Jajczarek 0 Napisano 6 Lutego 2013 JAJCZARKU A COŚ TY TAKI NAPUCHNIĘTY NA BUZI NA TYM ZDJĘCIU ...ODSTAW PROSZĘ CIĘ ALKOHOL BO BĘDZIE ŻLE..pozdrawiam gorąco Właśnie piję drinka za pomyślny handel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Lutego 2013 Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło to do tyłuWciąż wyrywa cena jaj Ale to już było, znikło gdzieś za namiChoć w papierach ceny spadłyWciąż jesteśmy tacy sami i wozimy się maluchami lub nysami a nie bemkami Mam prośbę: zanim zaczniesz się wypowiadać na jakikolwiek temat. skończ szkołę, zapomnij czego ci tam naopowiadali i zacznij SAMODZIELNIE myśleć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarz00000 0 Napisano 6 Lutego 2013 proszę zadzwonić do Czachorowskiego on uszczęśliwi wszystkich...... także panią Karolinę..................p.s. muszę do mechanika bo nysa kontener prawie zgubiła.....czesc ten to jest akurat drugi amber gold [/u] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Lutego 2013 kilka minut temu dzwonił ściółkowiec i chciał sprzedać 1b po 0,30 gr. hi hi hi zaproponowałem mu 0,24 to się rozłączył ale właśnie oddzwonił i przystał na cenę no i na wybijalnie jutro nysy trzeba wypuścić a myślałem że takiego jaja już nie będę kupował....... dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Lutego 2013 A do mnie dziś dzwonił handlarz mówiąc panie odpuśc mi te punkty ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LEHORN 0 Napisano 6 Lutego 2013 DLA PRODUCENTA POSREDNIK TO WROG DLA POSREDNIKA PRODUCENT ..... TAK WNIOSKUJE CZYTAJAC TE POSTY....PRZECIEŻ JEDEN BEZ DRUGIEGO GINIE MARNIE ....KIEDYS MIALEM NA DETALU 7-8 GR PLACAC 18-20 GR ZA L TERAZ MAM 14-16 PLACAC 35GR ZA L ..... I NIE DAJ BOZE ZEBY TAME CZASY WRÓCIŁY....BYŁ BY TO KONIEC PRODUCENÓW JAJ A JA BYM KUR NIE MACAL NO TO (słowo zostało usunięte) I Z MOJEGO INTERESU ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 6 Lutego 2013 jest cenaniemaceny Wysłany: Sro Lut 6 21:23 GMT 2013 Temat postu:A do mnie dziś dzwonił handlarz mówiąc panie odpuśc mi te punkty .........nie wysyłaj handlarza na bezrobocie,daj i jemu coś zarobić,sam wszędzie nie zdążysz w dobie kryzysu zostaw mu ze 3 punkty,może kiedyś Ci się odwdzięczy,kto wie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małypikuś 0 Napisano 6 Lutego 2013 teraz jesteś małypikuś a kiedyś byłeś ponpikuś Jaki byłem taki jestem. Dam se radę, o mnie się nie przejmuj. Jeśli chodzi o święta to już dawno nie robią na mnie wrażenia. A nasze 4 minuty w razie czego pozwolą nam uprzykrzyć Wasze 7 . Pozdrawiam Was ciule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 teraz jesteś małypikuś a kiedyś byłeś ponpikuś Jaki byłem taki jestem. Dam se radę, o mnie się nie przejmuj. Jeśli chodzi o święta to już dawno nie robią na mnie wrażenia. A nasze 4 minuty w razie czego pozwolą nam uprzykrzyć Wasze 7 . Pozdrawiam Was ciule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 obesrałybezjaj to jedyny normalny wśród handlarzy- OTO PRZYKLAD WYPRANEGO MOZGU! - won skunsie bo śmierdzisz z daleka parchu co się złościsz jajcunie ? to cena tak na ciebie działa . czy twoja krowa nie była łatwa i kazała się pocałowac ,zanim złapiesz ją za cycki? a za pewno piękny jesteś, jak 3 noce w kupie ,,, z przewaga kupy ,,, hihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 proszę zadzwonić do Czachorowskiego on uszczęśliwi wszystkich...... także panią Karolinę..................p.s. muszę do mechanika bo nysa kontener prawie zgubiła.....czesc ten to jest akurat drugi amber gold [/u] Bez urazy.....Może byś się wpierw przywitał ze wszystkimi pisząc pierwszy post, tego kultura przecież wymaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 Czachorowski .... ten to jest akurat drugi amber gold [/u] Kol. handlarz00000, czemu Andrzej Cz. jest według ciebie drugi amber gold ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 Powiem szczerze, znam cztery firmy z którymi mi się najbardziej podobała współpraca tj. Ovovita, Złota Kurka, Czachorowski, MizgierPozdrawiam panów Preesów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 7 Lutego 2013 No to skoro jest tak super to dzwonimy wszyscy i proponujemy tani towarek. Zarówno producenci jak i handlarze. Jajczarek kozaka zgrywasz a taki głupi jestes żeby takie rzeczy na forum które czyta cała Polska pisać. Sam pod siebie dołki kopiesz. Dobrze masz?? Tak Ci dobrze płacą ??? To zamknij się i siedź cicho a nie gadasz takie głupoty. Pamiętaj że takich mądrych jak TY są tysiące.... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Lutego 2013 Witam Panie jajczarekjeden pan prezes z malej litery nie płaci do biura dwóch z listy zadzwonisz to jest cena w przeliczeniu na gr. 0,24 za jaja kl. Ma z jednym nie miałem przyjemności,wiec nie wiem czy można dobrze w tak niskiej cenie lub bez pieniążków współpracować.Cena którą oferują producenci z polski2A 0,25-0,261A 0,29-0,30S 0,33-,0,34wiadomo są fermy które sobie radzą i towar jest droższy 2-4 gr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 7 Lutego 2013 Te firmy co o nich piszę p Jajczarek płacą takie ceny jakie nam zawsze przedstawia :p heheh no takk. Co za dziecinada... jajczarek nie pisz już nic bo każdy wpis jest głupszy od poprzedniego. Nie pogrążaj się i opanuj emocje bo to i tak Ci nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 7 Lutego 2013 Pozdrawiam Panów prezesów... że zna... koledzy... No żenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kreator 0 Napisano 7 Lutego 2013 Łubu dubu, łubu dubu...niech nam żyją, prezesi naszego klubu....qrcze...ja to już chyba gdzieś słyszałem...Bareja w najczystszej postaci... P.S. Jeśli conajmniej 6 tygodni płatności, a potem wciskanie wytłaczanek, kartonów i opakowań z natychmiastową kompensatą jest takim cudem, to.... aż mi słów zabrakło...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Lutego 2013 najpierw jajczarek przeora wyzywa od ........ a potem psze że mu się z nim dobrze współpraca układa.........SZOK OBUDŻ SIĘ CZŁOWIEKU I ZACZNIJ NORMALNIE MYŚLEĆ.ceny na dół czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 Będę pisał niech cały świat się dowie co ta cała wiocha handlarzy która się z trzech budynków na wsi wywodzi wielkiego biznesmena jeden z drugim struga i sra na to i na tych z czego żyją. Paszął wy buraki .- ale bydzie zara zadyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 najpierw jajczarek przeora wyzywa od ........ a potem psze że mu się z nim dobrze współpraca układa.........SZOK OBUDŻ SIĘ CZŁOWIEKU I ZACZNIJ NORMALNIE MYŚLEĆ.ceny na dół czesc Dziękuje ci za podpowiedź, miarkowałem ale nie byłem pewny dlatego taki post napisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 Dla przypomnienia .. Ceny z rożnych rejonów kraju od rożnych producentów dla rożnych odbiorców ; Dla handlarzy którzy nie współpracują z daną fermą 1A 50-55 gr 1B 45-50 gr 2A 40-45 gr 2B 35-40 gr Wywóz osobisty producenta 1A 35-55 gr 1B 34-55 gr 2A 31-51 gr 2B 30-45 gr XL - 0,43 / 0,56 L - 0,35 / 0,47 M - 0,30 / 0,42 Ceny pożądnego odbiorcy XXL - 43 XL - 39 L- 34 1B - 30 Ceny zachłannego odbiorcy 0 - 0,40 / 0,42 s - 0,33 / 0,35 1 a - 0,295 1b - 0,25 / 0,26 2 a - 0,24 / 0,25 Ceny krwiopijcy tzw. Likwidator L- 0,28 M- 0,23 S- 0,18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 Powiem szczerze, znam cztery firmy z którymi mi się najbardziej podobała współpraca tj. Ovovita, Złota Kurka, Czachorowski, MizgierPozdrawiam panów Preesów A może jestem jednym z nich mali pajacyki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 7 Lutego 2013 Różowo nie jest,różnie firmy płacą i nikt niczym się nie przejmuje jedno jest ważne aby pieniążki zawinąć i się nie martwić i prosić o swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Lutego 2013 jeszcze raz powtarzam nie dajcie DOIĆ SIĘ HODOWCOM ceny dyktuje rynek i raz są wysokie a raz niskie wszystko zależy od ilości towaru a nie kosztów produkcji czy sympatii do hurtownika i odwrotnie......panowie na dziś nie macie krzywdy cenowej ... ale ona dopiero przyjdzie w kolejnych miesiącach...paSZOK ! Aż mi wstyd, że reprezentujemy tą samą branżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach