sewredol49 0 Napisano 6 Marca 2013 Kolejki do ubojni aż do 10kwietnia ,sam jestem w kolejce na 12kwietnia,cena około 2zł za kg,stado 45tygodni - żal patrzeć.....Likwiduje 150tyś niosek i czekam... Mirek Mirek współczuje . Gdybyś był zainteresowany ubojem to proszę o kontakt.jestem zainteresowany kurą do 40-tego tygodnia życia ...ile potrzebujesz tych kur????? potrzebuję 55 tysi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 6 Marca 2013 .....mam takie... Daj numer to się odezwę!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arren 0 Napisano 6 Marca 2013 .....mam takie... Daj numer to się odezwę!!508589177jestem zainteresowany mniejsza iloscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewredol49 0 Napisano 6 Marca 2013 Kolejki do ubojni aż do 10kwietnia ,sam jestem w kolejce na 12kwietnia,cena około 2zł za kg,stado 45tygodni - żal patrzeć.....Likwiduje 150tyś niosek i czekam... Mirek Mirek współczuje . Gdybyś był zainteresowany ubojem to proszę o kontakt.jestem zainteresowany kurą do 40-tego tygodnia życia ...ile potrzebujesz tych kur????? potrzebuję 55 tysi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewredol49 0 Napisano 6 Marca 2013 .....mam takie... Daj numer to się odezwę!! 519 331 044 55 tyś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Marca 2013 sprzedam kury wiejskie białe trzy letnie w dobrej kondycji w ilości 15 szt.proszę dzwonić do 15 tel. 112 kto pierwszy ten lepszyczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 sprzedam kury wiejskie białe trzy letnie w dobrej kondycji w ilości 15 szt.proszę dzwonić do 15 tel. 112 kto pierwszy ten lepszyczesc a koguta masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 6 Marca 2013 mam ale jest już na emeryturze .............czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 6 Marca 2013 to widać że nie ma kto cię dobrze puknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Messa02 0 Napisano 6 Marca 2013 ŚWIEŻE! ŚWIEŻE! ŚWIEŻE! Jaja ściółkowe od Messy, okolice Żuromina. 1a - 30 gr 1b- 26 gr 2a - 24 gr Tel: 502 222 319 lub tel: 602 216 812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVEcesar 0 Napisano 6 Marca 2013 A było dziś tak....Liczę sobie palety na magazynie i dzwoni telefon.Pewna pani która kaleczyła nasz ojczysty język pyta czy można tu kupić jajo klasy M .Uradowany odpowiadam ,że owszem i pytam jaka ilość.Tu zaskoczenie bo słyszę ,że 28palet ładnie ułożone,co 6wkładek przekładka,owinięte siatką oraz na euro palecie.Pani mówi,że jeśli się dogadamy to 28palet X 2.Więc pytam o cenę i po małych negocjacjach ustalamy za M 20groszy.Płatność gotówką,kierowca przywiezie.Myślę sobie gdzie tu haczyk? Klientów bez pieniędzy to ja znam co biorą M po 27groszy ale nie płacą.W końcu przemyślałem temat i myśle sobie-ryzyko ale moze moze.Dzwonię do pani i informuję ,ze można przyjeżdżać.Wieczór godzina 21 jest telefon że dojeżdza już kierowca.To ja wsiadam do auta i ruszam na fermy załadować tira.Kierowca to bułgar ale troche tam bełkotał po naszemu i co najważniejsze przywiózł KASE co do grosza.Pytam pana gdzie to on jedzie z tym jajkiem i powiedział że na Sofię.Jeszcze sprawdziłem czy nie fałszywki ale wszystko git.Odpaliłem widlaka i zabrałem się za załadunek. I jak tu nie wierzyć w cuda ? W piątek jeszcze jedno auto tez 28palet Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicniewiem 0 Napisano 6 Marca 2013 wzruszyła mnie Twoja historia tylko nie wiem czy to "Trudne sprawy " czy " Dlaczego ja ? " i nie wiem jak teraz jest , bo jak ja płace po 0, 24 za M to jajczarek nazywa mnie hieną ale widać obcokrajowcy to zbawcy i cudotwórcy a krajowi handlarze to ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 6 Marca 2013 wzruszyła mnie Twoja historia tylko nie wiem czy to "Trudne sprawy " czy " Dlaczego ja ? " i nie wiem jak teraz jest , bo jak ja płace po 0, 24 za M to jajczarek nazywa mnie hieną ale widać obcokrajowcy to zbawcy i cudotwórcy a krajowi handlarze to ...... witamy ciuli i won! to forum to dno się robi! spadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 Dla przypomnienia Ceny do wyboru do koloru z rożnych rejonów kraju od rożnych producentów dla rożnych odbiorców ; Wywóz osobisty producenta XXL - 0,50 / 0,60XL - 0,44 / 0,50 L - 0,38 / 0,40 M - 0,30 / 0,35j Ceny porządnego handlarza XXL - 0,43 / 0,45XL - 0,38 / 0,40L- 0,30 / 0,32M - 0,24 / 0,25 Ceny zachłannego handlarza XXL - 0,40 / 0,42XL - 0,34 / 0,36L- 0,25 / 0,27M - 0,20 / 0,22 Ceny krwiopijcy handlarza XXL - 0,35 / 0,37XL - 0,30 / 0,32L- 0,20/ 0,23M- 0,15 / 0,17 Szp. "Niewiem" czy cię nazwałeś kiedyś hieną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 wzruszyła mnie Twoja historia tylko nie wiem czy to "Trudne sprawy " czy " Dlaczego ja ? " i nie wiem jak teraz jest , bo jak ja płace po 0, 24 za M to jajczarek nazywa mnie hieną ale widać obcokrajowcy to zbawcy i cudotwórcy a krajowi handlarze to ...... witamy ciuli i won! to forum to dno się robi! spadam Co ci nie pasuje co ?Przez takich jak ty to forum robi się dno!!!, spadaj jak najszybciej ciulu - won!!!Ps- patrzcie jaki zadziora z tego obsrywatorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Marca 2013 http://modernhatch.eu/aktualnosci/dopuszczenia-przez-ke-przywozu-drobiu-jaj-i-ich-przetworow-z-ukrainy-do-unii-europejskiej/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Marca 2013 http://modernhatch.eu/aktualnosci/dopuszczenia-przez-ke-przywozu-drobiu-jaj-i-ich-przetworow-z-ukrainy-do-unii-europejskiej/ ....to jest odpowiedź, na wszystkie nurtujące nas pytania!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 I po co nam jest sie wzajemnie szarpać - ot i pozamiatane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 7 Marca 2013 .....jak te barany!!! Na rzeź!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 Najlepsze jest to że oni chowają kury w nowych klatkach ale starego typu, pytam się po co nam kazali takie 10-12 letnie wyrzucać, moglibyśmy w nich produkować jak oni i jaja przeznaczyłoby sie na przetwórstwo - BANDA URZĘDASÓW (kuta.sów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Marca 2013 czy wy nie rozumiecie że to celowe działania w celu eliminacji konkurencji.............czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 jednym słowem chcą nasz wykończyć tak jak ze wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 7 Marca 2013 jedyny sposób na przetrwanie to ilość i min. zysk oraz własne odchowy pasza oraz dystrybucja w przeciwnym razie będzie o lub minus............. a dla pośrednika to też żle bo producent będzie wciskał się wszędzie po min. cenach i eliminował konkurencję a tym samym zmniejszał grono odbiorców handlarza.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 7 Marca 2013 biedronko. mam własne odchowy, własna pasza transport i ni chu.ja dokładka. Tak nie może być dalej, weźmy to w swoje ręce i na Wiejską zjeb.ać zbuki żeby poczuli, każdy po palecie wszyscy bez wyjątków czy to hodowca czy handlarz, razem siła !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach