Jajczarek 0 Napisano 26 Lutego 2013 nie spzedawajcie wiecej jajek bo po zjedzeniu jak sie tak ludzie zmieniaja to zgroza nawet nie rozdawac za darmo I to by było na tyle, czyli koniec i bomba, kto czytał, ten trąba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekofarmer 0 Napisano 26 Lutego 2013 Fajne to forum,każdy każdego podpuszcza a konkretów zero... ceny też różne L od 26 do 28 M od 21 do 23 Jestem wyzwolony.Już nie hoduję-nie cierpię-już bólu nie czuję. Sprzedałem wszystkie kury,teraz długi reperuje...... Ot taka mowa ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 27 Lutego 2013 Kolego , nad takim sposobem wprowadzania jaj do obrotu zastanawia się już wielu producentów, hodowców, żeby niehodować , tylko sprzedawać. Być wyzwolonym. Niehodować, niecierpieć - bólu nie czuć. Zamknąć fermy, bo po co to robić i cały czas dokładać. Sprowadzać jaja z krajów z poza unii eu, bo można , bo przecież są tanie. Ludzie pamiętajcie, że wszystkie jaja z poza ue nie są badane !!! Kupujcie jaja polskie, z naszych gospodarstw, nawet gdy są droższe od tych proponowanych w sklepach - ale są zdrowe , badane. Nawet te z 3 są badane, nawet bardziej niż te pozostałe z 2 czy 1, i 0 . KONSUMENCI ZASTANÓWCIE SIĘ CO KUPUJECIE . JAJA Z NR 3 JEST NAJZDROWSZYM JAJEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2013 No i 7 busów załadowane i jadą na sklepy, jajcarek ceny zrobiłem troche niższe niż twoje , mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 A okleiłeś je już ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 27 Lutego 2013 Bo to masz czas..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 Do boju do boju producent górą jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 http://biznes.onet.pl/gdzie-znikaja-polskie-swinie,18565,5431107,1,news-detal - nie długo nic naszego nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magicos 0 Napisano 27 Lutego 2013 Sprzedam jaja IIb, III w ilości około 16 palet łącznie.Cena i transport do uzgodnienia.tel. 509 03 94 79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 27 Lutego 2013 ale jazda jajcunia .tylko taki jajcunio to potrafi ,.bolec weznijta się za tego gościa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 27 Lutego 2013 Sprytnych masz tych pracowników Na tej cenie korzystają tylko 2 grupy :Punkty detaliczne Pośrednicy dużego hurtu Ja wprawdzie mam teraz większy zysk na części sklepów ale znów na cukierniach musiałem zejść z zyskiem na minimum wiec prawie się bilansuje i chętnie bym go oddal za normalność i stabilizacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 ale jazda jajcunia .tylko taki jajcunio to potrafi ,.bolec weznijta się za tego gościa Przepraszam, ale ten przygłup na to zasługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Lutego 2013 Sprytnych masz tych pracowników wieloletnia szkoła, jest co przerzucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 27 Lutego 2013 ale jazda jajcunia .tylko taki jajcunio to potrafi ,.bolec weznijta się za tego gościa mam taką zasadę że nie kopie leżącego, no chyba że jeszcze wierzga.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2013 Dziś godz. 6.44 tel. drynda i mnie obudzi ...- czy ci ludzie już nie wiedzą kiedy dzwonić o te jaja , taki horror mi przerwano że pasza idzie góry, a jajo w ....... chyba w dół Ps. Ciekawe czy ten sen się teraz sprawdzi, bo za zwyczaj wszystko śni mi się na odwrót Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Lutego 2013 czy m jest już po 0,20 gr. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2013 Do dam ze, wszystkie sny śnią mi się na odwrót z sześcio miesięcznym wyprzedzeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2013 czy m jest już po 0,20 gr. ? Przeplacasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 28 Lutego 2013 Ubojnia Drobiu A&B DROB Sp. z o.o. zakupi każdą ilość kury rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125www.abdrob.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 28 Lutego 2013 XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr S 24-32 grWywóz osobisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 28 Lutego 2013 Dziś godz. 6.44 tel. drynda i mnie obudzi ...- czy ci ludzie już nie wiedzą kiedy dzwonić o te jaja , taki horror mi przerwano że pasza idzie góry, a jajo w ....... chyba w dół Ps. Ciekawe czy ten sen się teraz sprawdzi, bo za zwyczaj wszystko śni mi się na odwrót Pozdrowienia dla wszystkich Prawie jak wróżbita Maciej Wróżbita jajczarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Lutego 2013 Magiczna kula dobre wieści przepowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 28 Lutego 2013 medoxa wam tu jeszcze nie ściągaj .bo wam w pięty pójdzie co napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo29 0 Napisano 28 Lutego 2013 Kupię jaja 1B i 2A lub M rejony Małopolska, Śląsk, ŚwiętokrzyskiePłatność gotówka. tel.532 506 406 lub SMS proszę o podanie miejsca odbioru oraz cen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach