MAGICZNAKURA 0 Napisano 2 Września 2012 Witam Jak ceny na poniedzialek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 3 Września 2012 Podzwoń po fermach to się zorientujesz, że niektórzy już kompletnie powariowali, nie będę tu wymieniał z nazwiska hodowców ale niestety to nie są odosobnione przypadki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 3 Września 2012 Panowie jak chcecie jajka w odpowiedniej dla was cenie to sortownia/ferma pod Włocławkiem (bez nazwisk) sprzedaje w bardzo atrakcyjnych cenach. Tak przypuszczam sokro w Lewiatanie M w 10-ce po 4.10. A w sieci Gram jaja ze Sławęcina tez w bardzo okazjonalnej cenie. Brakuje towaru? Zapraszam w okoice Włocławka i Płocka na zakupy, przy wiekszych ilościach w sklepie napeno dostaniecie przyzwoity rabat;-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafa780 0 Napisano 3 Września 2012 Mam nadmiar mlodej kury. Jesli ktoś jest zainteresowany to moge sprzedac ok 18 tys sztuk. Wiek - 20 tydzien. Cena 16zl za sztuke przy własnym odbiorze. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 4 Września 2012 No i stało się to co stać się nie miało cenki w dół M 0,26 L 0,33 XL 0,45 . Bądź też jak kto woli IIa 0,26 Ib 0,30 Ia 0,33 S 0,38 O 0,45 no i D... A tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Września 2012 Wiecie gdzie mam tego pajaca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 4 Września 2012 Oj tam , oj tam wiemy przecież , że lubisz od tyłu no i D..a tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Września 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darszew 0 Napisano 4 Września 2012 Sprzedam jaja niesortowane w ilości 400 000 szt. tygodniowo, lub więcej. Cena jaka Mnie interesuje Mnie to 1,40 euro za kg. Co to proporcji to na kg średnio wchodzi 17 szt, i zawierają się one w następującej proporcji 60% M, 30% L, 10% S. Interesuje Mnie stała całoroczna współpraca. Towar do odbioru własnym transportem z terenu woj. Lubuskiego. Zapraszamy do całorocznej współpracy. Więcej info pod nr 501268478. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 4 Września 2012 Witam ponownie Zauważalna stabilizacja ceni tak:0-50grS-451a-361b-332a-31 na magazynach generalnie zapas 2dniowy czyli nic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 4 Września 2012 NIE opowiadajcie czarów jest taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 4 Września 2012 U nas ceny stabilne. Ostatnia podwyżka to:I A - 0,34I B - 0,32II A - 0,30ilości paletowe. Na horyzoncie podwyżki, ale jeszcze kilku wariatów puszcza taniej, więc zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMAJAJ 0 Napisano 5 Września 2012 Sprzedam jaja niesortowane w ilości 400 000 szt. tygodniowo, lub więcej. Cena jaka Mnie interesuje Mnie to 1,40 euro za kg. Co to proporcji to na kg średnio wchodzi 17 szt, i zawierają się one w następującej proporcji 60% M, 30% L, 10% S. Interesuje Mnie stała całoroczna współpraca. Towar do odbioru własnym transportem z terenu woj. Lubuskiego. Zapraszamy do całorocznej współpracy. Więcej info pod nr 501268478. Darszew zadzwoń do Suflidowa-oni chętnie kupią od Ciebie jajko niesortowane.... Ceny aktualne to:1A 0,361B 0,34 itd.Zapowiada się tendencja wzrostowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGICZNAKURA 0 Napisano 5 Września 2012 Czyli jak na razie wszystko w miarę stabilnie się trzyma.Tyle dobrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arnold 0 Napisano 5 Września 2012 Tradycyjnie podaje ceny na nieduzy hurt, nie drazniac cenami na wiekszy.Ceny dzisiejsze (slask), juz przy ilosci 1 paleta: 1a - 33-35gr1b - 31-33gr2a - 29-31gr itd.Wyglada to chyba na stabilizacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 6 Września 2012 Witam ! U nas ceny jak u kol.Arnolda ! Piszcie koledzy jak cenki w innych regionacz, im więcej wpisów , tym bardziej miarodajne jest nasze forum ps.Przetwórstwo zaczyna dobrze płacić ! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 6 Września 2012 ile płaci przetwórstwo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 6 Września 2012 ceny na ten tydzień: S- 0,44O- 0,401A- 0,35 - 0,361b- 0,32 - 0,332A - 0,30 - 0,31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rudi jk25 0 Napisano 6 Września 2012 ile płaci przetwórstwo ? 4,00 - 4,50 / kg zależy gdzie, komu i za co.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 6 Września 2012 Przetwórstwo już 4.8 netto ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Września 2012 przetwórstwo 4,7zł - 5,3zł netto cena zależy od sortu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika_Kartony 0 Napisano 6 Września 2012 Witam serdecznie Chciałabym zaoferować Państwu kartony, przekładki paletowe oraz narożniki [(kątowniki) z tektury falistej w różnych rozmiarach i o różnej gramaturze tektury. Zapewniamy ceny producenta oraz transport na terenie całego kraju (i nie tylko). Polecam serdecznie W sprawie wyceny proszę o kontakt ze mną: Monika Borkowska tel: 500 48 55 83 tel: 512 12 65 83:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Września 2012 Koniec podwyżek cena w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Września 2012 Koniec podwyżek cena w dółco ty piszesz człowieku? PS.Jajcarek zbiera kupy po swoim psie... Na ch.j mu one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper 0 Napisano 6 Września 2012 Panowie wystarczy poczekać do poniedziałku i cena 2gr do góry, za jajem telefon za telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach