Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Wysłałem ci link o dwuosobowości! Przeczytaj uważnie ostatnie zdanie!!! powtarzam ci po raz drugi - pozdrów Jajcarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2013 ....Jajczarek podejrzewam u ciebie schizofrenię. Raz piszesz ,że aż miło, drugi raz zachowujesz się jak prostak!!!! zrobiłem ci przyjemność - zadowolony ?Lubisz obrażać...bardzo nieładnie!- może spotkamy się? na maczety, albo noże, pięści? jak chcesz? ...przeciwnie, nie obrażam cię!!! Próbuję ci pomóc!!!! Zmień nick (bo ten ukradłeś) i zacznij od nowa!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Wysłałem ci link o dwuosobowości! Przeczytaj uważnie ostatnie zdanie!!! powtarzam ci po raz drugi - pozdrów Jajcarka Gorące pozdrowienia dla prawdziwego Jajcarka!!!! Moc całusów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Wysłałem ci link o dwuosobowości! Przeczytaj uważnie ostatnie zdanie!!! powtarzam ci po raz drugi - pozdrów Jajcarka Gorące pozdrowienia dla prawdziwego Jajczarka!!!! Moc całusów!!! szacun !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 zmienia IP, zaraz odezwie się Jacarek - szkaradek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Stycznia 2013 CZY MA KTOŚ SYSĘ JAKIEJ SZUKAM -proszę o info............mile widziane zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Stycznia 2013 za duży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Może potrzebuje ktoś jajek bez druku? 2B - 5 palet, 2A -4 palety, 1B - 6 palet, 1A - 5 palet zapraszam 517602281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 koledzy, jak się wam niosą kurki na wolnym wybiegu w takiej temperaturze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Stycznia 2013 kol. kto nie musi niech ograniczy swoją sprzedaż, czas na magazynowanie do czasu poprawy, sprzedaż na siłę tylko pogarsza sytuację. Na przełomie lutego i marca wszystko powinno powrócić do normy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielononóżka 0 Napisano 27 Stycznia 2013 koledzy, jak się wam niosą kurki na wolnym wybiegu w takiej temperaturze ?60% pewnie nie jest to szczyt nieśności ale cóż życie przynajmniej mniej roboty i cena z zyskiem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Sprzedam 12 palet 2a po 0.24 , 10 PALET 1A 0.3O ORAZ 3 PALETY BOLKA 0.43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2013 ...kupię 12 palet 2a po 0,24,10 palet 1a 0,30 oraz 3 palety bolka 0,43 w celu rozblokowania omleta. Płacę gotówką!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 27 Stycznia 2013 ...kupię 12 palet 2a po 0,24,10 palet 1a 0,30 oraz 3 palety bolka 0,43 w celu rozblokowania omleta. Płacę gotówką!!!! Dawaj kontakt i podstawiaj samochód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 27 Stycznia 2013 .....trzeba przywieść!!! Nie mam transportu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Stycznia 2013 dla przypomnienia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Stycznia 2013 dla przypomnienia wybijalnie 4.15 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 28 Stycznia 2013 Sprzedam 12 palet 2a po 0.24 , 10 PALET 1A 0.3O ORAZ 3 PALETY BOLKA 0.43 witaj napisz mi na maila kontakt do siebie może zgarne te jajka pwiloch@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 28 Stycznia 2013 i po ***** ten cały spadek ceny ? Bylo milo, fajnie i spokojnie, a teraz znów się cuda dzieją . Dzis producent podjechał pod cukiernie z oferta 1B 0,31 ,a potem czytam ze dokładacie do produkcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katinka 0 Napisano 28 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Posiadam na sprzedaż jaja z chowu ściółkowego klasy 2A i 1B, duże ilości. Zapraszam do współpracy. Ceny do uzgodnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Stycznia 2013 i po ***** ten cały spadek ceny ? Bylo milo, fajnie i spokojnie, a teraz znów się cuda dzieją . Dzis producent podjechał pod cukiernie z oferta 1B 0,31 ,a potem czytam ze dokładacie do produkcji Myślę dokładnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 28 Stycznia 2013 kupie 20 palet małej S-ki lub trójeczki tel. 517602281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Stycznia 2013 przeor widziałem jak w piątek ITD prześwietlała twój transport i pewnie dlatego od omleta nie możesz sam oDebra1ć tego jaja..................1b-0,25-0,26 w pip ale przeor nie bierze dziś dzwoniliśmykażdy szuka małego jaja ale ceny są słabe jak na razie ...... jak ruszy się export to magazyny opustoszeją a jak nie to będą cuda do czerwca....cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach