egg2PL 0 Napisano 20 Września 2012 kupię wózki do magazynowania jaj mogą być używane ale w dobrym stanie kontakt 881566601 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 20 Września 2012 A bez mian to jakie? Ja widzę to tak- jak jest cisza to znaczy mówimy ,ze jest drogo a sprzedajemy po cichutku parę groszy taniej . Jak lekko skoczy do góry to od razu pełno wypowiedzi,że teraz to już będzie drogo do końca świata i jeden dzień dłużej bo pasza , bo Węgry, Niemcy, Bułgarzy i inne nacje. A najlepszy w tym jest Jajcarek (bo jak już wiemy lubi od tyłu) no i d...a tam M 0,26 L 0.32 XL 0,42 bądź też IIa 0,26 Ib 0,30 Ia 0,32 S 0,39 O 0,42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 20 Września 2012 Kol Nie Wiem - nie rzucaj takich haseł , bo jeszcze ktoś Ci uwierzy i będzie cyrk. Mam kolegę który obraca kilka tirów/tydz i daleko mu do tych cen , więc bez pierdół bo ; , tyle to..... niech tylko ktoś da namiary na forum a wciągną jego "zapasy" w jeden dzień , a na następny zbudzi się mądrzejszy i zawoła więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Września 2012 nie wiem napisal normalne ceny a po ile ty placisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 20 Września 2012 To w takim razie proszę o namiary na tego co obraca Ia po 0,32 to z chęcią odkupię i dołożę 1-2gr, u nas chyba wyjątkowo wszyscy zorientowani bo nikt bo tyle nie chce puszczać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sprzedam Kupie JAJA 0 Napisano 20 Września 2012 Kol daj info na maila ile czego potrzebujesz ile jestes gotow zaplacic i dostawa do ciebie(gdzie) czy odbior wlasny (Warszawa) sprzedam.kupie.jaja@vp.pl operujmy 1A 1B 2A 2B ceny netto pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 20 Września 2012 Kol. "nie wiem"- to ja też poproszę namiar na tą fermę co puszcza L po 0.32 gr. To cena netto czy brutto ? Możesz podrzucić jakiś nr. tel ? Może w Twoim rejonie jest więcej takich ferm ? Z jakiego regionu piszesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie wiem 0 Napisano 21 Września 2012 już pęęęęędzę i podaję namiary koledzy DOBRZE WIECIE ,ŻE TAKIE CENY SĄ i żadne czary mary tego nie powstrzymają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fetish 0 Napisano 21 Września 2012 pytanie za 100 pkt. Czy jakaś firma spedycyjna poza Fresh`em przewozi jaja zapakowane w 6 i 10, potem kartony i ładnie poukładane na paletach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 21 Września 2012 już pęęęęędzę i podaję namiary koledzy DOBRZE WIECIE ,ŻE TAKIE CENY SĄ i żadne czary mary tego nie powstrzymają No to masz farta. Ja kupuję 2-3 grosze drożej a biorę co najmniej z trzech źródeł. I wydaje się, że na razie niestety taniej nie będzie, bo z tego co obserwuję, producenci mają puste magazyny. Szkoda, że "nie wiem" nie chce podzielić się informacją, w której części kraju można jeszcze kupić tańsze jajko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2012 już pęęęęędzę i podaję namiary koledzy DOBRZE WIECIE ,ŻE TAKIE CENY SĄ i żadne czary mary tego nie powstrzymają spadaj frajerze, bo mnie wk..wiają takie komentarze.. masz farta ze cie nie znam, bo inaczej byś już … . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2012 Uploaded with ImageShack.us Super chłopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2012 Ceny: XL - 0,45 - 0,48 L - 0,36 - 0,38 M - 0,30 - 0,32 - nie ma najmniejszego problemu ze sprzedażą w/w cenach, jeśli ktoś kupuje taniej - jego szczęście pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza tych dwóch przystojnych chłopców p. Urba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orran313 0 Napisano 21 Września 2012 Nooo ceny porównywalneU mnie w "dużym hurcie"M - 0,30gr - 0,31grL - 0,33gr - 0,35grS i XL śladowe ilości więc cena indywidualna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Września 2012 A to juz nie drozeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 21 Września 2012 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125www.abdrob.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2012 A to juz nie drozeje A to już nie tanieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Września 2012 wszyscy handlarze na wczasach, biura podróży ogłosiły bankructwo i nie mają za co wrócić dlatego jest taki spokój na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bix 0 Napisano 23 Września 2012 Ja tu widzę też kilku hodowców .... P.S.1Jajaczarek- jesteś świrem ! P.S.2Jakie ceny na nadchodzący tydzień ? Pytam o realne ceny a nie ceny typu "L" po 0.31 (tak podają handlarze) lub 1A po 0.40 (a tak chcieliby sprzedawać producenci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Września 2012 A telefony nie dzwonia za towarem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Września 2012 P.S.1Jajaczarek- jesteś świrem milcz, bo się ośmieszasz skunksie. ps. od poniedziałku ceny w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 23 Września 2012 1A 2zl1B 2zl2A 2zl2B 2zl Pierwszy raz ci odpisalem , bo ubawiles mnie do lez z tym drozej ,a twoje ciagoty homosexualne i pedofilskie sa co tu napisac ............... marne, jak zwyke , wiec powodzenia cienki , zacofany , zalosny i naprawde gowniano znaczacy hmmmmmmm (co by tu napisac) PAJACU ? PS Nie poć sie bo i tak , niczym nie zrobisz na mnie wrażenia rolniczku , ale i takich lubimy , a nawet sznujemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 23 Września 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2012 1A 2zl1B 2zl2A 2zl2B 2zl Pierwszy raz ci odpisalem , bo ubawiles mnie do lez z tym drozej ,a twoje ciagoty homosexualne i pedofilskie sa co tu napisac ............... marne, jak zwyke , wiec powodzenia cienki , zacofany , zalosny i naprawde gowniano znaczacy hmmmmmmm (co by tu napisac) PAJACU ? PS Nie poć sie bo i tak , niczym nie zrobisz na mnie wrażenia rolniczku , ale i takich lubimy , a nawet sznujemy 1A 0,38zl 1B 0,35zl 2A 0,32zl 2B 0,29zl Wiesz co Szkaradku, głupawy lewacki gnoju, ze swoją prymitywną wiedzą to możesz jedynie pobełkotać sobie pośród równie prymitywnych lewaków PS Jesteś domorosłym demagogiem a nie biznesmenem, jak się na niego nie nadajesz to po co się porywasz z siekierą na słońce laiku, ale i takich lubimy. a nawet szanujemy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Września 2012 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach