Szkaradek) z którą współpracuje na stałe płaci :O - 36gr S - 32gr 1a - 26gr 1b - 24gr 2a - 22gr- można zapłacić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 15 Sierpnia 2011 Zejście słabsze choć jak zwykle powtarzam nie zawsze robi się kokosy, ważne że jest zainteresowanie, marżę trzeba było obniżyć ale nawet jak się z 2-3gr dorzuci to można zarobić. Problem może wystąpić za 1-2 miesiące bo część moich dostawców mówi o zaprzestaniu produkcji bądź to na modernizację obiektów bądź w ogóle zrezygnowanie z tej działalności. Poczekamy zobaczymy.Ceny nie wiem czy najwyższe czy najniższe ale wydaje mi się, że uczciwe jak na ten czas dla moich dostawców - hodowców za towar świeży, bez zielonych dodatków:Ia - 0,25Ib - 0,22IIa - 0,19 Uwarzam, że bardzo szczery wpis kolegiKocWaJAJA, myślę, żę ten ceny są dobre i dla producentów, pośredników oraz także ostatecznych konsumetów towaru,myśle sobie że na pewnym poziomie życia i w pewnym wieku nie można kierować się tylko i wyłacznie chęcią zarobku, inne aspekty takie jak uczciwość zacierają się w handlu, a to smutne. Pozdrawiam. 1a- 23-25 gr.1b-21 gri srednio o 2 oczka na kadym sorcie w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 15 Sierpnia 2011 Kolego Jajcarek powoli robie sie glupi i nie nadąrzam wiesz na pewno o co chodzi : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 i jeszcze jedno chciałbym dodać, jak widzę kłtnie na forum typu jaka jest cena i czyja jest lepsza poprostu ogarnia mnie potworny śmiech. Czy nie uwarzacie, że cena dla każdego regionu kraju może się róznić nawet o 5-7 groszy a czasami bywa że i trochę wiecej? Bardzo się cieszę z jednego powodu, że coraz mniej tu kłótni i prowokacji ze strony jakiś bardzo płytkich i niedowartościowanych ludzi, nie ma sensu pisać jakich, bo każdy ma sumienie i wie czy jest uczciwy czy nie. Wogóle jakie ceny na ten tydz. poda ktoś rzetelną informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JimmyOstryga 0 Napisano 16 Sierpnia 2011 wszyscy sie obrazili ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 17 Sierpnia 2011 ceny z zeszłego tygodniasprzedaż jaj na bieżąco O - 0,36zł S - 0,32zł 1a - 0,25zł 1b – 0,23zł 2a – 0,21zł Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 17 Sierpnia 2011 Czyli podobnie jak u kolegi Kocwawajaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 17 Sierpnia 2011 ,- bliżej mi jest do cen kol. KocWaJAJA niż do twoich Jajcarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 18 Sierpnia 2011 Dziękuje ja narazie nie handluje ponieważ jestem w małych tarapatach wiec nie podam cen. Dzięki portalowi wiem co się dzieje. Pozdrawiam wszystkich uczciwych hodowców i producentów (tych nie uczciwych też, bo nie wolno się kierować złością:) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 19 Sierpnia 2011 można Panie Jajcarek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 Ale co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 ogarnąć się, i być uczciwym, w życiu, a także w interesach. Pozdrawiam kolego Jajcarek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 Sugerujesz ze jestem nie uczciwy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 nie o Tobie akurat nie myślę, że jesteś nie uczciwy. Kto jest uczciwy ten wie to i nie trzeba dużo na ten temat pisać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 Ubojnia Drobiu A&B DROB zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski) i mięsnej do uboju. tel: 606 640 125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 a wogóle jakie ceny prognozujuecie na nestępny tydz. tylko prosze o prognozy a nie wizje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 Cena jest stabilna bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 20 Sierpnia 2011 ok, dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam. Czy podacie ceny na ten tydzień, jak to wygląda? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 22 Sierpnia 2011 witam,na mazowszu 1A 25-26 gr i tak co 2 gr w dół. miłego dnia !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach