G.Kogut 0 Napisano 5 Grudnia 2011 A Duchnice to będą jeszcze produkowały ? U nich chyba wszystkie klatki starego typu, więc chyba kończą produkcję ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Nie powiem ze to bylo ladnie zrobione !Jednak prowadzac jakikolwiek interes trzeba sie z tym liczyc ze znajdzie sie ktos taki aby cie obsmarowac !! Dlatego trzeba dbac o porzadek kol. a nie taki syf wokolo cmentarzyki kopac itp. sorry ale to nam splendoru nie przynioslo o wzroscie spozycia jaj nie wspomne !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Cmentarzyki???? Ludzi można grzebać w ziemi a nawet trzeba (tak mówi kler) a czemu kur nie można??? A może po takich zarobkach jakie były nie było ich stać na utylizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Bez komentarza !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moskfa 0 Napisano 5 Grudnia 2011 sprzedam jaja M . 515-285-936. lub zwdmoskwa@op.pl. Hodowla Kur Wieliczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika_Kartony 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Witam serdecznie Chciałabym zaoferować Państwu kartony, przekładki paletowe oraz narożniki (kątowniki) z tektury falistej w różnych rozmiarach i o różnej gramaturze tektury. Zapewniamy ceny producenta oraz transport na terenie całego kraju (i nie tylko). Polecam serdecznie W sprawie wyceny proszę o kontakt ze mną: Monika Borkowska tel: 500 48 55 83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Grudnia 2011 W autobusie – Proszę pani, mogę usiąść na tym koszu? – pyta Jajcarek kobietę. – Tak, ale niech pan uważa na jajka. – To co, ma pani jajka w koszu? – Nie, gwoździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Koledzy co sie dzieje z jajem??Moze ktos ma jeszcze na sprzedanie w rozsadnych pioeniazkach m,l Platne gotowka odbior wlasny kontakt priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 5 Grudnia 2011 odbior wlasny--- jednak musze miec min 16palet x min po 9000 m-kazda ilość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 5 Grudnia 2011 ps kurnikarzyki podnoscie podnoscie,czym predzej i czym wyzej a po swietach jak je.b.n.i.e to po kolei bedziecie sie za krawaty na drzewa:-) ...i zadne senne marzenia,ani nagonki w telewizji wam nie pomogą w utrzymaniu cen na wysokim poziomie a co do 40gr za jajo to buhahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Dziś miałem kilka telefonów za M ,proponowali 0,30gr ale brak towaru ledwie dla stałych starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Grudnia 2011 BigEgss ty jesteś po prostu kawał H.A.M.A. czerwony buldog - ale hamulec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 5 Grudnia 2011 Jajczarek h.a.m to Cie zrobil i niedorobil buhahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Grudnia 2011 widzę ze odczuwasz cenową presje, a ja co dzień mam handlarza przebranego za mikołaja z workiem pieniędzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 5 Grudnia 2011 BigEgss, no cóż, nic na to nie poradzisz 0,40 gr to tylko na wstępie później będzie jeszcze drożej. Myślę, że musisz się z tym pogodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Jajczarek h.a.m to Cie zrobil i niedorobil buhahahaha Hasło na dziś : CENY W GÓRĘ PS.BigEgolas …. Jeszcze.. – cmok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Nie karmic Trolla Ceny na dzis 1A 30-311B 28-292A 27-28 Sam jestem ciekawy jak to bedzie po nowym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Kol- Jajcarek. Podpisuję się pod tymi cenami. Myślę, że zanim nie zmienią się ceny w detalu, to będzie ciężko dalej windować ceny w hurcie. No a Swięta w tym roku bardzo krótkie. Sylwester też. Więc jaja się za dużo nie odłoży na fermach. Pytanie tylko, jakie będzie zejscie na początku nowego roku i jakie zostaną ceny uzgodnione z marketami.....?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125www.abdrob.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Nie słuchać buraka Ceny na dzis 1A 34-35 1B 32-33 2A 30-31 po nowym roku będzie eldorado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Grudnia 2011 8 Lipca 2011 napisałem : 1a dojdzie do 0,35gr i wtedy się ustabilizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Grudnia 2011 35 gr ? stabilizacja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Panie Jajcarek sam siebie okłamujesz pisząc te bzdurne ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Bzdurne? W tym roku nie zapłaciłem więcej niż 0.31 netto za 1a. Czasami transport mój, a czasami producenta. Żaden z moich kolegów z branży nie zapłacił więcej niż 0.32.Może jest inaczej w innych stronach Polski. Może inni płacą "kary" za swoje wcześniejsze grzeszki? A żeby było ciekawiej, dzisiaj dostałem propozycję 0.30 brutto za 1a. Ale musiała byc gotówka i mój transport. No i w ofercie same duże jaja. Od 1a w górę. Ja mam magazyny optymalnie załadowane i ewentualne braki w małym jaju ( poniżej 2a), ale to jest do przeżycia.O cenach typu 0,34-0,35 słyszałem. Ale tylko słyszałem. O dokonanych tranzakcjach już nie.Ale swoją drogą jestem bardzo ciekawy co pokaże nowy rok i jakie ceny przyniesie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Grudnia 2011 Nowy rok przyniesie wycinke stad,która zacznie się już po świętach , no i kontrole unijne liczenie kur itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach