Jajczarek 0 Napisano 20 Września 2011 powinni się .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 20 Września 2011 A ja sprzedaję tak 1A 26 1B 24 2A 22 2B i 3 20.........ale czad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2011 A ja sprzedaję tak 1A 26 1B 24 2A 22 2B i 3 20.........ale czad... przeor spójrz na swoje wypowiedzi ( przeor i biedronka rodzeństwo syjamskie ) http://www.portalspozywczy.pl/mieso/wiadomosci/prezes-oldaru-jajka-w-polsce-sa-najdrozsze-w-europie,53740.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 21 Września 2011 Jak czytam posty pseudo producentów którzy piszą jak są zadowoleni jakie to mają zejście i jaką zaje...stą cenę to mam odruchy wymiotne.Chłopcy się wzieli za produkcje jajka bo wujek zarobił dwa lata temu i takie to proste przecież kury wstawić jaja zebrać i kase liczyć.Nie macie pojecia o produkcji a o ekonomii w ogóle nie wspomnę jajczarki i inne.Piszecie bzdury i myślicie ze wam kasy od tego przybęcie.Jest nędza i to wielka. Cena na dziś za 1a to 0,25.Zejście troche słabsze,czyli będzie gorzej wie to każdy kto ma odrobinę pojęcia o tym biznesie.Euro ma pójść w dół,pasza w górę,ale co tam jest zajeb..cie!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Września 2011 święte słowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Września 2011 Powiem wam ze sytuacja robi sie naprawde nie ciekawa, ta cena raczej dlugo sie nie utrzymaA jak tak bedzie to naprawde grupa chetnych do produkcji w przyszlym roku moze sie zmniejszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 21 Września 2011 W piątek (tj. 23.09) Wojewódzki Inspektorat Weterynarii zapowiedział swoją wizytę na fermach w Żółwinie (mazowieckie, blisko Warszawy). Będą liczyli kury w klatkach i sprawdzali czy nie ma przypadkiem młodej obsady w starych klatkach. Ostrzegam, bo zazwyczaj właśnie stąd zaczynają kontrolę a później idą dalej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Września 2011 Jak czytam posty pseudo producentów którzy piszą jak są zadowoleni jakie to mają zejście i jaką zaje...stą cenę to mam odruchy wymiotne.Chłopcy się wzieli za produkcje jajka bo wujek zarobił dwa lata temu i takie to proste przecież kury wstawić jaja zebrać i kase liczyć.Nie macie pojecia o produkcji a o ekonomii w ogóle nie wspomnę jajczarki i inne.Piszecie bzdury i myślicie ze wam kasy od tego przybęcie.Jest nędza i to wielka. Cena na dziś za 1a to 0,25.Zejście troche słabsze,czyli będzie gorzej wie to każdy kto ma odrobinę pojęcia o tym biznesie.Euro ma pójść w dół,pasza w górę,ale co tam jest zajeb..cie!!!!!!!! Simon, a nie od wędzenia masz te odruchy wymiotne? - ceny jaj masz podobnehttp://allegro.pl/wedzone-udka-z-kurczka-dieta-dukana-i1820289047.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 22 Września 2011 hahahahha-niestety pomyliłeś się detektywie!!,a przy okazji dzięki tobie zamówiłem kilka udek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
intarsjator 0 Napisano 22 Września 2011 Do simon-kaszub:Złapać go za rękę, a on dalej, ze to nie jego ręka. A po co komukolwiek podszywać się pod tak unikalnego nicka? Istna żenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 Poczytaj to forum to bedziesz wiedzial ze sa tacy ktorych kreci podszywanie sie pod innych to , tak fantazja dla niespelnionych mezczyzn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Września 2011 simon to są udka z nioski ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Września 2011 Simon czemu jesteś wpatrzony w biedronkę i Jajcarka ? tak nie dawno młócili cię i jeździli na tobie tak jak na każdym z nas kto im palca nie trzyma w d... – zdradzasz hodowców ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 22 Września 2011 Kol.Jajczarek nie jestem w nikogo wpatrzony,no może jedynie w wedzone udka,pisze po prostu jak jest,a to że w tej chwili Biedronka i Jajcarek piszą cene realną i pewnie znając ich cieszą się z tej sytuacji i mają nadzieje że ostro w dół pójdzie to nie znaczy że będę pisał że 1a oddaję za 0,27 bo mi kasy od tego nie przybędzie.Może zaczniemy wszyscy pisać jak jest albo odejmować od waszych cen po dwa grosze i już mamy real. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Września 2011 ..mocne słowa...myślę że nie będziesz popularny. Dzisiaj prawda nie jest w modzie. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Września 2011 jajczarek pouczaj swoją żonę a jak nie wiesz co się dzieje to chyba nie jesteś ...................panowie cena spada ...........i mnie to nie cieszy jak pisze SIMONpozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Września 2011 Spadają to orzechy z drzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Września 2011 Biedronko czepnij się swojego męża o ile go masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Września 2011 niestety nie mam jest cenaniemaceny to po ile u ciebie na dziś towar z miejsca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 Kto to JarCzarek Przeoor i pewnie nie jeden jesze nick ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 jajczarek ty nawet nie potrafisz przeczytać i zrozumieć postów innych ludzi.od dziś już nie napiszę kol. bo do tego grona trzeba sobie zasłużyć.podaj swój prawdziwy nick ZGRYWUSIE to porozmawiamypozdrawiam wszystkich oprócz jajczarkap.s.może ktoś wie za kim kryje się ten pseudo producent Trzymaj sie ramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 k...a te ctyaty mi nie wychodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 Jak to kto,porostu nikt a raczej nic Pomyslcie jaka trzeba miec niska samoocene, zeby zadac sobie tyle trudu, te nicki, te posty, te klotnie i to nie tylko w tym temacie.Przeciez kazdy kto czyta to forum wie, ze to zwykly blazen i to nie taki krolewski I odazu mu odpisze bezwgledu na to co do mnie czy o mnie napiszesz ,to boli mnie to tyle, co zeszloroczny snieg. Ktos taki jak ty naprawde znajdzie bardzo niewielu ludzi ktorych byl by w stanie obrazic pozdo No, o to mi chodzilo pozdro pajacu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Września 2011 Koledzy nie pytajcie jest cena u cenaniemaceny bo juz dawno sprzedal towar 1 miesiac do przodu po mnostwo groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 23 Września 2011 Jajcarek gdyby głupota miała skrzydła to już byś latał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach