Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 - domagałem się i mam Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Spadam na rampę TIRA załadować !!!Hej do zobaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 m-0,23-0,26l-0,30p.s.ruch beznadziejny towar coraz gorszy.........ale KTO HANDLUJE TEN ŻYJE.......moje nysy w natarciu odbierają klienta za klientem super cenami aby tak dalej to i żuka się dokupie........cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2013 L - 0,40M - 0,36Moi kierowcy też przeganiają handlarzyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Kol. hodowcy tak zarabiają pośrednicy na waszych jajach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 30 Stycznia 2013 biedronka Wysłany: Sro Sty 30 15:54 GMT 2013 Temat postu:m-0,23-0,26 l-0,30 p.s. ruch beznadziejny towar coraz gorszy......... ale KTO HANDLUJE TEN ŻYJE.......moje nysy w natarciu odbierają klienta za klientem super cenami aby tak dalej to i żuka się dokupie........ cześć Jak się płaci 0.23 za M to nic dziwnego że towar coraz gorszy.niestety coś za coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 mówisz o tym zgniłym sprinterze ..................żuromin i bieżuń jaja full tylko ceny niby trzymają ale już nie ma gdzie stawiać na niektórych fermach............. a potem jajo jedno dniowe w mokrej wytłaczance.....dalej prognozuje dół cenowy ...cześc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 a ja rozwożę L po 0,33 gr. i klientów przybywa .....KTO HANDLUJE TEN PAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 30 Stycznia 2013 a ja rozwożę L po 0,33 gr. i klientów przybywa .....KTO HANDLUJE TEN PAN... chwal się dalej tym, że wygryzasz innych z ich punktów obniżając przy tym ceny. A nie tak dawno jeszcze był lament, że na fermach jajko jest droższe, niż na sklepach. A najgłośniej lamentowała wtedy Biedronka !Kawał .... z Ciebie. Poczekajcie, przyjdzie taki czas, że jajko znowu będzie drożało. Bez najmniejszych skrupułów będę wygryzał wszystkich handlarzy z ich punktów ! A na Wasze lamenty odpowiem: KTO HANDLUJE TEN PAN ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,30 / 0,32 kto produkuje i handluje to jest dopiero GOŚĆ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, Cena już nie dołuje tylko zejście słabe w kraju. A zapasy niektórzy robią świadomie,być może mają czucie. Czy ktoś jest zastawiony jajem w Bieżuniu czy Żurominie ? ? ?Odpowiedź jest taka.Jedni robią zapas,drudzy sprzedają na bieżąco,ściółkowcy mając 100 czy 200skrzynek na magazynie już są przyblokowani.Czy to dużo? Czy ta ilość może zaszkodzić w polskim handlu jajem?Nie żartujmy ! ! ! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
realista2011 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Czy 1B osiągnie w przeciągu tygodnia cenę 25gr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Czy 1B osiągnie w przeciągu tygodnia cenę 25gr? u niektórych osiągnie i dobrze bo jak sami cenią swój towar tak mają. Co do Bieżunia czy Żuromina to kolego Biedronko nie wypowiadaj się jeśli coś gdzieś usłyszałeś lub jak myślisz, że jeden Twój dostawca wozi Ci po tyle to tak wszyscy mają. Cóż ceń swoich hodowców bo później to dopiero będzie lament. Wbrew głupocie i obelgom na tym forum to sporo ludzi je czyta i sporo już orientuje kto się kryje pod jakim pseudonimem, więc jak ktoś kogoś tutaj opluwa to później niech się nie dziwi. Moi dostawcy jakoś nie bardzo zbliżyli się do tych cen tutaj ale ja również nie narzekam na obecne zejście, może i mniejsze niż zwykle w tym okresie ale przynajmniej towar odpowiedni. A tym jajkiem jednodniowym na mokrej wytłaczance teraz to mnie rozbawiłeś...cóż widać po tym kto jest w tym interesie jak długo. Ia - 0,31Ib -0,28IIa -0,25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Yoyo masz racje lamentowałem ale po tym wszystkim wsiadłem w samochód gdy jajo się blokowało i zaczęło spadać z 0,50 do 0,30 i zacząłem wybierać z innych ferm i czy od tamtego czasu słyszałeś choć raz że krzywdowałem sobie na ceny i brak towaru.....jest dobrze mam każdy gatunek ceny dobre a od ludzi którzy wtedy się wypinali dziś nie wezmę choćby za 10 gr. a z ferm z doskoku dokupuje za ile chce i nie mam litości przy jednoczesnym szanowaniu stałych ferm które staram się wybierać towar na bieżąco....życie uczy każdego dnia a pieniądze zarabiać trzeba..KTO HANDLUJE TEN ŻYJE ....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Kto produkuje i sprzedaje to dobrze wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Kto produkuje i sprzedaje to dobrze wychodzi Cool No masz racje ,sztuka jest produkować i nie sprzedawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Przepraszam.KTO PRODUKUJE I SAM SPRZEDAJE (DOSTARCZA NA SKLEPY, HURTOWNIE, CUKIERNIE) TO DOBRZE WYCHODZI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 I tak trzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 30 Stycznia 2013 spoko i twój region za chwile moje nysy odwiedzą .....jak za tydzień spadnie do 0,22 gr to ruszam na podbój.....pozdrawiam cię gorąco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Rozbawia mnie zawiść jednych na drugich i brak umiaru .Producenci chcą wykończyć pośredników ,a chciwi pośrednicy wykończyć konkurencje i najlepiej jeszcze producentów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaki sort spadnie na 22gr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Jaki sort spadnie na 22gr? made in Ukraina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 tak tanio nie produkują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 30 Stycznia 2013 chyba że ich fermy są jedną wielką pralnią pie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 30 Stycznia 2013 Biedronka dla przypomnienia:jaj ni ma ruchu w małym handlu ni ma a ceny do góry ............... nie pojmuje do ilu to dojdzie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach