Jajczarek 0 Napisano 22 Sierpnia 2011 kol. koggucik najpierw podaj swoje ceny zobaczmy jak to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koggucik 0 Napisano 22 Sierpnia 2011 tak jak mówiłem kolego Jajcarek narazie nie handluje, ale w tym tygodniu się to zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akacja 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 wszyscy krzyczą o podwyżkach a na forum cisza... o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 O podwyzkach krzyczeli 2 tygodnie temu i na tym sie skonczylo narazie nie sadze zeby podrozalo bo blokuje cena jaja w europie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 23 Sierpnia 2011 Mi też się wydaje , że na razie ruchów w górę nie będzie. Prognozuję na październik. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeoor 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Podaje średnie ceny O 0,35 / 0,36zł S 0,30 / 0,32zł 1A 0,25 / 0,26zł 1B 0,23 / 0,24zł 2A 0,21 / 0,22zł pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam ! U nas ceny jak ponizej u kolegi . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Kol Ferma czyli potanialo u ciebie 1 gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JAGNA 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Bardzo się cieszę że znalazłam wasze forum. Od niedawna zajmuję się sprzedażą jaj. Bardzo mi pomożecie w ustaleniu odpowiednich cen. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Sprzedawaj najdrozej za ile mozesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 pakowalnia Szkaradek z którą wspópracuje płaci jak w zeszłym tygodniu, nic nie wskazuje na obniżki cen lecz odwrotnie O - 36gr S - 32gr 1a - 26gr 1b - 24gr 2a - 22gr pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Wiem od 1,5 roku ciagle drozeje i dlatego taka cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Sierpnia 2011 Wiem od 1,5 roku ciagle drozeje i dlatego taka cena dobrą ci reklamę robie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 Oj drożeje okrutnie 1A do końca roku do 23 gr. Pozdrawiam kol. Jajczarka, że pisze po ile można skrzynkę sprzedać na sklepik osiedlowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 W ostatnim tygodniu sporo większy ruch w detalu i w pół hurcie. Sklepy zaczęły brać sporo więcej. A teraz pytanie trochę z innej beczki. Jak stoicie z modernizacją i wymianą klatek ? Wszyscy już dostosowali się do unijnych przepisów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 W ostatnim tygodniu sporo większy ruch w detalu i w pół hurcie. Sklepy zaczęły brać sporo więcej. A teraz pytanie trochę z innej beczki. Jak stoicie z modernizacją i wymianą klatek ? Wszyscy już dostosowali się do unijnych przepisów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 Zgadzam sie ruch jest duzo wiekszy tyle ze w ksiegarniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Sierpnia 2011 panowie, Jajcarek i jajunia12..iskrzycie iskrzycie, szukacie spięcia, a jak widać olewane są wasze wypowiedzi, pogadajcie między sobą - jeden poziom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Sierpnia 2011 Dokładnie tak koledzy robią się pustki na magazynach.1a - 0,26 2a - 0,22 a nawet 0,24Co do klatek kol G.Kogut to jeszcze dużo do wymiany, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Ciekawe skąd Panowie Jajcarek i jajunia12 wezmą jaja do handlu jeśli hodowcy nie powymieniają klatek. A nie powymieniają, jeśli nie będzie ich na to stać. Ja cały czas nie rozumiem głupiej radości tych Panów z tego, że bzdurna cena jajka prowadzi do poważnych problemów wielu hodowców. Przy dzisiejszych kosztach (głównie cena paszy) dla opłacalności produkcji średnia cena 23 gr/szt to absolutne minimum. Ta średnia cena 23 gr/szt to jest tyle, żeby się nie zadłużać ale nie daje też większego zarobku. Żeby móc spokojnie myśleć o przymusowej inwestycji, jaką jest wymiana klatek, średnia cena jajka musiałaby chyba wynosić 35 gr/szt. w dużym hurcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Po pierwsze to dlaczego uwazasz ze mnie to cieszy , po drugie wszyscy hodowcy od ktorych biore maja juz nowe klatki a po trzecie to porozmawiaj z innymi producentami a dowiesz sie jak miec koszy calkowity nie przekraczajacy 18 gr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam Kolego Jajcarek sprobuj oswiecic innych aby wyszlo 18gr a wyjdzie to tylko na twoja korzysc bo kazdy potrafi liczyc ale kazdy inaczej podaje kosztorys produkcji Pozdwaim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basiabasia80 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 jakie oszołomy. wyliczyli koszt produkcji na 18gr, hahaha. trzeba być naiwnym żeby łyknąć takie bzdety. sam spróbuj jaki to "miód" być producentem, to się przekonasz! odchowana kurka to 16-17zł!!! że o paszy nie wspomnę, żyć nie umierać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kujawiaczek 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 chyba ktos tylko pasze liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 28 Sierpnia 2011 I to po cenach z ubiegłego roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach