Jajczarek 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 jeszcze chwila i zejdziesz do cen Egg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 Jajczarek ja zaniżam ???? Zobacz jak klęka... i każdy tak po kolei... Sami zaniżacie. Robi się nieciekawie i ty o tym wiesz najlepiej. Pozwodzenia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sprzedam Kupie JAJA 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 1A 301B 282A 26 Do negocjacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 20 Kwietnia 2012 Slask:1a : 30-34gr -itd... co okolo 3gr. Niewielkie ilosci-od 1 palety wzwyz.Realne ceny , po jakich dzis bez problemu moglem kupic!Mozna bez klopotu sprawdzic,jesli tylko sie chce ruszyc z fotela. Podzwonilem po innych regionach i cena,jaka podal Jajcarek:1a : 25-26gr-itd... Duzy hurt (duze auto)-jak najbardziej prawdziwa!Od nikogo! -nie uslyszalem nawet 39gr!Nawet na 1-2 palety.Za 40gr to sam z checia posprzedawalbym kazda ilosc,ale konkurencja za duza Tyle w temacie cen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
numeropopis 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 Zaprawa z naszych jajek czołem śmieciu bo widzę że lubisz co dziś mi powiesz moje ambitne założenie działa i wszystko się potwierdza ty masz schizofrenie tylko jak to możliwe ze na oddział dali ci komputer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 czołem śmieciu bo widzę że lubisz co dziś mi powiesz moje ambitne założenie działa i wszystko się potwierdza ty masz schizofrenie tylko jak to możliwe ze na oddział dali ci komputer Popisujesz się jak jakiś fircyk w krótkich majtkach myśląc, że w ten sposób obrażając innych zasłużysz na szacunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
numeropopis 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 czołem śmieciu bo widzę że lubisz co dziś mi powiesz moje ambitne założenie działa i wszystko się potwierdza ty masz schizofrenie tylko jak to możliwe ze na oddział dali ci komputer Popisujesz się jak jakiś fircyk w krótkich majtkach myśląc, że w ten sposób obrażając innych zasłużysz na szacunek. milcz smieciu , scierwo internetowe jak pozwole daj głos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
numeropopis 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 czołem śmieciu bo widzę że lubisz co dziś mi powiesz moje ambitne założenie działa i wszystko się potwierdza ty masz schizofrenie tylko jak to możliwe ze na oddział dali ci komputer Popisujesz się jak jakiś fircyk w krótkich majtkach myśląc, że w ten sposób obrażając innych zasłużysz na szacunek. milcz smieciu , scierwo internetowe jak pozwole daj głos daj głos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 Takie pierdoły może wypisywać jedynie kretyn zaślepiony w swojej nienawiści i pogardzie do ludzi. Nie siej fermentu bydlaku, jesteś gnoju tak żenująco niedouczony, że powinieneś raczej zamknąć ten głupawy ryj niż wydawać taki bełlot. APORT !!!, do nogi psie czerwony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maczka 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 he he he coż to jest za grupa ludzi, tak silnie zaburzona psychicznie:):)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 No i niestety-pomylilem sie o cale 2 tygodnie Cena juz siegnela granicy oplacalnosci produkcji i to w malym hurcie Pewnie dlatego niektorym nerwy puszczaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 21 Kwietnia 2012 -A dlugi tydzien sie zbliza...Przyszly zapowiada sie wcale nie lepiej,bo kto nie sprzeda,temu znowu magazyn spuchnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 22 Kwietnia 2012 Hodowcy kochani nie zaniżajcie cen...wybudujcie większe magazyny, nie macie gdzie magazynować i później zaniżacie ceny żeby tylko ktoś od was wziął jajko w każdej cenie- MARNEJ CENIE-poniżej kosztów produkcji!!! ŻENADA!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2012 Dawno doradzałem by budować magazyn na przechowanie jaj niż fermę - mniejsza inwestycja a większy zysk jak z produkcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
numeropopis 0 Napisano 22 Kwietnia 2012 O prosze wrocil debil jajczarek sorry smiec te swoje rady w dupe wsadz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P.leszkiewicz 14 Napisano 22 Kwietnia 2012 O prosze wrocil debil jajczarek sorry smiec te swoje rady w dupe wsadz Jak masz zaśmiecać forum takimi postami, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj. Do Pana obserwatorajaj. Dziekuję za miłe słowa, niestety będę zabierał głos już coraz rzadziej, z uwagi na zmianę charakteru tego forum. Ceny jak w moim ostatnim poście, zejście dużo lepsze niż w tygodniu po świątecznym, magazyn zaczyna się robić pusty pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 22 Kwietnia 2012 jak szybko i mocno spada to mocne odreagowanie ( koniec maja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2012 O to wrócił na forum debil numerpopis, sorry śmieć !!! - kocham samokrytykę ty to masz tupet, jak Waśnieska idziesz w zaparte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 22 Kwietnia 2012 Kupię S M L oferty proszę kierować na prv podać namiar oddzwonię proszę o konkretne propozycję płatne gotówką powyżej 14 palet możliwy własny odbiórinteresuję stała współpraca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Kupię L - 0,20 M - 0,16Oferty z nr telefonu na priva proszę.Mogę wziąść duże ilości i zluzować komuś magazyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Kupie tanio jajko i zawioze na wybijalnie prosze o oferty i zarobie na tym pare groszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Kupię S M L oferty proszę kierować na prv podać namiar oddzwonię proszę o konkretne propozycję płatne gotówką powyżej 14 palet możliwy własny odbiórinteresuję stała współpraca Nie sądziłem że jest tak duże zainteresowanie podaję numer 603 725 485 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Bredza, bredza jeszcze raz bredza, teraz się okaże kto z hodowców oszczędza, jedni tanio handlują drudzy na magazyn pakują i magazynują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Ma ktoś tyle odwagi aby magazynować ? I potem co ? Pleśń i zapaść cenowa , jak teraz ? To powodzenia !! Ja uważam, że niech to pierdo...ie ile trzeba bo widać nadal nadprodukcja, mimo że wiele ferm jedzie na połowie produkcji. Czyli jak ruszy to wszystko sierpień,wrzesień to będzie maniana ) I znów skok stefczyka.... Jednym słowem- cudna branża !! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucikzd 0 Napisano 23 Kwietnia 2012 Ma ktoś tyle odwagi aby magazynować ? I potem co ? Pleśń i zapaść cenowa , jak teraz ? To powodzenia !! Ja uważam, że niech to pierdo...ie ile trzeba bo widać nadal nadprodukcja, mimo że wiele ferm jedzie na połowie produkcji. Czyli jak ruszy to wszystko sierpień,wrzesień to będzie maniana ) I znów skok stefczyka.... Jednym słowem- cudna branża !! Pozdrawiam jak i inne w tym p.o.j.e.banym kraju słów brak nasi dziadowie i ojcowie krew przelewali a te h.u.j.e darmo nas oddają weś się człowieku nastaw na jakąś produkcję i licz na zyski brak słów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach