Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 według mnie m od jutra poniżej 0,13 gr......czesc stłuczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Marca 2013 Teraz to ściema i dołowanie ceny przez handlarzy, towar zaczyna lepiej schodzić ps. POZDROWIENIA I SMACZNEGO DLA panów CO ŚCIĄGNELI Z UKRAINY DOKŁADKA DO INTERESU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Teraz to ściema i dołowanie ceny przez handlarzy, towar zaczyna lepiej schodzić ps. POZDROWIENIA I SMACZNEGO DLA panów CO ŚCIĄGNELI Z UKRAINY DOKŁADKA DO INTERESU Również pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 10 Marca 2013 Witam mam do sprzedania silos 18T firmy MICHAŁ silos nowy raz używany linie pojenia {MISECZKA INDO} z firmy indor 3x po 54 metry kompletne + dodatkowa gałązka z dozownikami. Posiadam też 2 linie paszowe rynienkowe z łancuchem kompletne i sprawne 2x kosz zasypowy. woj Świętokrzyskie tel 663-950-192 Darek.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 10 Marca 2013 Hmm za M -0,13 jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedażą za taką cenę i nawet Ty Biedronko to wal śmiało na priva - wezmę każde ilości. Mogę nawet oDebra1ć sam + gotówka do rączki. Owszem handluję jajem ale też nie lubię jak ktoś przesadza i jacy by nasi hodowcy nie byli to stokroć wolę towar od nich niż jakiś z importu. A ostatnio miałem styczność z jajkiem które przejechało trochę km zanim dotarło do Polski i powiem szczerze, że nie zapłacił bym za tą M nawet 5 gr. Zresztą jak ktoś siedzi w tym to wie doskonale, że można jajko przy obecnych cenach sprzedać i tu i tam i jeszcze całkiem sporo zostaje. Kluczowe pozostają kontakty i znajomości z sąsiadami Polski. Info dla hodowców - mam wrażenie, że zejdzie jeszcze jakieś 4-5 mln kur do uboju i sytuacja się unormuje ale to przede wszystkim od nich samych zależy. Nam handlarzom też to będzie na rękę bo jak wielu już mawiało lepiej się handluje jak jajo droższe. Oby tylko część hodowców nie liczyła, że sąsiad wytnie to ja nie muszę bo tak to będzie trwało jeszcze długo, przynajmniej do następnych świąt wielkanocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 10 / 15gr dokładki do jednego jaja, kto przy takich cenach wytrzymałby rok czasu - szok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Głównym celem propagandy przez Biedronke jest przede wszystkim osłabienie woli walki i chęci oporu przeciwnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Jeśli jest ktoś zainteresowany jajami a nie ma własnych środków pożyczę na 6/8 m-cy 2 TIRY(1500sk) jaj M, czy ktoś potrzebuję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 10 Marca 2013 Ekofarmer też ma ceny z kosmosu nie wiem albo próbuje jak Biedrona zbić cenę albo niech zrezygnuje z tego złodzieja co od niego bierze jeszcze raz, takie ceny to ściema!! do tych cen co on podaje trzeba średnio dodać od 3 do 5 gr.I jeszcze raz proszę niepiszcie takich głupot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 10 Marca 2013 http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1777787586_Cham__przez_puma55555_middle.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 10 Marca 2013 do tego co ma jaja przyszywane i się wtrąca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 10 Marca 2013 http://www.bestgore.com/wp-content/uploads/2013/03/penis-hand-powered-meat-grinder-150x150.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 10 Marca 2013 awe kumo jesteście nie uzależniona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Marca 2013 predator nastaw się , kopa w dup.. i w kosmos .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 10 Marca 2013 bardzo proszę nastawiam się .ale tylko kop. jajcunia możesz wydupcyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 10 Marca 2013 Panowie ceny ceny na sklepy sklepiki ,rynki ryneczki ,cukiernie cukierenki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 cena jaj w handlu XXL - 0,70 / 0,90 XL - 0,65 / 0,75 L - 0,45 / 0,55 M - 0,35 / 0,40 promocja świąteczna; 10 / 20gr do dołu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 cukiernie,piekarnie2b-242a-27sklepy1a-400 -44ceny brutto uśrednionechoć moje ceny zakupu są dalekie od tych które są wypisywane na forum, więc nie wiem czy mam się cieszyć czy byś smutny.A jak u innych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 cukiernie,piekarnie2b-242a-27sklepy1a-400 -44ceny brutto uśrednionechoć moje ceny zakupu są dalekie od tych które są wypisywane na forum, więc nie wiem czy mam się cieszyć czy byś smutny.A jak u innych?? BBBBBBBBBBBBBBB bardzo tanio sprzedajesz ja daje min. 10gr wiecej chyba ze to twoje nowe punkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 I ma kolejnego nicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 I ma kolejnego nicka człowieku ty już masz obsesje na tle nicków ps.myślisz ze jak ty masz kilka to każdy jest takim świrem jak ty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 No i ten stół i nozyce buuuuhahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 BBBBBBBBBBBBBBB bardzo tanio sprzedajesz ja daje min. 10gr wiecej chyba ze to twoje nowe punktytanio? jeżeli marża jest na poziomie 5-6 gr to mało? A to przepraszam po ile Ty sprzedajesz? I jaka powinna byś właściwa marża w tym biznesie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach