przeor 0 Napisano 30 Grudnia 2011 poleciłbym sodę kaustyczną ..wsypać do mózgu może by coś pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 31 Grudnia 2011 http://forsal.pl/artykuly/580171,jajka_zdrozeja_za_to_kury_beda_je_znosic_w_spokoju_i_luksusie.html#.Napiszcie swój komentarz. Może się ktoś zainteresuje.Proszę was bardzo o poważne wypowiedzi bo to jest poważny portal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Grudnia 2011 przeor, przesyłam Ci noworoczne życzenia W Nowym Roku tobie życzę:Co dzień leżeć na kobicieBy Ci długo stała pytaTak jak tego chce kobita I cholera jasna...Cipka żeby zawsze była ciasna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Grudnia 2011 biedronko Tobie również życzę dużo Czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 31 Grudnia 2011 Jajczarek ZLITUJ SIĘ - TAK NIEMOŻNA - jesteś hmmm , brak mi słów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 31 Grudnia 2011 Zdrowia Szczęścia Pomyślności i dobrago humoru jak do tej pory zyczymy Wszystkim w Nowym 2012 Roku !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 31 Grudnia 2011 Jajczarek ZLITUJ SIĘ - TAK NIEMOŻNA - jesteś hmmm , brak mi słów. Cmok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 31 Grudnia 2011 Do Siego Roku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 31 Grudnia 2011 SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2012 I DOBRYCH SYSKÓW DLA FERMIARZY I HANDLARZY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 31 Grudnia 2011 ZYSKÓW,ZYSKÓW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Witamno i zaczynamy debaty w 2012 r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 2 Stycznia 2012 1a 32/33 gr. Reszta co 2 gr.Jakie ceny u innych ?Jak stoicie z produkcją ? Obsada na 100 % ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Cenka leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Kol. G.Kogut ceny bez zmian , duże zainteresowanie klasą M,co do kur to zaczeły się wysady ze starej klatki pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 2 Stycznia 2012 BRAK ZAJNTERESOWANIA KUPNEM JESZCZE MAJĄ Z PRZED ŚWIĄT DZIŚ ZERO HANDLU SPISY TOWARU A MAGAZYN PĘKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Stycznia 2012 W kielcach taka słabo idzie ,no no .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 2 Stycznia 2012 RAFAŁ 21 Wysłany: Pon Sty 2 17:54 GMT 2012 Temat postu:BRAK ZAJNTERESOWANIA KUPNEM JESZCZE MAJĄ Z PRZED ŚWIĄT DZIŚ ZERO HANDLU SPISY TOWARU A MAGAZYN PĘKA ile masz tego towaru że magazyn Ci pęka???? i jaką masz dużą produkcje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 2 Stycznia 2012 leonis nie jestem producentem towar zkupiłem po świętach .na sylwka zero zbytu a po sylwku gorsza kicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Kol. leonis to handlarz,a towar mu rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Wiatm koledzy ! U nas młode wstawione (na razie bez jaj ) Starsze stado niebawem niestety likwidacja... A jak u Was bo raz sie słyszy ze nowe klatki to wszyscy juz cudownie maja...tak więc nic tylko pozazdrościc !! A jaki jest stan faktyczny ?? tego nie wie nikt ?? Piszcie bo to da nam jakiś obraz co nas może czekać. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Proponuje wyciągnąć wnioski po ostatnim kryzysie w naszej branży i z premedytacją myśleć o ograniczaniu produkcji. Gdyby każdy z nas wziął o kilka procent mniejszą obsadę- to gwarantuję, że zamiast stracić zyskaliby na tym wszyscy (może oprócz wytwórni pasz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Cenka leci następny bolszewicki propagandzista, jaja w normalnej cenie nic nie staniały .. pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Jajo 0 Napisano 2 Stycznia 2012 Ceny nikt z was nie ustala a ja jako posrednik mogę zaoferować po 0,27 m więc jak to jest leci czy nie sami puszczacie cenę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 2 Stycznia 2012 W kielcach taka słabo idzie ,no no .... To kolega RAFAŁ 21 jest z Kielc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G.Kogut 0 Napisano 3 Stycznia 2012 Ceny nikt z was nie ustala a ja jako posrednik mogę zaoferować po 0,27 m więc jak to jest leci czy nie sami puszczacie cenęZ tego co piszesz wynika, że cenę towaru ustala nie producent a pośrednik. To się nazywa rynkowa patologia. 27 gr. za M- jeszcze 3-4 grosze w dół i znów dojdziemy do granicy opłacalności produkcji. Do wszystkich handlarzy: Jak ma się powyższy wpis Pana BigJajo do komentarzy i wywodów o centrach dystrybucyjnych, o tym, że producent jest od produkcji a od sprzedaży są pośrednicy, ... itp, itd ? I jeszcze jedno- nie mówcie mi Panowie i Panie handlarze, że takie zachowania jak Pana BigJajo (pewnie i innych) spowodowane jest obecną nadprodukcją jaj w Polsce. To nie nadprodukcja (bo tej obecnie nie ma), tylko takie głupie rozumowanie jakie przedstawia BigJajo są powodem patologii na rynku drobiarskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach