Jajcarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 Ktos komu bardzo zalezalo rozpieprzył to forum ps. jestem ciekawy ile nicow producentow a ile handlarzy uzywa ten sam pajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 ty szkarudek lecz się (słowo zostało usunięte)e i nie zaśmiecaj forum ....- sam plan.cie masz kilka, a na innych zwalasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 dla przypomnienia ... XL - 0,43 / 0,56 L - 0,35 / 0,47 M - 0,30 / 0,42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 4 Lutego 2013 kupię 16 palet 2A, tira małej S-ki, termin płatności 3 dni zapraszam tel 517602281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 4 Lutego 2013 jak m spadnie do 0,22 to się ruszy export i będzie git na fermach czyli pusto..........SZANUJCIE ODBIORCE SWEGO BO MOŻECIE MIEĆ GORSZEGO......NP. TAKIEGo JAJCZARKA....ALE CZAD Z TYM FORUM coraz bardziej mi się podobaczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 ...dosypujesz mi ciągle soli do potrawy, ze to ty ciągle szukasz dziury w całym, jak nie w treści "do której trudno sie przyczepić", to do literówek, bo upierdliwym być trzeba za wszelka cenę ...przyczynę zawsze sie znajdzie, czyż nie?a wystarczy milczeć samemu i nie prowokować dyskusji, ale ty raczej takiej wstrzemięźliwości nie wytrzymasz długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 4 Lutego 2013 od nadmiaru soli nerki się psują i szybko się tyje.....pozdrawiam cię gorąco i życzę wytrwałościczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 od nadmiaru soli nerki się psują i szybko się tyje.....pozdrawiam cię gorąco i życzę wytrwałościczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 4 Lutego 2013 sprzedam 2a od messy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 Narobiło się tej ściółki, jaja ala- wiejskiego (mesa), każdy myślał ze to przyszłość a tu klapa. Niestety, biedni klienci patrzą ile jest po przecieku do zapłaty a nie tam ....- najwięcej sprzedaje się eko wiejskich jaj z naszych klatek bez numera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Lutego 2013 Już zaczynają likwidować bo na gaz nie wystarcza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 Żeby tylko na gaz, na wszystko braknie przy cenach po niżej 30gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 sprzedam kurze jaja ekologiczne,posiadam tylko 70 kur.Kury od rana do wieczora biegają sobie po trawce,karmię je pszenicą,kukurydzą i otrębami z pszenicy.- nawet takich mamy producentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 4 Lutego 2013 Ja to ze swoimi wychodze na spacer . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 4 Lutego 2013 te jaja to razem z hodowcą czy bez.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 te jaja to razem z hodowcą czy bez.... Raczej nie, jaczeczka eko - babuni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 4 Lutego 2013 powinienem tego nie pisać ale trudno ja dziś na pasze wyłożyłem hodowcy bo nie miał taki ze mnie przyjaciel................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 to są czasy kto ma kase to ma władzę nie masz kasy jestes nikim szarym człowieczkiem.....pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 4 Lutego 2013 to są czasy kto ma kase to ma władzę nie masz kasy jestes nikim szarym człowieczkiem.....pozdrawiam[/quote jesteś królem Bogu wiele ludzi na tym forum straciło duże pieniądze, albo je zarobiło a Ty dostałeś wszystko na tacy jajcunie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 4 Lutego 2013 Ja to ze swoimi wychodze na spacer . Moje to nawet do kościoła i fryzjera chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 4 Lutego 2013 Stac mnie karmic kury pol roku nie sprzedając jajek... a poza tym wiejskie jajka o gramaturze 2a slabo wyglądają w koszyku...1A i wyzej zawsze braki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 4 Lutego 2013 ...a nie jezdze na gazie tylko 420CDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Lutego 2013 jesteś królem Bogu wiele ludzi na tym forum straciło duże pieniądze, albo je zarobiło a Ty dostałeś wszystko na tacy jajcunie Siurku, pięknie żeś się opluł, pracuj dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misio 0 Napisano 4 Lutego 2013 gnido dworsko jak ci w ryju smierdzi trampkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 4 Lutego 2013 powinienem tego nie pisać ale trudno ja dziś na pasze wyłożyłem hodowcy bo nie miał taki ze mnie przyjaciel...................Czy to ten, który kurczaki z gotówkę kupił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach