2.70netto 2 Napisano 31 Stycznia 2013 magazyny puste, a małe fermy nie mogą sobie poradzić S-22M-28L-35XL-41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 31 Stycznia 2013 A JA CO DZIEŃ TANIEJ KUPUJE I TEŻ MAM SUPER HUMOR.........DAJ WAM BOŻE ŻEBY JAJKO KOSZTOWAŁO 0,25 GR. BO PONIŻEJ TO OKOŁO ZERA WYJDZIECIE ..... ALE MOŻE BYĆ CIĘŻKO ZAMKNĄĆ NA PLUSIE TEN ROK.....DOBRANOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 31 Stycznia 2013 14 palet dzisiaj sprzedane. XL-0,45 L- 0,32 M- 0,28 S- 0,22 Przy obecnych cenach paszy to już jest granica opłacalności produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Kto wyjdzie ten wyjdzie na plusie.... lepiej rób jeszcze promocje bo zaraz nie będzie... HO HO HO!!! CENKI IDĄ DO GÓRY I KONIEC PROMOCJI!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Mamy 31 stycznia 2013 czas pokaże Beda cytaty Panowie jak tak ladnie sprzedajecie pomozcie kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Panowie ceny ceny, a nie kto kogo lubi TEMAT CENY JAJA DETAL Mini. 180 szt 1A 35-55 gr1B 34-55 gr2A 31-51 gr2B 30-45 gr ZAKUP Mini. 14 palet 1A 28-30 gr1B 26-27 gr2A 25-26 gr2B 23 gr I jazda w dol KOLEDZY PODAJMY ILOSCI I CENY A NIE OMIJAM POSREDNIKA ALBO NIE OMIJAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Stycznia 2013 1A 35-55 gr 1B 34-55 gr 2A 31-51 gr 2B 30-45 gr I jazda w górę koledzy omijamy pośrednika (handlarza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Kol podaj ilosc przy tych cenach bedzie latwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Jajcarek pamiętaj każda ferma dostanie ksero .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Jajcarek pamiętaj każda ferma dostanie ksero .......... Czego ?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem z Polski 0 Napisano 31 Stycznia 2013 ile teraz trzeba zaplacic za jajo z nr 0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Kol jest cenaniemaceny podaj przy jakich iilosciach uzyskujesz te ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 31 Stycznia 2013 Kol jest cenaniemaceny napisz jakie ksero i przy jakich ilosciach uzyskujesz takie ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lutego 2013 Cholernie dociekliwy ten nasz DRACULA jajcarek - powinieneś zdawać sobie sprawę co to jest tajemnica handlowa ps. dla przypomnienia ..... 1A 35-55 gr 1B 34-55 gr 2A 31-51 gr 2B 30-45 gr I jazda w górę koledzy omijamy pośrednika krwiopijce (handlarza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lutego 2013 ALE KŁAMCY Z NASZ AŻ MÓJ KOMP SIĘ UNOSI......... Dokładnie jest tak jak piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lutego 2013 A JA CO DZIEŃ TANIEJ KUPUJE I TEŻ MAM SUPER HUMOR.........DAJ WAM BOŻE ŻEBY JAJKO KOSZTOWAŁO 0,25 GR. BO PONIŻEJ TO OKOŁO ZERA WYJDZIECIE ..... ALE MOŻE BYĆ CIĘŻKO ZAMKNĄĆ NA PLUSIE TEN ROK.....DOBRANOC Jest takie stare powiedzenie " nie strasz , nie strasz bo się zes... asz" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 1 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupiec 0 Napisano 1 Lutego 2013 Kupię 3 i 2b płatne gotówką513388842 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 1 Lutego 2013 Ile płacisz za 2b? I jakie ilości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pereziak1318 0 Napisano 1 Lutego 2013 http://demotywatory.pl/4034054/Tesco pozdrawiam hodowców... tych co układaja sie z marketami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 1 Lutego 2013 jajczarku ty jak zwykle te głupawe docinki....... czy w tym lidlu to nie twoje jaja widziałem.... za te małe mogę zapłacić 0,15 gr.dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 1 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 1 Lutego 2013 nieźle nieźle okres godowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach