Jajczarek 0 Napisano 28 Stycznia 2013 biedronko w eksporcie jest mała nadzieja, ten tydzień jeszcze slaby, ale następny zapowiada się już lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 28 Stycznia 2013 przeor widziałem jak w piątek ITD prześwietlała twój transport i pewnie dlatego od omleta nie możesz sam oDebra1ć tego jaja..................1b-0,25-0,26 w pip ale przeor nie bierze dziś dzwoniliśmykażdy szuka małego jaja ale ceny są słabe jak na razie ...... jak ruszy się export to magazyny opustoszeją a jak nie to będą cuda do czerwca....cześć ....mylisz się biedronko!!!! Moje samochody jeżdżą po Europie, a takie informacje jak kontrola ITD,to nawet do mnie nie docierają!!! Prawda jest taka że, szkoda mi czasu na jeżdżenie po jaja, gdyż mam pewnych dostawców i jaj mi nie braknie.Ilości też nie były imponujące!!! Przy ilościach tirowych płacę drożej, stałym dostawcom, a tanio to też potrafię kupić!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 28 Stycznia 2013 Witam!widzę że proroków tu nie brakuje... każdy wróży na dwa razy jak magik z fusów hurtownik500 Wysłany: Pon Sty 28 17:17 GMT 2013 Temat postu:kupie 20 palet małej S-ki lub trójeczki tel. 517602281 ile możesz zapłacić za taką S-ke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Stycznia 2013 a ja słyszałem ile w ubiegłym roku ITD na twojej firmie zarobiła czy tego też nie wiedziałeś........ale co tam bogatemu wolno bogato żyć ...Jajczarku dziś ci mówię że jaja nie podrożeją jedynie mogą nie spaść o ile export wybierze produkcję.dobranocp.s.a moje auto jeżdżą po Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 29 Stycznia 2013 Witam http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Bjo-czy-Bio-Jedna-litera-robi-roznice,wid,15281297,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Stycznia 2013 Bjo worek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 29 Stycznia 2013 leonis wysłałem Ci wiadomośc na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fermydrobiu 0 Napisano 29 Stycznia 2013 katinka Mam Nadzieje że macie zarejestrowany Zakład Pakowania Jaj startując do publicznych przetargów i wprowadzając jaja do obrotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drozd 0 Napisano 29 Stycznia 2013 kupie używane wytłaczanki na jaja m,xl,509165609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 29 Stycznia 2013 ......disco na wsi odpalasz??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 29 Stycznia 2013 mogą być z ptaszyńcem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 29 Stycznia 2013 W przyszłym tygodniu tłusty czwartek. Cukiernie i piekarnie zamówiły już podwójną dostawę. Post się zaczyna. Przyszła odwilż. Targi ruszyły. Coś się zaczyna z jajkiem dziać. Od wczoraj, przez dwa dni, sklepy wzięły tyle, ile w całym poprzednim tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 29 Stycznia 2013 Nie tylko sklepy i targi ale i eksport . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 29 Stycznia 2013 dobrze będzie może się to w końcu rozbuja póki co kibel straszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 29 Stycznia 2013 sprzedam jajo dwużółtkowe. wiadomosc na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 29 Stycznia 2013 katinka Mam Nadzieje że macie zarejestrowany Zakład Pakowania Jaj startując do publicznych przetargów i wprowadzając jaja do obrotu. teraz bardzo inaczej się nie da:) haccp itd to podstawa. zresztą można sprawdzic na stronie Inspekcja Weterynaryjna - Główny Inspektorat Weterynarii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 29 Stycznia 2013 W przyszłym tygodniu tłusty czwartek. Cukiernie i piekarnie zamówiły już podwójną dostawę. Post się zaczyna. Przyszła odwilż. Targi ruszyły. Coś się zaczyna z jajkiem dziać. Od wczoraj, przez dwa dni, sklepy wzięły tyle, ile w całym poprzednim tygodniu. racja ! coś się zaczyna z jajem dziac ! zaczyna Wam śmierdnąc na waszych magazynach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 W przyszłym tygodniu tłusty czwartek. Cukiernie i piekarnie zamówiły już podwójną dostawę. Post się zaczyna. Przyszła odwilż. Targi ruszyły. Coś się zaczyna z jajkiem dziać. Od wczoraj, przez dwa dni, sklepy wzięły tyle, ile w całym poprzednim tygodniu. racja ! coś się zaczyna z jajem dziac ! zaczyna Wam śmierdnąc na waszych magazynach Z przykrością stwierdzam że płukanie twojej głowy Domestosem było bardzo skuteczne. Nie rozumiesz nic z tego co się dzieje, ale zabierasz głos jakbyś miał patent na modrość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 JAK TERAZ PUŚCIŁ MRÓZ - WILGOĆ W POWIETRZU I PLUSOWE TEMP. BARDZO SZYBKA SPOWODUJĄ PLEŚŃ NA TYCH WASZYCH ŚWIEŻYCH JAJACH.kupiłem dwie nysy i ogłoszenie już nieaktualne.cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pl1 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Mam do sprzedania jaja zielononóżki luzem lub w opakowaniach detalicznych. Interesuje mnie stała współpraca .Kontakt proszę zostawić na e mailu jajawolnywybieg@vp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Panowie ceny miedzy producentem a posrednikiem (tylko cena swierzego jaja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orran313 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Nudzi mnie już to forum które żekomo dotyczy wymiany poglądów na temat cen jaj Jest tu pełno chmstwa i wyzwisk a brak konkretów.Może zna ktoś jakąś stronkę gdzie naprawde w kulturalny sposób zainteresowane strony wymieniają się informacjami bardzo proszę o link bo ta stronka jak i cały portal zszedł na psy - niestety a to dlatego że żaden moderator nie czówa na tym forum i nie banuje co niektórychPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 dla przypomnienia ... XL - 0,33 / 0,36 L - 0,24 / 0,26 M - 0,20 / 0,221kg 3,5zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Nudzi mnie już to forum które żekomo dotyczy wymiany poglądów na temat cen jaj Jest tu pełno chmstwa i wyzwisk a brak konkretów.Może zna ktoś jakąś stronkę gdzie naprawde w kulturalny sposób zainteresowane strony wymieniają się informacjami bardzo proszę o link bo ta stronka jak i cały portal zszedł na psy - niestety a to dlatego że żaden moderator nie czówa na tym forum i nie banuje co niektórychPozdrawiam A kto ci każe je czytać? Jak ci sie znudziło to znajdź sobie inne forum i po problemie, prawda jajczarku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 dla przypomnienia ... ceny świątecznego jaja XL - 0,33 / 0,36 L - 0,24 / 0,26 M - 0,20 / 0,221kg 3,5zł ceny teraźniejsze XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,30 / 0,32 ps.Penie OMLET ....tym razem zgoda- trzeba przesłać koledze pocztówkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach