Gall 0 Napisano 18 Lutego 2010 Witam nie wiem co kto ma za newsy moge sie mylic ale cena mocno poszla na zachodzie i ciekawe jak nasz rynek na to zareaguje mozna sie spodziewac ze pierwsza podniesie cene wlkp.ale czy tak sie stanie pokaze poniedzialek wtorek a do swiat pozostalo 39 dni Podrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remik 0 Napisano 23 Lutego 2010 Witam,Ceny hurt na dziś:O-0.38 S-0.351A-0.32 1B-0.30 2A-0,28-0,29 Brakuje dużego i małego jaja. 1A i 1B jest pod dostatkiem przynajmniej na razie.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRYGA 0 Napisano 24 Lutego 2010 zapraszam na promocje do Carefour L 4'99 paczka 10 szt + następna za jeden grosz czyli dla jasności kupujesz 20 jajek płacisz 25 gr szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnikzwywiechowa08 0 Napisano 24 Lutego 2010 no musze pojechać, zobaczyc. ciekawe jakie świeże te jajeczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Lutego 2010 zakup na wczoraj 0-0,36s-0,341a-0,311b-0,292a-0,28ceny brutto odbiór własny.Też widziałem te promocje w Carrfurze i nic dobrego one nie zapowiadają to dopiero początek promocji.Ruch bardzo osłabł w ostatnim tygodniu i pewnie ruszy się po 20 marca-oby.pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajo 0 Napisano 25 Lutego 2010 Na jedną osobę możesz tylko 20 jaj zakupić w Carefour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rawak 0 Napisano 25 Lutego 2010 czy może mi ktoś powiedzieć ile teraz trzeba zapłacić za jajko ściółkowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 25 Lutego 2010 Ja ściółkę kupuje 1 b całym rokiem o 2 gr. więcej niż klatkowe jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma07 0 Napisano 1 Marca 2010 Witam ! Co tak cicho na forum..? Ceny w gore i tak na duzy hurt : 1A-0.32,33 i 1B-0.30,31 itd co 2 gr. ceny na miejscu bez dowozu . Magazyny puste towar sprzedajemy na biezaco . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon-kaszub 0 Napisano 1 Marca 2010 Potwierdzam ceny jakie ma Ferma07 na kaszubach to samo i idzie w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 2 Marca 2010 ja tych cen nie potwierdzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akacja 0 Napisano 2 Marca 2010 u nas tak samo 1a 33gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silesia 0 Napisano 3 Marca 2010 zapraszam na promocje do Carefour L 4'99 paczka 10 szt + następna za jeden grosz czyli dla jasności kupujesz 20 jajek płacisz 25 gr szt Tez widzialem. No moze szanowni fermiarze by sie wypowiedzieli sensownie w tym temacie. L po 25 gr.w pudelkach !!! Niestey panowie to Wy psujecie rynek. Dla sieci tanio po kosztach plus gratisy , a na reszcie zylujemy ceny (1a 31-32 gr) i zbijamy fortuny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolnikzwywiechowa08 0 Napisano 3 Marca 2010 pozwole sobie pierwszy udzielić odpowiedzi: brak komentarza chłopie, Ty to się widac znasz na branży, że ho ho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 3 Marca 2010 A w minionym tygodniu 120 tysięczna ferma RSP Trzebina (SKRZYPIEC) sprzedawała do hurtu L 28gr ,M- 25gr . Jedyny problem w tym ,że nie mieli nic nadliczbowego na zbyciu ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gall 0 Napisano 4 Marca 2010 Witam to co kolego Wlk.Kogucie napisales nic nie ma do rzeczywistosci ktora u was panuje i w calej Polsce a to jest jedynie dowod na to jak ktos zarzadza ta firmowa bo kazdy z nas juz sprzedawalby w innych cenach Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Marca 2010 Ciekawe jak bedzie szedl export w przyszlym tygodniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisek1 0 Napisano 4 Marca 2010 WITAM.CHCIAŁEM ZASIĘGNĄĆ INFORMACJI TROCHĘ Z INNEJ BECZKI. MIANOWICIE ILE NA DZIEŃ DZISIEJSZY KOSZTUJE JAJO Z CHOWU WOLNO WYBIEGOWEGO? JAKĄ RASĘ KUR POLECICIE MI DO TAKIEJ HODOWLI? MESSA ,OGÓLNOUŻYTKOWE CZY MOŻE JESZCZE COŚ INNEGO ?Z GÓRY DZIĘKUJĘ I WSZYSTKICH POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silesia 0 Napisano 4 Marca 2010 pozwole sobie pierwszy udzielić odpowiedzi: brak komentarza chłopie, Ty to się widac znasz na branży, że ho ho Kolego jak jest miedzy producentem a sieciami to kazdy zorientowany wie,a cena 25 gr za L to zagryw nie fair, bo to Nas sie pytaja ludzie (sklepy itp.) , a nie Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 5 Marca 2010 CENA EURO-,-3,87 GRcena jaj chyba też zacznie spadać jeszcze w marcu.zakup na dziś2a-0,281b-0,291a-0,320-0,36ruch umiarkowany nie widać światełka w tunelu aby sie zwiększał .poczekamy na promocje w sieciach po 7,3 za 30 szt. to na pewno się ruszyale w markecie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurt24h 0 Napisano 6 Marca 2010 Witam wszystkich producentów i odbiorców jaj. Jestem zainteresowany zakupem jasnych jaj od messy lub podobnych z okolic Śierpca, Bieżunia, Żuromina i okolic Mój nr tel - 668 465 212 nr gg 6347712hurt24h@op.pl Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 9 Marca 2010 No to jak ten export ? 8 eurocentow za srednie jajko to jakes 31 gr + koszty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej12 0 Napisano 10 Marca 2010 KUPIĘ białe jaja 5 palet- 45000 tyś. sztpłatne gotówką w normalnej cenieandrzej12@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 10 Marca 2010 czy ktoś widział ruch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIELKI KOGUT 0 Napisano 10 Marca 2010 Koledzy ,orientujecie się w cenach u p.Borkowskiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach