Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Klonie co znaczy wlasciwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 I jaki jest staly koszt rozprowadzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 słowo za trudne? bo nie wiem o co chodzi.napisz jakie są Twoje ceny bo może faktycznie za tanio sprzedaję.Konkurencja duża i jeśli chodzi o cukiernie do wozi po 3 dostawców tak więc trzeba być konkurencyjnym, a niestety nie wiem po ile reszta wozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Masz haccp , weterynarjie , sanepid , zaklad pakowania , samochody hlodnie nie wspomne o kartonach i paczkach detalicznych i wtedy pogadamy o kosztach To jest koszt staly min 6 gr a gdzie maladiwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Ktoś mi depcze po jajach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 I co ty na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 haccp mam, magazyn i auto hłodnię, nie mam pakowni bo przy tej skali nie potrzebuję tak więc moje stałe koszty to bardziej 3gr do sztuki. Reszta to zarobek tak więc nie wiem o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Masz haccp , weterynarjie , sanepid , zaklad pakowania , samochody hlodnie nie wspomne o kartonach i paczkach detalicznych i wtedy pogadamy o kosztach To jest koszt staly min 6 gr a gdzie maladiwy Malediwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 słowo za trudne? bo nie wiem o co chodzi.napisz jakie są Twoje ceny bo może faktycznie za tanio sprzedaję.Konkurencja duża i jeśli chodzi o cukiernie do wozi po 3 dostawców tak więc trzeba być konkurencyjnym, a niestety nie wiem po ile reszta wozi to jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Klonie jaki masz koszt rozprowadzenia jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Panowie jak to jest jest jajczarek (pajac) ciągle pisze ze sam wszystko sprzedaje\ 1.) Wiec nie dokłada a ciągle płacze2.) I omija pośrednika ma pretensje do handlarzy 3.) Nie sprzedaje w hurcie a najlepiej zna ceny 4.) Raz jest pracownikiem raz synem a raz bogiem drobiarstwa5.) Promuje debili i (słowo zostało usunięte)w, których nie przytoczę6.) Naj bardziej obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj, bo gdyby je miał to nie był by marnym klonem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w gore Dla przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 Klonie jaki masz koszt rozprowadzenia jaja a więc jeżeli u Ciebie stałe koszty to 6gr plus paliwo i inne czyli rozumiem że marża to ok 15 gr. Ale Czad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Klonie jaki masz koszt rozprowadzenia jaja a więc jeżeli u Ciebie stałe koszty to 6gr plus paliwo i inne czyli rozumiem że marża to ok 15 gr. Ale Czad A jakie sa twoje koszta stale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 klonie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 3gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 co ten gej wyprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 To zarejrestruj zaklad pakowania i inne a wtedy pogadamy o kosztach , przestan sprzedawac na czarno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Ktoś mi depcze po jajach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Panowie jak to jest jest jajczarek (pajac) ciągle pisze ze sam wszystko sprzedaje\ 1.) Wiec nie dokłada a ciągle płacze2.) I omija pośrednika ma pretensje do handlarzy 3.) Nie sprzedaje w hurcie a najlepiej zna ceny 4.) Raz jest pracownikiem raz synem a raz bogiem drobiarstwa5.) Promuje debili i (słowo zostało usunięte)w, których nie przytoczę6.) Naj bardziej obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj, bo gdyby je miał to nie był by marnym klonem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w gore Dla przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Panowie jak to jest Jajcarek (czopek-gej) pisze ze ma dosyć już Bolca i jego jaj 1.) narzeka ciągle ze tył go boli2.) omija nas ma pretensje do normalnych ludzi ze jest zboczencem 3.) sprzedaje się najczęściej w hurcie ( grupowe spotkania)4.) ma zaburzenia na tle seksualnym uważa się za boga w swoim gejowskim kręgu 5.) Proponuje tylko zboczonym debilom i (słowo zostało usunięte)m, a pózniej płacze 6.) obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj bo gdyby je miał to nie był by szkaradnym gejem tylko normalnym człowiekiem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w dół Dla przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handlarzyna 0 Napisano 10 Marca 2013 dlaczego przy mojej skali miałbym posiadać pakownię? Towar przychodzi do mnie od producenta w opakowaniach a ja dystrybuuję tylko, tak działa większość hurtowni spożywczych a brak własnego znaczka firmowego nie jest dla mnie problemem, więc nie rozumiem czemu się trzęsiesz.Widać że to Ty do końca się nie znasz na przepisach, bo średnio 2 razy do roku mam kontrolę sanepidu i nigdy nie było problemu... Podaj swoje ceny bo tylko się mądrzysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 czy nie widzisz że ten świr jest naje.bany lub naćpany i nie wie co pisze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 dlaczego przy mojej skali miałbym posiadać pakownię? Towar przychodzi do mnie od producenta w opakowaniach a ja dystrybuuję tylko, tak działa większość hurtowni spożywczych a brak własnego znaczka firmowego nie jest dla mnie problemem, więc nie rozumiem czemu się trzęsiesz.Widać że to Ty do końca się nie znasz na przepisach, bo średnio 2 razy do roku mam kontrolę sanepidu i nigdy nie było problemu... Podaj swoje ceny bo tylko się mądrzysz A jak zwiekszysz sklale to pogadamy o cenach L 28-53 grM 24- 51 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 10 Marca 2013 Panowie jak to jest Jajcarek (czopek-gej) pisze ze ma dosyć już Bolca i jego jaj 1.) narzeka ciągle ze tył go boli2.) omija nas ma pretensje do normalnych ludzi ze jest zboczencem 3.) sprzedaje się najczęściej w hurcie ( grupowe spotkania)4.) ma zaburzenia na tle seksualnym uważa się za boga w swoim gejowskim kręgu 5.) Proponuje tylko zboczonym debilom i (słowo zostało usunięte)m, a pózniej płacze 6.) obraza innych a i poucza o kulturze7.) Nie ma jaj bo gdyby je miał to nie był by szkaradnym gejem tylko normalnym człowiekiem I to jest jego siedem grzechów głównych , tzn taka mała popierdolka A i tak napisze ze od poniedziałku 2 grosze w dół Dla przypomnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 10 Marca 2013 cena jaj ferma XXL - 0,38 / 0,40 XL - 0,30 / 0,32 L - 0,25 / 0,27 M - 0,15 / 0,17 - prognoza na przyszły tydzień (odbicie od dna) 2-3gr do góry cena jaj w handlu XXL - 0,70 / 0,90 XL - 0,65 / 0,75 L - 0,45 / 0,55 M - 0,35 / 0,40 - prognoza na przyszły tydzień 20-30gr do dołu Tak trzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach