alan_pawel 0 Napisano 24 Lutego 2012 przez kasy sobie zycza... pewnie na zlosc kierownictwo zagrywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajek19821 0 Napisano 24 Lutego 2012 Ludzie poszaleliśćie G.Kogut czy jesteś solidarny i sprzedajesz na swoje punkty w normalnych cenach ? Czy moze sprzedajesz taniej na punktach niż do dużego hurtu? Pytam bez złośliwości . Uważam Cie na tym forum za rzeczowego człowieka . Odpisz prosze szczerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 24 Lutego 2012 kol u mnie:L: 0.49-0.52M: 0.47-0.50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 24 Lutego 2012 u mnie w makro L30szt -12.68 BRUTTO BYŁEM U KIROWNIKA ZAKAZ OD CENTRALI SPRZEDAŻY PALETOWEJ TYLKO ILE SIĘ ZMIEŚCI W WÓZEK .A MOII KLIJENCI TAM ROBJĄ ZAKUPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankród 0 Napisano 24 Lutego 2012 kol u mnie:L: 0.49-0.52M: 0.47-0.500.52 to dla stałego hurtownika przy 12 paletach a 0.47 w detalu na swoim stoisku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 RAFAŁ 21 musisz wziąć całą rodzinę na zakupy do makro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Lutego 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 dobre Panie Jajczarek a słuchałeś może rozmowy pawełka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Lutego 2012 słuchałem, słuchałem nie tak Pawełka jak Kasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 24 Lutego 2012 dobry pomysł i odrazu swoim klijentom sprzedam na parkingu poco do nich jechać i marnować paliwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czuczu14 0 Napisano 24 Lutego 2012 Czy ktoś zna ceny hurtowe jaj w Niemczech. proszę o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 http://www.piagro.pl/wiadomosci-rolnicze/polska/wiceminister-rolnictwa-kolejne-panstwa-unijne-moga-zakazac-importu-jaj-z-polski.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 24 Lutego 2012 http://www.piagro.pl/wiadomosci-rolnicze/polska/wiceminister-rolnictwa-kolejne-panstwa-unijne-moga-zakazac-importu-jaj-z-polski.html nie, no to straszne, i co to teraz będzie ?????? Od jutra jajko po 5gr. nie chce przecież zostać z pełnym magazynem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 nie, no to straszne, i co to teraz będzie ?????? Od jutra jajko po 5gr. nie chce przecież zostać z pełnym magazynem witam. do tych 5gr dopisz 0.3 z przodu i gitara i tak zostaw na stałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarz.w 0 Napisano 24 Lutego 2012 Słuchajcie, zarżniemy mały handel, jeżeli w przyszłym tygodniu nie zmienią się ceny w hiperach to różnica będzie na tyle duża że gro ludzi odbije się i szybko nie wróci... i kto na tym zyska ? Pan W i Pan M i inni którzy dostarczają do hiperów... Ludzie mają klapki na oczach i myślą, że w hipermarkecie jest zawsze najtaniej... a ta sytuacja tylko ich w tym utierdza ... Zobaczymy jak na tym wyjdziemy w dłuższej perpektywie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarz.w 0 Napisano 24 Lutego 2012 Czy ktoś zna ceny hurtowe jaj w Niemczech. proszę o info z tego co słyszałem to cena na dzisiaj za L to 1,1 a 1,15 eurocenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarz.w 0 Napisano 24 Lutego 2012 Czy ktoś zna ceny hurtowe jaj w Niemczech. proszę o info z tego co słyszałem to cena na dzisiaj za L to 1,1 a 1,15 eurocenta po tyle kupują... trzeba im to jeszcze zawieźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 tak jak mówisz kolego ale nasi producęci wolą 18 miesięcy dokładać i sprzedawać po 15gr a 18 dni zarabiać i sprzedawać po 55gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajcarz.w 0 Napisano 24 Lutego 2012 tak jak mówisz kolego ale nasi producęci wolą 18 miesięcy dokładać i sprzedawać po 15gr a 18 dni zarabiać i sprzedawać po 55gr. Nie do końca tak jest, wariatów nie brakuje ani po jednej stronie ani po drugiej...Jest część hodowców którzy szanują hurtowników i odwrotnie... ale jest to zdecydowana mniejszość... Chęć zysku jest silniejsza od lojalności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 24 Lutego 2012 A ja muszę się przyznać ,że bardzo ,bardzo doceniam teraz moich stałych dostawców i jestem im wdzięczny za lojalność i postępowanie fair play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 24 Lutego 2012 Przychodzi facet do lekarza:-Panie doktorze! Poproszę lek na zachłanność! TYLKO DUŻO, DUŻO, DUŻO... P.S. Po co się szczypać? W hurcie po 0.70, a na marketach i w detal po 0.40... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 24 Lutego 2012 zawsze tak było że chytry traci dwa razy dzisiaj płaciłem 1a 0.45 1b 0.43 i biorę tak jak zawszę normę bez zapasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFAŁ 21 0 Napisano 24 Lutego 2012 JA PŁACIŁEM WCZORAJ 1A-0.42 1B -0.40 2A-0.38gr jak dostane w tej cenie jeszcze w poniedziałek chętnie sprzedam hurtem 1a-050gr 1b-048 co mam się szarpać na cukierniach i wysłuchiwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
embag 0 Napisano 24 Lutego 2012 dzień bez podwyżki jest dniem straconym a tak na marginesie , chcę sie zapytać czy komukolwiek z czytajaych to forum handlarzy zabrakło jajka dla klientów , nie mówie tu o zapełnieniu magazynu , ale o w miare płynnym handlu bez przestoju , bo słysze od kilkunastu dni o braku jajka, katastrofie itp, ale jakoś mi nie zabrakło wczoraj płaciłem M- 0,42 0,45 L- 0,48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
embag 0 Napisano 24 Lutego 2012 Czy ktoś zna ceny hurtowe jaj w Niemczech. proszę o info z tego co słyszałem to cena na dzisiaj za L to 1,1 a 1,15 eurocenta ja pierdziele , jezeli podajecie info na forum , to prosze o powage 1,1 eurocenta ??? to jest jeszcze mniejsze cos od eurocenta to tak jak mniejsze od grosza 1,1 gr - z tego wpisu wynika ze jajo do niemiec idzie około 5 gr, niecałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach