Jajcarek 0 Napisano 21 Marca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajuś0000 0 Napisano 21 Marca 2012 a i jak ci mama pozwoli to wymyśl coś lepszego bo hamulec robi się już nudny!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2012 skończę szkołę za jaja jak będą tańsze a teraz mam płacone z kilometra z teczką ojca żecz jasna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2012 nie jest zbierane na bieżąco a ,20 lat to wygładało to zapewne inaczej jak teraz tak samo kura srała i jajo w g...... grzebała które wy po miesiącu znależliście sprzedawałem to gówno i mam je tam gdzie kura niesie za darmo tego niechce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2012 DO OBSERWATORAJAJ JAK LUBISZ JAJA Z KLATKI PROSZE BARDZO WCINAJ AŻ USZY BEDĄ CI SIĘ TRZĘSŁY , ALE ŚCIÓŁKA TO DOPIERO JEST JAJO I CENA WYŻSZA I NIE KONIECZNIE OD ROLNIKA a wystawisz mi fakturę vat zapewne nie, bo nawet nie wiesz ile to kosztuje czasu, pieniędzy , i składania projektów technologicznych ja składałem jeden i pięć poprawek by mi zatwierdzili (każdy 10 zł w urzędzie miasta ale całość to każdy wie ile czasu. 30 dni) jeszcze te śmierdziuchy stęplwać i brać ryzyko na siebie to porażka za darmo nie chcę tego jak pisałem bo klijęta łatwo stracić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inspiron 0 Napisano 21 Marca 2012 za darmo to jeszcze rączki byś całował i jaja brał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2012 Z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa sie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupe!!! - gratulacje obserwatorjaj, po zerowym jajuśu ... zajmujesz na niej czołowe miejsce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2012 zaczyna się przedświąteczny ruch import jaj …. wielka medialna ściema co do wysokich cen jaj.... pretensje do zielonych nie do nas ceny netto na fermie L 49gr - 50gr M 46gr - 47grpozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 22 Marca 2012 Ceny na ten tydzień stabilne 1A- 53gr. Zejście również stabilne, magazyn pusty, wszystko gra.Co do ceny, to nawet jak spadnie 10gr. to i tak nadal będzie super.Kol. Biedronka jakiś czas temu pytał mnie ile czasu potrzeba na wybudowanie nowego obiektu, tego niestety nie wiem, ale wiem ile czasu trzeba na modernizację Od zdania starych kur do rzeźni po 1 jajko około 10 miesięcy. Na same klatki u producenta czeka się około 5-6 miesięcy. A gdzie remont, składanie i inne prace związane z przystosowaniem obiektu. Także drodzy Koledzy Handlarze, nie jest tak łatwo odbudować to co zniszczyła Unia. Do tego, w naszym rejonie, nie dostaniesz pozwolenia na nowy obiekt, a do starego zamiast 24tyś. kur wsadzisz już tylko 18,5tyś. W samym Żółwinie pod Warszawą pogłowie z około 360tyś. spadło do około 180tyś kur. Życzę powodzenia i Producentom i Handlarzom w tym trudnym okresie stabilizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnymnemonik 0 Napisano 22 Marca 2012 klapa :twisted: jajo sie nie sprzedaje!cena leci.L 50 gr.fermiarze dzwonią i dzwonią i dzwonią..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Marca 2012 Z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa sie liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w dupe!!! - gratulacje obserwatorjaj, po zerowym jajuśu ... zajmujesz na niej czołowe miejsce! a Ty znów o przyjemności wcześnie wstajesz do szkoły pewnie z buta idziesz z pięć kilometrów z lasu w którym mieszkasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N.Y.S.E. 0 Napisano 22 Marca 2012 Hi hi hi... jakżesz bawi mnie ten lament, żal, wręcz płacz tych handlarzyko-pośredników (nawiasem mówiąc największej zakały społeczeństwa, pasożytów mających dwie lewe ręce, potrafiących jedynie żerować z producenta- żebrać) Najlepsze jest to, iż co rusz to kilku tych samych popierdusów loguje się pod nowymi nickami i wylewa swe zasrane wypociny jakby kogokolwiek (prawdziwych producentów) one interesowały Z drugiej strony, im większy lament i agresywność pośredniko-pajacyków, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że z ceną jajeczka będzie bardzo dobrze (jakakolwiek by nie była) Tak więc serial w reżyserii handlarzyko-ciuli pt: "Zaklinanie ceny jaja" niech trwa w najlepsze , wszak dobrych komedii nigdy za wiele. Jajczarek, P.leszkiewicz.... pozdrowionka, jajeczka będą dłuuuuuuuuuuugo w cenie, a z pajacykami za dużo nie dyskutować nawet, (tu same szkolone mózgi po Harwardzie) , wszak jedyne co Wam mogą to buty wycierać ewentualnie trzymać grzecznie koszyczki gdy będziecie jajeczka zbierać Pozdrawiam również was, gamoniusie-handlarzusie i w trosce o wasze dobre samopoczucie radziłbym co niektórym założyć pampersika, coby który ze złości w majtusie nie popuścił, na wypadek gdyby znów jajeczko up, up, up... Ps. Ilość komentarzy gacusiów-popierdusiów będzie adekwatna do poziomu flustracji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 22 Marca 2012 nie ubliżaj miły panie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Marca 2012 N.Y.S.E ty idz dalej żony szukać bo zapewne nie znalazłeś przez te cztery lata taki marudny jesteś bo nie puszczany zapewne jaki czad na forum żony szukał chłop 34 lata a durny jeszcze się wypowiada i zjakim gestem i pogardą dla pośredników ale czad szuka żony ale mam ubaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małypikuś 0 Napisano 22 Marca 2012 Hi hi hi... jakżesz bawi mnie ten lament, żal, wręcz płacz tych handlarzyko-pośredników (nawiasem mówiąc największej zakały społeczeństwa, pasożytów mających dwie lewe ręce, potrafiących jedynie żerować z producenta- żebrać) Najlepsze jest to, iż co rusz to kilku tych samych popierdusów loguje się pod nowymi nickami i wylewa swe zasrane wypociny jakby kogokolwiek (prawdziwych producentów) one interesowały Z drugiej strony, im większy lament i agresywność pośredniko-pajacyków, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że z ceną jajeczka będzie bardzo dobrze (jakakolwiek by nie była) Tak więc serial w reżyserii handlarzyko-ciuli pt: "Zaklinanie ceny jaja" niech trwa w najlepsze , wszak dobrych komedii nigdy za wiele. Jajczarek, P.leszkiewicz.... pozdrowionka, jajeczka będą dłuuuuuuuuuuugo w cenie, a z pajacykami za dużo nie dyskutować nawet, (tu same szkolone mózgi po Harwardzie) , wszak jedyne co Wam mogą to buty wycierać ewentualnie trzymać grzecznie koszyczki gdy będziecie jajeczka zbierać Pozdrawiam również was, gamoniusie-handlarzusie i w trosce o wasze dobre samopoczucie radziłbym co niektórym założyć pampersika, coby który ze złości w majtusie nie popuścił, na wypadek gdyby znów jajeczko up, up, up... Ps. Ilość komentarzy gacusiów-popierdusiów będzie adekwatna do poziomu flustracji Popieram. teraz czas na wysadzenie z biznesu jajecznego niektórych rozbestwionych handlarzusi. Jaj dalej brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Marca 2012 jeszcze jedno panie N.Y.S.E to ty masz za to dwie prawe ręce, którymi potrafisz dawać świniom, zbierać jajka do koszyka i pole orać! ale masz za to pustą głowę bo się nie znasz na biznesie, i o twoje nieudacznictwo obwiniasz nas to wszystko można wyczytać z twoich postów , jak również to iż raz podawałeś się za kobietę wracaj na swoje fora szukać żony, i podawać ceny tuczników bo z tym forum masz mało wspólnego , a tym bardziej wypowiadać się na temat pośredników gospodarzu kamienia łupanego ze wsi trzech domów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 22 Marca 2012 Wystarczy tej milosci jakie ceny od poniedzalku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Marca 2012 na pewno nie będzie drożej jak 0,45 gr. za L bo dziś już jest 0,48 i brak ruchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Marca 2012 dokładnie Panie biedronka. Jak wam się podoba nowy kolega N.Y.S.E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 22 Marca 2012 niepowiedziałbym że jest brak ruchu....brak ruchu jest u tych co chcą 58gr za 1A 1A od 54 do 50gr netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Marca 2012 po prostu prostak............ i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kera32 0 Napisano 22 Marca 2012 sprzedam jaja od messy 602 464 539 Mazowieckie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 4 Napisano 22 Marca 2012 na pewno nie będzie drożej jak 0,45 gr. za L bo dziś już jest 0,48 i brak ruchu Tak oczywiście, przed chwila duży odbiorca zabierał 18 palet i płacił 0,51 netto za 1a. To gdzie ta obniżka Panie Biedronka? Jak zwykle tylko u Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Marca 2012 To nie pani biedroinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
księżniczka 0 Napisano 22 Marca 2012 Biedronka jest na czasie, dzisiejsza dostawa 0,45 2a 0,47 1b 0,49 1a netto.Co niektórzy hodowcy nie obniżają cen, skoro są tacy co zapłacą,to trzeba trzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach