Jajczarek 0 Napisano 3 Października 2012 magicznekury, magiczne ceny jaj - co tu zgrane sama magia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 3 Października 2012 Dlaczego magiczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Października 2012 Dlaczego magiczne? 2A-29gr = 4,8zł / kg1B-30gr = 4,6zł / kg1A-32gr = 4,5zł / kgceny netto OMLECIKU, teraz wiesz dlaczego magieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 4 Października 2012 2A-29gr = 4,8zł / kg1B-30gr = 4,6zł / kg1A-32gr = 4,5zł / kgceny netto To znaczy ze ja przepłacam za 1a i 1b i jak tu mam mieć 10 groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 4 Października 2012 Kolego trzeba szukac towaru u ludzi ze tak powiem u ludzi z lekka zacofanych a jak mówi przysłowie 'MASZ FRAJERA TO GO DUŚ JAK SIE ZESRA TO GO PUSĆ" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 4 Października 2012 Pojechałeś OMLECIK - gdyby twój producent wiedział co o nim myślisz - to byś g...no dostał , chyba , że czymś po głowie. Ale fakt jest taki ,że zazwyczaj te małe kurniki są zacofane i jak to mówisz frajerują się. Nie znają telefonów do dużych pakowni i na wybijalnię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małe jajo 0 Napisano 4 Października 2012 Dzis telefon od producenta zabiezesz 2a czy M jak kto woli cena 0,27z vat! I powiem tak! Nie mam pytań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 4 Października 2012 No niestety nie powinno się tak mówić ale taka jest prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 4 Października 2012 Prawda jest jedna - producent chce sprzedać (nie wszyscy ale niektórzy najlepiej jak potrafią czytaj najdrożej) a handlowiec chce kupić (nie wszyscy ale wielu jak najtaniej)... Ia-0,35Ib-0,32IIa-0,29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 4 Października 2012 A zreszta po co piszemy tutaj ceny nie lepiej zadzwonić:www.czachorowski.comwww.amigo.biz.plosławiony forumowy www.jajaszkaradek.plwww.mizgier.plwww.goldegs.plwww.ovovita.plwww.ovopol.plwww.fermyborkowski.plwww.jajazewsi.plitd można by wymieniać dużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
donciu 0 Napisano 5 Października 2012 Witam. Posiadam do sprzedania zgrzewarkę do taśmy obornikowej - zainteresowanych proszę o kontakt na nr 691844184 Jak nie odbiorę to proszę o sms-a - oddzwonię. Przepraszam, że tu umieszczam ogłoszenie, ale to jest dla hodowców kury w klatce - a to są Wasze tematy.Już nie aktualne - zgrzewarka sprzedana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Października 2012 Tak to działa!!!!!!!!!!!!!!! http://www.ppr.pl/artykul-zagorny-do-wiezienia-za-odwage-i-przyzwoitosc-171975.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Października 2012 U nas zabierają pozwolenie na broń, za to że w klatce dla kur zabrakło salonu do manicure.. Dziś ważny urzędnik,zwierzę,drzewo (jeden milion kary za wycięcie drzewa które wsadził pradziad), a człowiek????? Do więzienia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 8 Października 2012 Jakaś cisza przed burzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 8 Października 2012 Przed Świętami , a nie przed burzą . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 9 Października 2012 Cisza czy ja wiem? Hodowcy krzyczą na lewo i na prawo, że podwyżki, że nie puszczą jajka taniej niż kilka groszy do góry. A ja widzę raczej stabilizację, są momenty że jakiś sort trudniej kupić od pozostałych ale nie ma jeszcze takiego ssania na rynku, żeby szaleć z cenami.XL - 0,46S - 0,42IA - 0,35IB - 0,33IIA -0,30IIB -0,28III - 0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 9 Października 2012 Krzyczeć to oni sobie mogą nie wiem jak u was ale u mnie w detalu ( cukiernie itp) to jest dono jest 50 % obrotu w hurcie jakiś ruch jest ale tez bez szału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 9 Października 2012 Oj chyba będzie drożało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 9 Października 2012 O i kolega sie odnalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Października 2012 od poniedziałku robię promocję - 2gr w dół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 9 Października 2012 Jajczarek myślałem ze już zaginąłeś w akcji podoba mi się twoja promocja, sam chyba też zrobię hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Października 2012 OMLECIKU, jest takie stare powiedzenie, czasami trzeba stracić zęby żeby później można było zarobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 9 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 9 Października 2012 jakie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach