Skocz do zawartości
ekofarmer

Ceny jaj spożywczych

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego magiczne?

2A-29gr = 4,8zł / kg

1B-30gr = 4,6zł / kg

1A-32gr = 4,5zł / kg

ceny netto

OMLECIKU, teraz wiesz dlaczego magieczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2A-29gr = 4,8zł / kg

1B-30gr = 4,6zł / kg

1A-32gr = 4,5zł / kg

ceny netto

To znaczy ze ja przepłacam za 1a i 1b i jak tu mam mieć 10 groszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego trzeba szukac towaru u ludzi ze tak powiem u ludzi z lekka zacofanych a jak mówi przysłowie 'MASZ FRAJERA TO GO DUŚ JAK SIE ZESRA TO GO PUSĆ"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojechałeś OMLECIK - gdyby twój producent wiedział co o nim myślisz - to byś g...no dostał , chyba , że czymś po głowie. Ale fakt jest taki ,że zazwyczaj te małe kurniki są zacofane i jak to mówisz frajerują się. Nie znają telefonów do dużych pakowni i na wybijalnię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda jest jedna - producent chce sprzedać (nie wszyscy ale niektórzy najlepiej jak potrafią czytaj najdrożej) a handlowiec chce kupić (nie wszyscy ale wielu jak najtaniej)...

Ia-0,35

Ib-0,32

IIa-0,29

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam. Posiadam do sprzedania zgrzewarkę do taśmy obornikowej - zainteresowanych proszę o kontakt na nr 691844184 Jak nie odbiorę to proszę o sms-a - oddzwonię. Przepraszam, że tu umieszczam ogłoszenie, ale to jest dla hodowców kury w klatce - a to są Wasze tematy.

Już nie aktualne - zgrzewarka sprzedana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas zabierają pozwolenie na broń, za to że w klatce dla kur zabrakło salonu do manicure.. Dziś ważny urzędnik,zwierzę,drzewo (jeden milion kary za wycięcie drzewa które wsadził pradziad), a człowiek????? Do więzienia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cisza czy ja wiem? Hodowcy krzyczą na lewo i na prawo, że podwyżki, że nie puszczą jajka taniej niż kilka groszy do góry. A ja widzę raczej stabilizację, są momenty że jakiś sort trudniej kupić od pozostałych ale nie ma jeszcze takiego ssania na rynku, żeby szaleć z cenami.

XL - 0,46

S - 0,42

IA - 0,35

IB - 0,33

IIA -0,30

IIB -0,28

III - 0,25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzyczeć to oni sobie mogą

nie wiem jak u was ale u mnie w detalu ( cukiernie itp) to jest dono jest 50 % obrotu

w hurcie jakiś ruch jest ale tez bez szału

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi