Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 witam słabo to wygląda M od 0,14 do 0,22pozdrawiam hodowcę do którego wraca 28 pal niech postoi jeszcze tydzień na magazynie filozofujesz, a to nie ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Marca 2013 Ciekawe do kiedy ten dolek , mysle ze na zmiane poczekamy co najmnie do wakacji . Szanuj odbiorce swego jak siebie samego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Marca 2013 no i kolejny kurs do cukiernika 36000 tyś jaj, to duży cukiernik czy mały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Marca 2013 duzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bolec 0 Napisano 6 Marca 2013 no i kolejny kurs do cukiernika 36000 tyś jaj, to duży cukiernik czy mały ? czyli licząc na szybko produkujesz po 0,25 przedajesz po 0,15 czyli na super kliencie dokładasz 3600 zł. do dostawy. Niezły deal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Marca 2013 Taki duzy jak ty jestes smieszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 6 Marca 2013 On produkuje po ponad 30 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Marca 2013 jak mamy rozwalić ten rynek to rozwalmy , stać mnie na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 6 Marca 2013 no i kolejny kurs do cukiernika 36000 tyś jaj, to duży cukiernik czy mały ? taki mały jak twój mózg, a taki wielki jak twój kot w głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 6 Marca 2013 boli ty kapuściany ubie ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 6 Marca 2013 Dawno mnie tu nie było i o ze ździwieniem zauważam , że kończy się jajczane eldorado. Mam rację czy się mylę? eldorado dopiero się zacznie jak się wybije 1,5 -2 miliony kur - taką mamy chorą gospodarkę w UE, banda urzędasów siedzi za nasze pieniądze i co i raz wymyśla nam nowe bzdetne przepisy.A w nowych zakredytowanych klatkach co będą chować? Koty?Jajko w detalu po 0,80 zł, przestaje smakować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajeczko i kurka 0 Napisano 6 Marca 2013 Witam Sprzedam jaja L lub wymienie na M. ILOŚĆ: 16 palet. zainteresowanych proszę o kontakt: 506 971 488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 6 Marca 2013 sprzedam 3 palety 2a i 3 palety 1b messa 886912614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewredol49 0 Napisano 6 Marca 2013 Kolejki do ubojni aż do 10kwietnia ,sam jestem w kolejce na 12kwietnia,cena około 2zł za kg,stado 45tygodni - żal patrzeć.....Likwiduje 150tyś niosek i czekam... Mirek Mirek współczuje . Gdybyś był zainteresowany ubojem to proszę o kontakt.jestem zainteresowany kurą do 40-tego tygodnia życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 jak mamy rozwalić ten rynek to rozwalmy , stać mnie na to kol. solidaryzuje się z tobą, kiedy będziesz u mnie po jajeczka - 10 palet gratis? - jak rozwalamy to rozwalamy, niech zarąbią producenci a nie handlarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubeggs2005 0 Napisano 6 Marca 2013 Ale wy się scigacie na tym forum na epitety ale to i tak nic nie da.Bo ten rynek jajeczny jest taki od zawsze jeden wielki rolletcoaster i tyle w temacie.Ps.Mogę przyjąć na stan kilkanaście palet w cenie........chyba do ustalenia Kontakt 792 071 801 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Marca 2013 Kolejki do ubojni aż do 10kwietnia ,sam jestem w kolejce na 12kwietnia,cena około 2zł za kg,stado 45tygodni - żal patrzeć.....Likwiduje 150tyś niosek i czekam... Mirek Mirek współczuje . Gdybyś był zainteresowany ubojem to proszę o kontakt.jestem zainteresowany kurą do 40-tego tygodnia życia ...ile potrzebujesz tych kur????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 Jeśli ktoś się cieszy z nieszczęścia innych jest wypaczony i powinien się leczyć, takie jednostki nie maja racji bytu i matka natura jeszcze przed ich narodzinami powinna je wyeliminować żeby nie zatruwały społeczeństwa.Przeciętny człowiek nie jest w stanie wyobrazić sobie, jak to jest że w jednej chwili można stracić wszystko. Przeciętny człowiek lubi kopać leżącego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 6 Marca 2013 SWIEZE! Jaja ściółkowe od Messy, okolice Żuromina. 1a - 30 gr 1b- 26 gr 2a - 24 gr Tel: 502 222 319 lub tel: 602 216 812 Hahahahahahaha powiem ci że masz chłopie poczucie humoru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Marca 2013 do dupy z tym handlem na przeżucie tylko 2 gr. zarobiłem....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 SWIEZE! Jaja ściółkowe od Messy, okolice Żuromina. 1a - 30 gr 1b- 26 gr 2a - 24 gr Tel: 502 222 319 lub tel: 602 216 812 Hahahahahahaha powiem ci że masz chłopie poczucie humoru co w tym widzisz śmiesznego, tak powinni wszyscy ceny trzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 do dupy z tym handlem na przeżucie tylko 2 gr. zarobiłem....... przerzut dwóch nysek czy koszyków ?- zajebi.ste robisz interesy ps. dziś z rampy odjechały dwa TIRY.... tak powolutku, ale schodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 6 Marca 2013 SWIEZE! Jaja ściółkowe od Messy, okolice Żuromina. 1a - 30 gr 1b- 26 gr 2a - 24 gr Tel: 502 222 319 lub tel: 602 216 812 Hahahahahahaha powiem ci że masz chłopie poczucie humoru co w tym widzisz śmiesznego, tak powinni wszyscy ceny trzymać Z tego że podaje nie realne ceny na dzień dzisiejszy, a ceny to powinny sie trzymać z 10gr drożej od cen które podał kolega wyżej, mi by sie dobrze handlowało a i hodowcy byli by zadowoleni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Marca 2013 oj drogie te jaja drogieczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 SWIEZE! Jaja ściółkowe od Messy, okolice Żuromina. 1a - 30 gr 1b- 26 gr 2a - 24 gr Tel: 502 222 319 lub tel: 602 216 812 Hahahahahahaha powiem ci że masz chłopie poczucie humoru co w tym widzisz śmiesznego, tak powinni wszyscy ceny trzymać Z tego że podaje nie realne ceny na dzień dzisiejszy, a ceny to powinny sie trzymać z 10gr drożej od cen które podał kolega wyżej, mi by sie dobrze handlowało a i hodowcy byli by zadowoleni teraz pełna zgoda - detaliści są wstanie tyle zaplacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach