biedronka 0 Napisano 10 Stycznia 2013 czyli jajczarek zgodził się z ceną L leonisa czyli znów kłamał .............. ja jednak kupuje taniej a co do świą to kupowałem m-0,28-0,31 bez problemów i to niedaleko wielkopolski więc jak ktoś się orientuje to wie gdzie dziś jest tanioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Pełna nie zgoda w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2013 czyli biedronka zgodziła się z ceną L leonisa czyli znów kłamała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Kolego Leonis pozwolisz, ale się z Tobą nie zgodzę. Na tym kiedyś fajnym i w miarę miarodajnym forum, od kilku miesięcy jest praktycznie jeden aktywny użytkownik. Każdy inny post jest albo skrytykowany, albo wyśmiany. Zrobił się tylko straszny jazgot.Jak w zeszłym roku cena windowała przed Wilkanocą, to na forum było kilkanasćie wpsiów dziennie i to z całego kraju. Mam nadzieję, że pamiętasz także wpisy o kolejkach na rampach, o błaganiu o towar i o braku litości dla hien hurtowników.Nie dziwię się teraz także, bo nie ma powodów do radości. Cena jaj leci. Zaraz się zaczną wojny podjazdowe , pewnie także się pojawi " jajo na ostatnich nogach". Docelowy odbiorca znowu zacznie olewać płatności, bo będzie miał dziennie kilka ofert od konkurencji. Już to było. Już to przerabialiśmy. Ja jakoś za tym nie tęsknię.Wszyscy wykonaliśmy trudną pracę podniesienia cen za jajo. Społeczeństwo już się do nich przyzwyczaiło i zaakceptowało. Szkoda, żeby teraz przez te kilka tygodni cała nasza praca poszła na marne. Bo opuszcza się ceny łatwo i szybko, ale żeby powrócić z nimi na dawny pułap.....Czy ktoś może potwierdzić, że na hurcie w Katowicach 1a w kartonach zbiorczych jest już po 0.30?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Witam Dziś zakupiłem towar w następujących cenach: Bolek- 0.42 1B-0.29 2A-0,28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Dziś sprzedałem ..L - 0,36M - 0,32- jacy wyjechali zadowoleni ze dostali świeży towar w tak dostępnej cenie Jajczarku czy te ceny to są razem z tobą??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Stycznia 2013 oferta dnia z Bieżunia 3-0,17 2b-0,22 1b-0,28 chyba nie wezmę widać że po niedzieli będzie taniej ................HODOWCY wy sami dołujecie ceny dzwoniąc i oferując taniej niż u kolegi a potem psy wieszacie na handlarzu że złodziej i hiena.............. zastanówcie sięJajczarku ciebie może uratować tylko export i tego się trzymaj życzę ci zdrowiacześc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurczak21 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Ceny spadają m-26gr. i ma być taniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Czy ktoś może potwierdzić, że na hurcie w Katowicach 1a w kartonach zbiorczych jest już po 0.30?? Takiej ceny nie słyszałem ale na palety po 0,33 można kupić 1A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Jajczarku ciebie może uratować tylko export i tego się trzymaj życzę ci zdrowiacześc I tu w 100% muszę się z tobą zgodzić, tylko eksport też nie jest taki jak sobie wszyscy wyobrażają, są też papraki którzy zjerzdzają z ceny myśląc ze wiecej sprzedadzą i wygryzą swojego konkurenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Stycznia 2013 Witam Dziś zakupiłem towar w następujących cenach: Bolek- 0.42 1B-0.29 2A-0,28 - nie masz się z czego cieszyć ..... przepłaciłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 10 Stycznia 2013 zrobiłem promocje 28 m i magazyn pusty wracam do 115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 10 Stycznia 2013 ...kiedy zrobisz po 0,27netto, to dopiero będzie promocja!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 11 Stycznia 2013 obniżajcie dalej cenę to Wielkanoc odbiję się Dużą czkawką ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frirendż 0 Napisano 11 Stycznia 2013 Bez żadnych promocji ceny Niemcy Holandia na fermie S-20gr.M-25gr.L-29gr.przetwórstwo - 4,30zł./kgW Polsce jak zwykle poźniej tanieje i później drożeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 11 Stycznia 2013 Witam Dziś zakupiłem towar w następujących cenach: Bolek- 0.42 1B-0.29 2A-0,28 - nie masz się z czego cieszyć ..... przepłaciłeś Jajczarku też mi sie tak wydaje ale trzeba mieć sumienie i litość nad hodowcami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 11 Stycznia 2013 Witam, mam pytanko odbiegające troszke od tematu, czy orientujecie się może czy na jumpera L3H2 albo mastera wejdą cztery palety jajka na małej wkładce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajakupie 0 Napisano 11 Stycznia 2013 Witam, mam pytanko odbiegające troszke od tematu, czy orientujecie się może czy na jumpera L3H2 albo mastera wejdą cztery palety jajka na małej wkładce? na nowego mastera wchodzi bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Stycznia 2013 No panowie producenci, jak jesteście nabieżąco z jajami bez zapasów, to od poniedziałku dociagajcie do nas do peletonu z cenami. L - 0,35 / 0,37M - 0,30 / 0,321kg - 4,9 / 5,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ANDZEJ 0 Napisano 12 Stycznia 2013 kupię małe jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yayo 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Witam, mam pytanko odbiegające troszke od tematu, czy orientujecie się może czy na jumpera L3H2 albo mastera wejdą cztery palety jajka na małej wkładce? Na mastera L2H2 na mięko (2009 rok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orran313 0 Napisano 12 Stycznia 2013 cena na razie stabilna tak jak u przedmówcy wcześniejAle zaczyna M ruszać z kopyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Panowie hodowcy, nie pekajcie, dawajcie cenę w górę, exsport ruszył pełną parą. Nie oddawać po niżej kosztów produkcji, to jest okres kiedy cena musi być w miarę dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Ceny wracają do normy,M na eksport i poszukiwane jajo XL . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Stycznia 2013 L - 0,35 / 0,37 M - 0,30 / 0,32 1kg - 4,9 / 5,3 Od poniedzialku takich cen żadajcie, jak nie chcą niech nie kupują, na ziemniaki się zaraz nie przestawią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach