Skocz do zawartości
ekofarmer

Ceny jaj spożywczych

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak jest u mnie (ceny netto duży hurt)

L - 0,34

M - 0,28

S - 0,23

Cena chwilowo ruszyła - jest to przejściowa sytuacja kosmicznych cen z poszątku roku raczej nie będzie bo każdy wie co się działo 3 miesiące było fajnie a potem 6 odzyskiwanie klienta... Zresztą błazny zaraz zrobią nadprodukcję

Pozdr hodowca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ale kolegów z branży.... A dokładniej tych co mają już powiedzmy 1kk obsadę i jeszcze mu mało i buduje kolejne obieekty a potem gdy cena towaru spada pasza idzie w górę popytu brak to zaczyna się płacz, jeżdżenie po kraju ze "smorodem" i zaniżanie cen... Nie będe podawał nazwisk ale niestety tak właśnie jest Wydaję mi się że ta cena na dzień dzisiejszy jest OK a jak się zeobi nadprodukcja to wiadomo co będzie... A pieniądze w dzisiejszych czasach na stawianie nowych obiektów kto ma.... Ten który i tak już wszystko ma....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolny rynek kolego, nikt na to nie ma na wpływu, stać w miejscu też nie wolno trzeba inwestować, sam jestem w trakcie budowy,

- cena... nie jeden dołek i górkę przeżyłem myśle że sobie poradzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Jajczarka, a myślenie, że jak sąsiad pobuduje to będzie nadprodukcja jest bardzo krótkowzroczne. Dzisiaj żyjemy w Europie i jak nie my to inni pobudują - cena nie zależy od produkcji w Polsce tylko conajmniej w całej EU.

Niejeden dołek i górkę się przeżyło i tak naprawdę, to jak ktoś potafi produkować i zna się na tym to krzywdy nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi