basiabasia80 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Jednego dnia majątek masz, drugiego już go nie masz...http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/546729,pozar-w-zasolu-splonelo-40-tys-kur,id,t.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 a może przeor to Biedronka ? ale czad. pa pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 a co Wy się tak często żegnacie pa pa, idziecie spać o tej porze jaja sprzedawać a nie spać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Widać nie wszyscy producenci są do końca normalni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Jajczarku żal mi Ciebie:-) Wesołych Swiąt ps w trakcie podwyżek ja zarabiałem grube pieniązki,poczytaj moje wpisy z okresu podwyżek to się dowiesz,czytać kniotku chyba potrafisz:-) Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 proszę abyście zwracali się do mnie WASZA WYSOKOŚĆ lub EKSCELENCJO ............. z góry dziękuje.pa pa odłamku palikota, kto Ci mózg wyprasował? a co masz do palikota jajczarek nikt tobie nie wypomina, że jesteś odłamkiem kaczyńskiego i rydzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Do Jajczarek ..he Twoje drugie imie to chyba z typu żeńskiego a brzmi propaganda:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Jajczarku żal mi Ciebie:-) Wesołych Swiąt ps w trakcie podwyżek ja zarabiałem grube pieniązki,poczytaj moje wpisy z okresu podwyżek to się dowiesz,czytać kniotku chyba potrafisz:-) Pozdrawiam:-) dupek z ciebie - nie interesuje mnie ile ty zarobiłeś, lata mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Jajczarku nawet mnie nie znasz a oceniasz:P Natomiast Twoje wypowiedzi to PROSTACKIE ...i niech tam Ci lata,tylko uważaj bo Ci jeszcze odleci:P:P:P:P Zdrowych i pogodnych Panie i Panowie -Kontakt po swietach-No a Tobie Jajczarku Spokoju ducha no i wiecej radości z Życia :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 G.Kogut nie żebym się czepiał twojej wypowiedzi na temat biedronki bo ogólnie mnie to strzyka ale tez mogę zacytować ci posty producentów z tego forum którym rosła cena najbardziej od piątku do niedzieli ,a i są tacy co tez widzieli 'M' po 0,60 Pomijając wasz zarobek ,a życzę wam żeby rok był zawsze na duży plus to powiedzcie mi ile powinien zarabiać pośrednik na jednej sztuce waszego produktu .Hipotetycznie 10 palet tygodniowo płatne gotówka. To właściwie nie miejsce na takie pytania ale cały czas jedni wyliczają drugich ,a każdy powinien pilnować swojego interesu i nie chodzi m o ten miedzy jajkami Ech ...czemu taka zawiść jedni drugim czegoś zazdroszczą tylko jest czego ?Każdy ma swoje problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N.Y.S.E. 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Och jakżesz mnie cieszył jazgot i tupot co niektórych handlarzyko-pośredniko-ciuli po mym ostatnim wpisie Widać jeszcze mają pełne gacie i nie mogą się otrząsnąć po cenowym szoku jajeczek Ale spokojnie, niebawem kolejna jazda cenowa i wtedy może pampersików zabraknąć big egss-y,stonki-biedronki,arnoldziki,................... ćwierćmóżdżki klasy najwyższej za utargowany (wyżebrany) grosz gotowi kolesony oddać niecierpliwie czekam na jazgoty wymienionych pajacyków, będą adekwatne do stopnia zażenowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N.Y.S.E. 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 Ehhh.Swieta coraz blizej.Trzeba jeszcze troche popracowac.Ide poodbierac telefony od znerwicowanych producentow Na telefon trzeba wpierw zarobić...tzn. wyżebrać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N.Y.S.E. 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 czy możecie podać ceny brudasów czyli ściółki........ dziękipa pa Powinnaś sama się wykąpać i odpchlić bo strasznie cuchnie – CMOK !!!! W tym przypadku nawet najlepszy detergent nic nie wskóra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 od tych kur co na wczasy jeżdżą to nawet dwa zeta kobity na targu wołają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 4 Kwietnia 2012 przynajmniej u was jest teraz jako tako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 -No a Tobie Jajczarku zyczę Ci spokoju ducha no i wiecej radości z Życia :P:P - wzruszyłeś mnie do łez, ja również ci życzę.. Abyś w łóżku był tak mocny, jak zajączek wielkanocny, żeby była też owocna Twoja Palma Wielkanocna. Abyś spuszczał się z fajfusa tak obficie jak w dyngusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 http://fakty.interia.pl/swiat/news/niech-sie-udlawia-drogimi-jajkami-totalny-bojkot,1781289 Nie będę komentował..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 U nas bojkotu nie trzeba bo cena sama spada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1. 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Chyba w Waszych snach.. Cena stabilna:0,520,500,47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Chyba w Waszych snach.. Cena stabilna:0,520,500,47 Jesteś marzycielem 1A ok 0,45 1B ok 0,43 I to są ceny maksymalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 5 Kwietnia 2012 Jesteś marzycielem 1A ok 0,45 1B ok 0,43 I to są ceny maksymalne Chyba u Ciebie. 0-57S-551A-531B-51 pozdrawiam p.s Zejscie super, co chwila telefon o jajko + nowi klienci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Nooooo???? I jak tam wróżbici cenowi,gdzie te jaja po 0,70 za Ia w hurcie? Coś cichutko myszki siedzą , nie ma ich . Ale jak zacznie znowu drożeć to wtedy się ujawnią : A NIE MÓWIŁEM!!!!- będą wrzeszczeć. A na razie leeeciiiiii.... M 0,38 L 0,40 XL 0,48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 m-0,36-0,38L-0,42-0,44ceny na dziśpa pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 10 Napisano 5 Kwietnia 2012 m-0,36-0,38L-0,42-0,44ceny na dziśpa pa Tak drogo płacisz? Nieeee przecież masz pełny magazyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Kwietnia 2012 Biedronka - codziennie niskie ceny, la lala la Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach