Jajczarek 0 Napisano 22 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 23 Października 2012 XL- 0,45S- 0,40Ia- 0,36Ib- 0,32IIa-0,30IIb-0,26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 23 Października 2012 ...a u nas:s- 38-411a- 36-38 nawet 39 na dużych fermach gdzie braki jaj1b- 32-342a- cienko z towarkiem ale przeważnie 30-31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JimmyOstryga 0 Napisano 23 Października 2012 a jaja przepiórcze w jakiej cenie kupujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma_drobiu 0 Napisano 23 Października 2012 Sprzedam maszynę sortująco-pakującą MOBA 2000, 15 torów, cały czas w eksploatacji. Stan dobry. 602-890-629 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 23 Października 2012 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125\www.abdrob.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 26 Października 2012 Ceny stabilne, magazyn pusty, produkcja rentowna - czego można więcej chcieć?S-27,28grM-31,32grL-35,36grXL-45-48grWybijalnie-5,30/kgPewnie dlatego taka cisza na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 26 Października 2012 Witampomorskie ceny 0-26 S-23 1A-21 1B-19 2A-17 2B-15 3-13co slychac u innych? Aby poprawić humory przypomnienie sytuacji sprzed 6 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 26 Października 2012 Panowie podnosimy ceny, wybijalnie podnoszą cenki, hurtownicy sami proponują więcej więc;-)Ja od poniedziałku sprzedaje tak :S-0,460--0,421A - 0,381B-0,362A- 0,342B - 0,30 POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Października 2012 u mnie na razie ceny są bez zmian Xl - 0,43 - 0,45 L - 0,36- 0,39 M - 0,33 - 0,35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Października 2012 ale z tego Jajcarka to przystojniacha, a zgrywus ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 26 Października 2012 Panowie podnosimy ceny, wybijalnie podnoszą cenki, hurtownicy sami proponują więcej więc;-)Ja od poniedziałku sprzedaje tak :S-0,460--0,421A - 0,381B-0,362A- 0,342B - 0,30 POZDRAWIAM! Kiepsko to widzę z tym podnoszeniem, bo w całej europie podobne ceny. Niech sie ta cena utrzyma do końca 2013 roku to bedzie gites.Z drugiej strony kto nie ryzykuje to w rawiczu nie siedzi...Pozdrawiam również!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 26 Października 2012 Słychać wszędzie że od poniedziałku do góry. Ceny na dziś:1a- 0,36-372a- 0,32-33Ps. ale fota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 26 Października 2012 dziwię się Wam Poważnym Ludziom, że podobają wam się głupie pomysły i wstawki zdjęc małolata jajczarka! Bawi się dzieciak netem a nie którzy uważają go za dostawnego producenta. Czy ktoś z Was ma czas na takie głupoty ? to forum robi się dziecinne jak mały dzieciak jajczarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 27 Października 2012 Panowie podnosimy ceny, wybijalnie podnoszą cenki, hurtownicy sami proponują więcej więcWinkJa od poniedziałku sprzedaje tak : Podnosić i ustalać ceny to ty możesz u siebie kolego i jeśli możesz sprzedać drożnej to sprzedaj w końcu to twój bałagan ale ty ustalasz ceny tylko rynek i możesz sobie podnosić nawet na 0,50, a rynek sam to zweryfikuje . Juz na tym forum czytałem wypociny producentów przy cenie 0,45-0,50 ze to minimalna cena opłacalności i taniej już nie będzie . Szukają jajka ? więcej płaca ? ale kto ????? stali odbiorcy ? wątpię raczej skoczki które z was wysysają wszystko kiedy jest nadprodukcja i się topicie Cena jak na mój gust jest dobra teraz dla wszystkich ,a jeśli jajko przekroczy pewna granice znów sprzedaż stanie .Mam wrażenie ze producenci nie lubią stabilizacji i nie piszcie mi jaki jest (słowo zostało usunięte) zbyt bo u mnie nadal jest na poziomie minus 20% od tego co powinno być ale dochodzę powoli do wniosku ze po prostu już tak zostanie i nie ma co liczyć na lepsza koniunkturę w detalu .Dyskonty i inne sieci przejmują powoli coraz większy rynek .I tak jak powiedział mój znajomy obrót jest ale to przerzuty miedzy pośrednikami ,a detal ....sami wiecie. 1A 0,36 1b 0,33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2012 Humor jest najwspanialszą przyprawą w czasie uczty życia.Śmiej się ze swych błędów ale czerp z nich naukę.Obracaj swoje trudności w żart ale przemagaj je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Października 2012 dziwię się Wam Poważnym Ludziom, że podobają wam się głupie pomysły i wstawki zdjęc małolata jajczarka! Bawi się dzieciak netem a nie którzy uważają go za dostawnego producenta. Czy ktoś z Was ma czas na takie głupoty ? to forum robi się dziecinne jak mały dzieciak jajczarek Plutaś widać że masz braki edukacyjne i braki logicznego myślenia więc nie wypowiadaj się o innych tylko zajmij się ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rapid 0 Napisano 27 Października 2012 Sprzedam jaja spożywcze - ilości paletowe !ATRAKCYJNE CENY !!! posiadam też w sprzedazy jaja z wolnego wybiegu - w atrakcyjnej cenie TEL : 695-423-229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 27 Października 2012 Hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Października 2012 Hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 29 Października 2012 Kolego Promix, ja nikomu nie nakazuje sprzedawać w takich cenach... ale jeśli sami odbiorcy chca tyle płacic bo maja braki to mam robic im promocje?Koszty w tych czasach sa coraz wieksze wiec każdy grosz się liczy!!!A nie handluje ze skoczkami tylko stałymi odbiorcami... skoczków to wiadomo jak się traktuje!!1;D Kolego PROMIX, mniej agresji..... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach