Jajczarek 0 Napisano 3 Maja 2012 ta a dzisiaj to hodowcy nawet nie uszanowali święta i wydzwaniali żeby towar odbierać, stąd moje pytanie. patrzcie jaki świętojebliwy nie uszanowali święta odbieraj jaja na co czekasz jeśli liczysz na 10gr ? weś długi urlop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 3 Maja 2012 Jajczarek nie dyskutuj tylko pakuj te tiry, tylko żeby te Twoje kury nadążyły nieść na ten eksport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Maja 2012 Stolec, czytam Bolec ..... o mnie się nie martw ja sobie radę dam bo zapasik jajeczek mam nie zły zrobiłem na nich szmal cena u mnie nie spada i nie spadnie. pa pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Maja 2012 płaciłem 0,22 1 A w środę itd. S grosz wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 3 Maja 2012 Stolec, czytam Bolec ...oj Jajczarku mistrzu ciętej riposty, nie zaniżaj dodatkowo poziomu tego forum bo i tak nie jest najlepiej.... Dobrej nocy Ci życzę i kolejek tirów pod Twoje rampy ( we snach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 3 Maja 2012 płaciłem 0,22 1 A w środę itd. S grosz wyżejczy to ceny realne? Może ktoś więcej się wypowiedzieć?nie to obserwatorzejaj żebym Ci nie wierzył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Maja 2012 płaciłem 0,22 1 A w środę itd. S grosz wyżejczy to ceny realne? Może ktoś więcej się wypowiedzieć?nie to obserwatorzejaj żebym Ci nie wierzył w małej ilości tak płacę. jak chcesz to busa wyśle do Ciebie plus 3 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 3 Maja 2012 w małej ilości tak płacę. jak chcesz to busa wyśle do Ciebie plus 3 grdzięki ale nie interesuje mnie bus oraz plus 3 gr. towar umówiony i potrzebowałem tylko info odnośnie ceny pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Maja 2012 w małej ilości tak płacę. jak chcesz to busa wyśle do Ciebie plus 3 grdzięki ale nie interesuje mnie bus oraz plus 3 gr. towar umówiony i potrzebowałem tylko info odnośnie ceny pozdrawiamwiększe auta też są możliwe, wmiare zapotrzebowania. pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Maja 2012 płaciłem 0,22 1 A w środę itd. S grosz wyżejU mnie ceny o co najmniej 15 groszy wyższe. Dzisiaj już jedno auto wyjechało zapakowane po brzegi i mają wyjechać jeszcze dwa. Szczerze mówiąc to 22 grosze za 1a to bardzo dziwnie niska cena. Obserwatorjaj czy te ceny to z okolic Bieżunia i Żuromina ? Fermy sprzedające w takich cenach długo raczej nie pociągną i albo podniosą ceny albo wytną kury. W kraju rozrzut cenowy bardzo duży. Ale telefony "za jajkiem" już dzwonią. Napisałem w cudzysłowie bo to raczej telefony sondujące cenę. Ale fakt, że już się coś zaczyna dziać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 4 Maja 2012 Na przyszły tydzień cena jaja pare groszy do góry!!! I znów pusty magazyn.... zaczynają się telefony za jajem... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Maja 2012 tak Panie Yoyo dokładnie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fetish 0 Napisano 4 Maja 2012 znacie jakieś firmy spedycyjne, które przewożą jaja? Raben, Schenker nie świadczą takich usług. Jedynie Fresh do tej pory udało mi się znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2012 ko ko ko 4 TIRY jadą spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2012 panowie, przestańcie do mnie pisać , wiecie ze nie oddam jaj po cenach jak tu wasi koledzy piszą, jedźcie w powiat żuromiński może tam kupicie Żuka w co bardzo wątpię.- u mnie cena jaj na razie jest objęta tajemnicą handlową, kierunek ZACHÓD ps.Nie potrzebuje wybawców naprawdę dobrze sobie na razie radzę - biedroneczko, oraz reszta biznesmenów jak tam u was wciąż są niskie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 4 Maja 2012 Przed 1 maja płaciłem m-22gr. L 26GR. narazie niema zamówień zle to wróży,a co u was handlowcy na ex port M-0,056 CENTA L-0,06 centa transport płaci odbiorca, to pozwoli na usuniecie z rynku zapasów na Bułgarii chcą płacić 0,23gr. transport producenta ,tak to wygląda ,trochę jaj biorą Holendrzy .Polski detal narazie slaby . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Maja 2012 dokładnie tak. rusza powoli export Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2012 Po wygranych wyborach, Donald zebrał swych popleczników i mówi: no kryzys mamy, a więc musimy podwyżki zrobić. Ale gdzie? no to jest problem, zróbmy tak... ja będę podawać litery alfabetu, a wy podacie po jednym słowie na tę literę, i tam podwyższymy. To lecimy: A!- Alkohol! - zawołał pan Arłukowicz- B!- Benzyna! - pan Rostowski- C!- Cukier! - Sawicki- D!- Drewno! - powiedział pan Pawlak- E!- Elektryczność! - pan Schetyna- F!- Fszystko! - rzekł pan Komorowski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Maja 2012 Muszę powiedzieć, że dzisiejszy dzień trochę mnie zaskoczył. Byłem przygotowany na to, że długi weekend skończy się w niedzielę a handel zacznie się dopiero od poniedziałku. A tu niespodzianka. Sklepy, piekarnie i cukiernie- wszyscy naraz chcą jajek i to na już ! Do tego mnóstwo telefonów z pytaniami o ceny. Coś czuje, że szykuje się niezły handel w przyszłym tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 4 Maja 2012 potwierdzam jlościowo sprzedałem cały dzień produkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Maja 2012 dokładnie dzisiaj nie ma co nażekac na sprzedaż. było całkiem przyzwoicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Maja 2012 Panowie może ktoś ma do odsprzedania maszynę do promieniowania uv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2012 co tu mówić ruszył eksport, tydzień dwa i będzie cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Maja 2012 Na pojedyncze wytłaczanki czy na większą ilość ? Tutaj masz link do firmy, która robi przemysłowe lampy UV: http://www.ultraviol.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=299&Itemid=519 Dają na swoje wyroby certyfikaty itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małypikuś 0 Napisano 4 Maja 2012 Majówka niby długa a magazyn stoi pusty. Pozdrawiam Hodowców, p.s nie dajcie się dymać. Koniec promocji cenowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach