magicos 0 Napisano 31 Października 2008 Koledzy szukam dobrego dostawcy wytłaczanek 17 i 15, kogo polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amadevsh 0 Napisano 31 Października 2008 swoją drogą ile płacicie za wytłoczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 31 Października 2008 Witam co do wytlaczanek zadzwoncie do P Czahorowskiego czesto sprzedaje tanio lub wymiana towar za towar itp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megakura 0 Napisano 31 Października 2008 Dinopol, maja wytlaczanki i paczki na detal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handelwawa 0 Napisano 6 Listopada 2008 Czy może ktoś mi polecić jakąś dobrą fermę z 1A, 1B ,2A mój tel 667057060 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 8 Listopada 2008 Dzięki koledzy za namiary na producentów i pośredników od wytłaczanek, obydwóch kojarzę, myślałem że ktoś może ma namiary na jakiegoś importera ze wschodu.A jak ceny u Was? Ja obserwuję wzmożony popyt na małe jajka, praktycznie na pniu schodzi IIa, IIb i III jak z cenkami? U mnie IIa 0,18-0,19; IIb 0,16; III 0,14 większe jajka bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajohurt 0 Napisano 9 Listopada 2008 Witam wszystkich, mam do zaoferowania spore ilości jaj wiejskich.Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:jajohurt@interia.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurt.k-ce 0 Napisano 11 Listopada 2008 Witam!!! Mam do sprzedania III i IIb cena 0,10gr i 0,14gr. Jajo świeże i pewnie Okolice Katowic kontakt 602244288. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 25 Listopada 2008 Witam na forum ! Koledzy jakie cenki na ten czas bo tydzien mnie nie bylo a tu nic sie nie dzieje czyzby cena stala w miejscu ?? A Swieta za pasem.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jupik 0 Napisano 25 Listopada 2008 ceny jaj są zróżnicowane.0-0,27-0,28 1a-0,23-0,25 1b-0,21 2a-0,19-0,20.coraz większe zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 4 Grudnia 2008 Kupię każdą ilość 3 i 2B czy kl. S jak kto woli 505 027 781Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megakura 0 Napisano 8 Grudnia 2008 0 - 0,27gr1a - 0,241b - 0,222a - 0,2 ceny netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 17 Grudnia 2008 Witam towaru wszedzie brak choc rozstrzal cenowy jest duzy O-33-31 S-30-28 1A-27-24 1B-23 2A-20 2B-18 a co ciekawe P.Wozniak na poludniu O sprzedaje po 33gr a na polnoc zawozi choc ma dalej po 31gr a co bedzie sie dzialo po swietach to sie okaze choc moze cena sie utrzymac zwiazku wywozem jaja i duza redukcji stad Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 20 Grudnia 2008 Witam wszystkich...choć zastanawiam się, gdzie się podziali wszyscy szanowni forumowicze, którzy niegdyś mocno podnosili temperature swymi wypowiedziami, czy też prognozami... Czyżby mieli tyle pracy? A może już się wczasują - w końcu nie taki zły był ten rok, a zapowiada się jeszcze lepiej...A może rynek cenowy na tyle się ustabilizował, że nikomu się nie chce dzielić informacjami, bo zmiany są niewielkie...?Właśnie, jakie macie prognozy na początek stycznia i wogóle na przyszły rok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 24 Grudnia 2008 Witam,Nie czas teraz zastanawiać się jaki będzie następny rok bo pewnie nieprzewidywalny jak zwykle, dlatego cieszmy się świętami i Wam koledzy drobiarze życzę WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logic77 0 Napisano 7 Stycznia 2009 Kledzy jak tam ceny po świętach czyżby coś drgało w dół ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik 0 Napisano 7 Stycznia 2009 1A-22, 1B-20 reszta różnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 8 Stycznia 2009 Ceny narazie trzymają poziom świąteczny, zejście dobre, a jak kolega Kogucik kupuje Ib po 0,20 to naprawdę w niezłej cenie i chyba jeszcze przedświąteczne wietrzenie magazynów bo o duże jajko ciężko a i cena wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek21 0 Napisano 14 Stycznia 2009 witam wszystkich....koledzy jak tam kształtują się cenki u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remik 0 Napisano 15 Stycznia 2009 WitamCeny na dziś loco ferma plus vat: O-33 S-29 1A-25 1B-23 2A,2B-do hurtu nie mam. To są najniższe ceny dla 3 klientów. Kto sprzedaje taniej ten chyba zapadł w sen zimowy i nie ma kontaktu z rzeczywistością Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA 0 Napisano 15 Stycznia 2009 od trzech dni odbieram po kilka telefonów dzienniez zapytaniem o jajkau mnie magazyny puste u kolegów brak towaruczy ktoś coś wie co to za zamieszaniea może uda się podnieść cenyco forum myśli o moim pomyśle ,moje ceny:1a- 0.23-0.25 1b - 0.20 -0.23a jak tam ceny w polscepozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 15 Stycznia 2009 Zreszta co tu duzo ukrywac widac kto jakie ceny podaje czy handlarz czy hodowca, kazdy ciagnie w swoja strone. Dlatego proponuje jesli ktos pisze ceny to niech napisze tez czy sam produkuje czy tylko posredniczy i szuka najtanszego towaru bo z tym to wiadomo jak mozna trafic na niezle g.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozd 0 Napisano 19 Stycznia 2009 Potrzebuje jaja od kur messa, chow ściółkowy.kontakt gg.8164950 lub email rogacz82@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
scudotom 0 Napisano 22 Stycznia 2009 Koledzy jakie ceny u was? u mnie przeciąg w magazynie: 1b 24, 1a 25-26, 0-30-31, ex 34-35 - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remik 0 Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, Jak ceny w innych regionach? Ja od jutra podnoszę o grosik bo jajek nie ma za wiele a chętnych na nie bardzo dużo Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach