koguciik 0 Napisano 25 Lutego 2013 Zresztą nie wiń Nas handlarzy Jajczarku bo to nie nasza wina, że towaru jest dużo i że sami hodowcy dzwonią bo chcą go sprzedać. My też mamy rodziny, firmy i też chcemy żyć (ktoś kiedyś się pytał Jaśnie Wielmożnie Panującego - jak żyć, więc i Ty możesz spytać go jak żyć). A jak wcześniej mówiłem - cenię hodowców z którymi współpracuję i jestem w stanie zapłacić im więcej niż na rynku bo uczciwie współpracujemy od wielu, wielu lat i nigdy mnie nie zawiedli, jak ja ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 - bogatym diabeł jaja kołysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2013 Dlatego takch jak kogucik eliminuje i sam rozwoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Lutego 2013 2a-0,21ściółka za DARMO i nikt nie chce bo brudne........do września eldorado dla handlarza a potem eldorado do kwadratu...ALE CZAD z tymi jajami....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 25 Lutego 2013 Ale czad coraz więcej busów pod fermami , nikt z hodowców nie odpuszcza , u sąsiadów widziałem jak kleją reklamy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 Dla przypomnienia Ceny do wyboru do koloru z rożnych rejonów kraju od rożnych producentów dla rożnych odbiorców ; Wywóz osobisty producenta XXL - 0,50 / 0,60XL - 0,44 / 0,50 L - 0,38 / 0,40 M - 0,30 / 0,35 Ceny porządnego handlarza XXL - 0,43 / 0,45XL - 0,38 / 0,40L- 0,32 / 0,34M - 0,24 / 0,25 Ceny zachłannego handlarza XXL - 0,40 / 0,42XL - 0,34 / 0,36L- 0,28 / 0,30M - 0,20 / 0,22 Ceny krwiopijcy handlarza XXL - 0,35 / 0,37XL - 0,30 / 0,32L- 0,25 / 0,26M- 0,16 / 0,18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 Mój magazyn od południa wietrzony - ECHO !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pereziak1318 0 Napisano 25 Lutego 2013 A ja życzę dobrze hodowcom i nie mam im za złe, że rozbudowali się na potęgę - niech budują następne obiekty. Im więcej tym lepiej bo wtedy nam będzie lepiej a i konsumenci będą mieli tańszy towar. Prawda, że proste pelna zgoda w tym temacie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pereziak1318 0 Napisano 25 Lutego 2013 Zresztą nie wiń Nas handlarzy Jajczarku bo to nie nasza wina, że towaru jest dużo i że sami hodowcy dzwonią bo chcą go sprzedać. My też mamy rodziny, firmy i też chcemy żyć (ktoś kiedyś się pytał Jaśnie Wielmożnie Panującego - jak żyć, więc i Ty możesz spytać go jak żyć). A jak wcześniej mówiłem - cenię hodowców z którymi współpracuję i jestem w stanie zapłacić im więcej niż na rynku bo uczciwie współpracujemy od wielu, wielu lat i nigdy mnie nie zawiedli, jak ja ich. i tu tez sie zgodze Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 25 Lutego 2013 Ale czad coraz więcej busów pod fermami , nikt z hodowców nie odpuszcza , u sąsiadów widziałem jak kleją reklamy . A mi nie odpadł żaden klient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 25 Lutego 2013 Czas żniw rozpoczęty. Producent jeden przez drugiego dzwonią, żeby sprzedać towar. Naprawdę w ładnych cenach można się zaopatrzyć. Ile to jeszcze potrwa - nie wiadomo - najważniejsze, żeby za szybko się nie skończyło bo my handlarze możemy teraz poprzerzucać jaja i w końcu jakieś sensowne pieniądze zarobić. z całego serca życzę ci wszystkiego najgorszego mendo jedna nie zarabiajmy na czyjejś krzywdzie!postaw się na ich miejscu!to wina tych złodziei w białych rękawiczkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 25 Lutego 2013 Ale czad !!! Jak tu produkować jak na ich stronie mamy instrukcję jak zamknąć , lub doprowadzić do ruiny fermę ! Chyba podam ich do sądu za zastraszanie i namawianie do zamknięcia , a nawet zlikwidowania fermy. Czytajcie, i jak to oni mówią namawiam do zbiorowego pozwu. To co robią jest nieprawne.http://gajanet.pl/projekty/najczesciej-zadawane-pytania/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 26 Lutego 2013 ......w lewym dolnym rogu, podpisał się sponsor tych wydziwów!!! Ich sztandarowe chasło to: Zniszczyć produkcję z dziada-pradziada i kupuj w Chinach!!!!! Pisałem już nie raz!!! Pedały i nieroby dorwały się do łatwych pieniędzy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 Cena jaj zalezy od podazy i popytu , a czyja to wina ze za duzo kur siedzi w kurnikach . Sa tacy co mysleli ze jajo bedzie kosztowac 55 gr do konca zycia a jazda dopiero sie zacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 Piszesz o sobie o swoim dobrostanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 Żeby na cały gwizdek funkcjonowały wszystkie zakłady takiego typu jak cukiernie, makarony, majonezy i wiele innych, oraz zęby nie wchodziło na nas rynek różnego rodzaju badziewie jak proszek jajeczny "INDIE" jaja" UKRAINA" to bym nie powiedział że u nas mamy nadprodukcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 Wniosek ....Mamy chu.jowych gospodarzy na górze, którzy dbają o własne interesy a nie narodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 26 Lutego 2013 WitamPan Jajcarek ma Pan racje znam takich co mówili że spadnie do 0,30 za śruta więc budować trzeba i teraz co? niezadowolenie i niesmak rok 2012 się skończył jak jest dzisiaj każdy widzi tylko żeby jeszcze wnioski były wyciągnięte, może i są jaja za wsch. granicy w Polsce ja takiej wiedzy nie mam, a jak są to szkoda że ten gość co miał zamiar sejm wysadzić tego nie zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 26 Lutego 2013 Panie jajczarek szkoda że się chłopu nie udało wysadzić a był tak blisko hhhehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 Tego gościa potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 26 Lutego 2013 Wniosek ....Mamy chu.jowych gospodarzy na górze, którzy dbają o własne interesy a nie narodu i juz sie zaczał placz... a najlepiej poszukac winnego.. gdzie? na gorze. A ja tam wychodze z zalozenia ze nikt mi nic za darmo nie da. I czy byl rzad taki czy sraki to zawsze sobie jakos radze... Wiadomo ze najlepiej zeby było jak w grecji... Tam rzad dawał... za wszystko płacił.. i co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 nasi gracze na górze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigEgss 0 Napisano 26 Lutego 2013 Kupie jajo klasy 3 tanio:P ceny oraz oferty na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach