Yoyo 0 Napisano 3 Lutego 2013 Nie biadol że kupowałeś towar drożej niż go sprzedajesz bo to właśnie tacy jak TY obniżają ceny na rynku !!!!! (patrz kilka postów niżej)Po ostatnim Twoim poście widać, że masz baaaaardzo nikłe pojęcie o rynku, w którym uczestniczysz. I pamiętaj, że bez produkcji Twój biznes nie istnieje ! A ja bez handlarzy doskonale sobie poradzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2.70netto 2 Napisano 3 Lutego 2013 koniec promocji:XL-42L-36M-31magazyn pusty :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Lutego 2013 Ceny na poniedziałek: 1A 35-55 gr 1B 34-55 gr 2A 31-51 gr 2B 30-45 gr Wywóz osobisty .ps. u sąsiada w sobote 2 mastery kupione i też szykuje się na wywóz osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Lutego 2013 Ale ci handlarze zarabiali ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 jajka powinny kosztowac 0,20 i to xxl a co tam wasze skamlanie i pisanie o dluzszej perspektywie brojler jest po piz.dzie od wrzesnia i to takiej ze na chwile obecna jajo by kosztowalo 0,15 gr a wszyscy jada pelna para i to jest polska tzn niezle jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Mam prośbę: zanim zaczniesz się wypowiadać na jakikolwiek temat. skończ szkołę, zapomnij czego ci tam naopowiadali i zacznij SAMODZIELNIE myśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 3 Lutego 2013 Biedronka nie pier... Glupot! Zamien się na hodowlę kur i napewno będziesz miał eldorado.... Znasz się na tym jak na sprzedaży jaj w supermarkecie....obranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 magiku ide w ciemno co doszkoly to napewno jestem pewny do piet mi nie dorastasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Juz po twojej pisowni widać jaką wiedzą się popisujesz.- wiedzą zasłyszaną- wiedzą swoją- wiedzą emocjonalnąAle z faktami to już trochę gorzej co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Juz po twojej pisowni widać jaką wiedzą się popisujesz.- wiedzą zasłyszaną- wiedzą swoją- wiedzą emocjonalnąAle z faktami to już trochę gorzej co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 michalku a co to jest dzugdzur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 magiku ide w ciemno co doszkoly to napewno jestem pewny do piet mi nie dorastasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 oooo dales zdjecie jak cie mamusia prowadzila do pierwszej komuni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Pan doktor przyjmuje od 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 oooo dales zdjecie jak cie mamusia prowadzila do pierwszej komuni Twoja głowa służy wyłącznie do noszenia czapki a język do lizania odbytów. Kim są twoi rodzice że spłodzili taką kreaturę jak ty ???????? Daj ich namiary to cię pomszczę !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 chyba na wsi bo w miesci obowiazuje kwadrans studendski no chyba ze ty ganiasz do doktora ale...filozofi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Wypad z stąd gdzie nie jesteś miłe widziany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 ja sie rozni od ciebie tym ze nie pokazuje swoich zdjec a co do czapki to napewno jestes dyszlem a wiec idziez juz beret beret wloz a...idziez zaraz to wloz dwa naraz bo jaja sa dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 3 Lutego 2013 ja sie rozni od ciebie tym ze nie pokazuje swoich zdjec a co do czapki to napewno jestes dyszlem a wiec idziez juz beret beret wloz a...idziez zaraz to wloz dwa naraz bo jaja sa dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 3 Lutego 2013 misio to ubojnista . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 Wiem, śmierdzi to czuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 3 Lutego 2013 dla przypomnienia ... XL - 0,43 / 0,56L - 0,35 / 0,47M - 0,30 / 0,42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 3 Lutego 2013 misio to ubojnista . a jajczarek jest burakiem i jakoś to ci nie przeszkadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 3 Lutego 2013 misio już cię lubię takich nam tu trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach