kaliszef 0 Napisano 25 Września 2011 Jaja są po tyle po ile hodowca chce je sprzedać! - biedronko. Jeden po 0,26 drugi po 0,24 a trzeci po 0,22. A to nie oznacza że jaja tyle kosztują , bo to nie benzyna i w odróżnieniu do rafinerii , w polsce kurników jet wiele. W zeszłym tygodniu przetwórstwo nie kupowało jaj, jeżeli jest to próba obniżenia ceny to może przynieść odwrotny skutek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Września 2011 Nie kupuje, bo wszystko wskazuje ze jajo nie utrzyma dzisiejszej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 25 Września 2011 Wszystko ? Czyli co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Września 2011 To ze przetworstwo nie skupuje to ze sami producenci zaczynaja dzwonic to ze mozna z dnia na dzien dostac co sie chce a mamy koniec wrzesnia to ze zawrzalo na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 25 Września 2011 Zmień swój los i oddaj głos na Palikota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pullmann007 0 Napisano 25 Września 2011 DAjcie sobie wszyscy po pysku czytaj m..dzie ceny jaj piszczie a nie jakieś tam pierdoły ceny na pomorskim są różne mali producenci robią najgorszy SYF CENOWY bo jak mają 5 palet na magazynie to sie ziemia im pali pod nogami i rozdają za darmo handlarz sie cieszy a producent flaki na płot i patyk w tyłek ceny 2a 191b 211a 23i ceny zalerzą od stanu swierzośći i czy nie kury karmione antybiotykiem jak mi sie przytrafiło dlatego mam rejon Żur...mia w du.ie bo wiem co sie tam dzieje pozdrawiam A o zejście trzeba walczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 jakie rokowania panowie czyżby dół totalny ?pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Września 2011 Nasz też interesuję wasza cena więc napiszcie jaką macie totalną górkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 proszę bardzo M-0,18 gr.zakup jutro pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Września 2011 biedronka pisze M - 0,18 , hodowcy M-0,23 wypośrodkujmy tą cene i wtedy jest real . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 ja podaje real a nie głupoty a u Ciebie to od tygodnia nie można doprosić się cen ............ pewnie dlatego że nie chcesz być pierwszym który otwarcie przyzna że sprzedaje tanio...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Września 2011 To jest real: 1a-0,25 , 2a-0,21 a na Czechy 2a-0,24tak sprzedaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 26 Września 2011 No znowu się sprzeczacie ,ja płacę nie, chwaląc się, nikogo nie oszukuje, sami hodowcy mi tak piszą ,nic się nie targuję. 1a 0,221b 0,22a 0,17netto .Ps. A 25 gr 1a to na targowisku z koszyka, kogo wy chcecie oszukać. Ci co tak piszą sami sprzedają taniej. Pozdrowienia dla tych co prawdę piszą!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajunia12 0 Napisano 26 Września 2011 Siedzi łoś (jestcenaniemaceny)nic nie robi,w nosie grzebie, i czasami popier.... że jest w niebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Września 2011 Ha Ha co 3 dni wam leci 2gr w dół,to na święta hodowca co wam sprzedaje będzie musiał jeszcze dopłacać.ps.czy pani prezes jeżdzi tramwajem do pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Września 2011 Tylko tyle potrafisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Września 2011 Znowu kur.wa ten du..k (jajunia12), a tak spokojnie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Września 2011 biedronko po ile sprzedajesz jaja, jakie masz rokowania na ten tydzień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 26 Września 2011 Jajunia w gebie to ty masz ale jaj to ci brakuje i moge sie zalozyc wystaw na tym forum do siebie namiar(telefon) a kupców na jajko 1a po 23 + vat lub netto jak wolisz bedziesz mial mnogo bo to forum bardzo duzo osob czyta i dla nich liczy sie kazdy grosz a jesli mowisz ze na targowisku po 25 to znaczy ze sprzedajesz po 23 wiec wczym problem tylko bedziesz mail wiecej klientow i wiecej kasy zyc nie umierac no i oczywiscie towar masz pierwsza klasa gatunki nie zanizone no i kupujez tirami w tych cenach a mysle ze to i tak przeczytasz wiec poratuj honor swojego nicka jakims postem bo kolejne twoje slowa beda niczego warte Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 a u Ciebie jakie ceny ?co do rokowań to nie mam pojęcia co będzie jutro poza tym że jest do wygrania 50 mln zł w totkapozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 napiszcie ile szt. kur można wychować za te 50 mln zł tj. kurnik , klatki , odchów kur oraz pozostałe koszty..........proszę o realne wyliczenia nie takie jak w woj. łódzkim................pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Września 2011 przewraca ci się w głowie odstaw butelkę bo (słowo zostało usunięte) głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 26 Września 2011 Kol. Biedronka - gdybym wygrał te 50 mln to w ogóle nie interesowałbym się żadnymi kurami , czy jajkami - Bora Bora , Seszele itp. - No i na pewno wyprowadziłbym się z naszego Państwa w którym mój rząd zadłuża mnie i moich potomków bez mojej zgody. W naszym sejmie powinni przyjąć poprawkę do konstytucji : ZAKAZ ZWIĘKSZANIA ZADŁUŻENIA POD GROŹBĄ TRYBUNAŁU STANU I DOŻYWOCIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 26 Września 2011 masz frajera to go duś jak popuści togo puść ....................no to ile tych kur można wstawić za 50 mln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 26 Września 2011 Tak tak rzad nas zadluza powiadasz kolego ... a pis to by nas nie zadluzal tylko by dodrukowal kasy co ?? a cala budzetowka co pol.roku regularnie piszczy o podwyzki to jak to pogodzic gdy dochod krajowy marny ? Jak chodzi o jaja to u nas od dzis podnieslismy ceny i tak 1A-0.27-0.28 1B-0.24-0.25 itd. mam to gdzies ze klienci sobie odpuszcza i podjazd zrobia na inne fermy!! Na magazynie mam ''0'' towaru tak wiec nie gotuje sie a jesli sytuacja sie nie zmieni w najblizszych 2 tyg. to zawsze za te 3.3 na przetworstwo mozna zawiezc i taka jest moja prawda !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach