biedronka 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 jadąc na Bieżuń widać jeden odwiert ale 20 km przed a nie pod miastem ................pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N.Y.S.E. 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 podobno w okolicach Bieżunia hodowcy kupują na umór ziemię po... tyś. za 1 hektar tylko nie wiem czy pod nowe hale czy pod doły do jaj ALE CZAD z tymi hodowcami i jajami. Czad to ty masz jak się zebździsz tymi zbukami które niby tak tanio kupujesz.Nie dziwota, że Producent widząc (i czując) takiego (słowo zostało wykasowane)a sprzedaje taniej, byleby tylko czym prędzej pozbyć się takiego obesrańca Wniosek nasuwa się oczywisty: im taniej kupuje, tym więcej się gów...em smaruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 N.Y.S.E. Wysłany: Wto Kwi 24 11:45 GMT 2012 Temat postu:biedronka napisał:podobno w okolicach Bieżunia hodowcy kupują na umór ziemię po... tyś. za 1 hektar tylko nie wiem czy pod nowe hale czy pod doły do jaj ALE CZAD z tymi hodowcami i jajami. Czad to ty masz jak się zebździsz tymi zbukami które niby tak tanio kupujesz. Nie dziwota, że Producent widząc (i czując) takiego (słowo zostało wykasowane)a sprzedaje taniej, byleby tylko czym prędzej pozbyć się takiego obesrańca Wniosek nasuwa się oczywisty: im taniej kupuje, tym więcej się gów...em smaruje N.Y.S.E ALE TERAZ POJECHAŁEŚ ....Z GRUBEJ RURKIDŻEZ DO ŁEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 IA- 24 , 2a-20 - wyżej nie ma sensu płacić. Po majówce "1" z przodu..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Może nie będzie tak źle. Mocno idzie eksport. Cena zrobiła się bardzo atrakcynja i euro coraz mocniejsze. Tir za tirem opuszcza granice naszego kraju. Ale za to strasznie nie pokoi bardzo słabe zejście na rynku wewnętrznym. Mam na myśli i handel i produkcję. Panowie producenci i koledzy pośrednicy: obniżanie ceny o 20 groszy w ciągu 7 dni nie mam najmniejszego sensu. I tak nie zużyją i nie kupią więcej jaj. Rozumiem korekty pięcio groszowe, ale to co teraz się wyrabia pachnie wręcz absurdem. Niewielka cukiernia i przykłady cen: zeszły poniedziałek 45, piątek 35 groszy, a już wczoraj...26 groszy. Za 1a.....jaki to ma sens?? W tym przypadku taką akcję cenową prowadził jeden z lokalnych producentów...No takie działanie może tylko doprowadzić do tej nieszczęsnej jedynki z przodu. Nadchodzące 10 dni flauty nic dobrego nie wróżą. Chyba tylko kamikaze kupi towar przed majówką.... Kiedy wreszcie nadejdzie jakaś dłuższa satbilizacja....?Pozdrawiam wszystkich i życzę dobrze schłodzonej okowitki.....heeej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 IA- 24 , 2a-20 - wyżej nie ma sensu płacić. Po majówce "1" z przodu..... ....myślę że będziesz mocno zdziwiony Odpocznij, bo kasa ci we łbie wywraca!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Czy jest ktoś zainteresowany kupnem jaja PL 1? .Szukam stałego odbiorcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 OBESRAŃCA CZY MÓWISZ O SWOIM OJCU KTÓRY SIĘ POMYLIŁ DAJĄC ci ŻYCIE............ czy o swoim ego.pseudo producencie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Brak słów - wiadomość proszę kierować na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MD 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nr . GG 6667191 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 OBESRAŃCA CZY MÓWISZ O SWOIM OJCU KTÓRY SIĘ POMYLIŁ DAJĄC ci ŻYCIE............ czy o swoim ego.pseudo producencie .....Tego można bylo się spodziewać tylko po biedronce. Żałosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Yojo popatrz na wpis na który odpisałem a nie prawisz morały ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Yojo popatrz na wpis na który odpisałem a nie prawisz morały ............ nie potrafię się nie wtrącić jak możecie tolerować chłopka małorlnego , czyli nyse między sobą producętami żal nyse szukaj żony i wal k.o.n.i.a by szybciej siał pszenice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 ale z was brzydale, takie brzydkie słowa - panowie nie zaniżajcie poziomu naszego forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nie wiem jak długo potrwa ta paranoja... jedno wiem wcześniej czy pożniej to sie zmieni i niestety panowie odbiorcy...nie będzie zmiłuj sie bo to co teraz odpier...lacie to jest przegięcie zbyt ostre(nawet ci dla których odkładało sie towar gdy były go braki...) no cóż człowiek uczy sie całe życie... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 witam dziekuje za smsa typu ty popierdolenicu kolego mniej odwage i zadzwon nie rozumie twojej agresji wolny kraj dalem ogloszenie i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Kupię S M L oferty proszę kierować na prv podać namiar oddzwonię proszę o konkretne propozycję płatne gotówką powyżej 14 palet możliwy własny odbiórinteresuję stała współpraca Nie sądziłem że jest tak duże zainteresowanie podaję numer 603 725 485 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 tak z ciekawości - ile płaci przemysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teken 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 nowy 1982 nie świruj pawiana co z tego że dałeś ogłoszenie jak od nikogo jeszcze nie kupiłeś ,za cienki jesteś w uszach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Przemysł 4 zł.netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Na Obrokach cena do 48 zł./m za stoisko handlowe !:) Może czas pomyśleć o własnym punkcie ... a nie dawać się dymać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 24 Kwietnia 2012 Ponawiam ofertę tym razem dam trochę więcej może trochę przesadziłem, przepraszam nie chciałem nikogo urazić a tylko pomóc. Ostatnio odzewu za dużego nie było.KUPIĘL-0,24M-0,20Oferty na priva. Jajo pełnowartościowe bez niespodzianek. Mogę oDebra1ć przed majówką, jak i po 1.05. Duże ilości.Na przemysł to koledzy jest cena trochę inna ale żyjcie w tej nieświadomości.Eksport to powiedziałbym że leży także też nie ma co liczyć bo wszędzie w Europie się tanio zrobiło i nawet taniej niż u nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Ceny zaczynają się stabilizować w przedziale: L-0,28< 0,30 M--0,24< 0,26 S- 0,20< 0,22 Przemysł 4 zł Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 25 Kwietnia 2012 kol. przeor chetnie bym w tych cenach sprzedał, jeśli jest ktoś zainteresowany zakupem prosze dzwonic pod nr. 509878633 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 25 Kwietnia 2012 Kol. Ferma 07 - myślę , że jest kilku na Obrokach przy których odechciałoby Ci się handlować bezpośrednio. Jestem nawet pewien , że ci pośrednicy sprzedawaliby taniej niż Ty- producent. Pozdrawiam :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach