Jajcarek 0 Napisano 16 Marca 2013 NIE bo nie to jest problem , panowie za dużo kurek tak jak juz pisałem O ile zwiększyłeś swoja produkcję, ile u ciebie kurek poszło już do uboju,? Twoi koledzy posłuchali ciebie jak pierdolile.s ze to będzie rok producenta i cena nie spadnie mniej jakn40 gr no i masz a teraz wpiedala.j te jaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kujawiaczek 0 Napisano 16 Marca 2013 kolego yoyo w piątek miałem propozycję żeby zlikwidować stada gość będzie mi woził ja będę drukować i wprowadzać na rynek ale jakoś mnie to nie urzekło(chociaż może to błąd w tych czasach)a co do tych jajek ze wschodu to zadzwoń do panów z wielkopolski oni się bardzo w tym specjalizują ostatnio, podobno oczywiście panowie B i W także o wybijalniach nie wspominając zresztą poznacie ich pewnie po promocjach wielkanocnych w marketach myślę że pojawi się jajko poniżej 20 gr i nikt nic nie jest im w stanie udowodnić ii to jest najbardziej wkuwiające gdzie jest weterynaria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Marca 2013 Uwierzycie? Moje zeznanie podatkowe zostało mi zwrócone tylko dlatego, ze w odpowiedzi na pytanie 4:Czy masz kogoś na swoim utrzymaniu? - udzieliłem odpowiedzi;2,1mln nielegalnych imigrantów, 1,1 mln narkomanów, 4,4 mln bezrobotnych, 900 tyś przestępców w 85 więzieniach i do tego 650 idiotów w parlamencie i wszystkich w Komisji Europejskiej”. Powiedzieli, że ta odpowiedz nie może zostać zaakceptowana. Pytam więc, kogo pominąłem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 16 Marca 2013 pominołeś jajcarka , jego też masz na utrzymaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Marca 2013 pominołeś jajcarka , jego też masz na utrzymaniu Przecież wyminilem 650 idiotów w tym jeśt kilku gejów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 16 Marca 2013 witam, mam pytanie do Panów hodowców czy PIW obliguje was do obowiazkowego badania wody na fermie, która pochodzi z wodociągu i drugie pytanie czy ktoś prowadzi codzienną ewidencję skarmiania paszą oraz ilośc zużytej wody kolego, u mnie wszystko komputer rejestruje wodę, paszę.- PIW nigdy ode mnie tego nie wymagał Jajczaek wystarczyło napisać tylko drugie zdanie... pierwsze jest zbyteczne.Sorki zapomniałem że to TY ( komputer :p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 17 Marca 2013 Jajczarek prowadzisz xx lat prywatny interes i aż trudno uwierzyć ze matując górny segment klatek przypierdoliły ci w łeb bo inaczej twojego bełkotu politycznego nie da się wytłumaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Nie warto komentować twoich słów, wy handlarze to jak PO ... jedna podwórkowa banda cwaniaków kręcących swoje lody na koszt coraz biedniejszych rodaków. - co ja piszę, jakich rodaków, przecież my nie jesteśmy zydami Ps. Opasłe wieprze z POpapranej formacji należy SZYBKO odciągnąć od tych wypasionych koryt. Czas budować Polske przyjazną dla wszystkich obywateli a nie jak do tej POry tylko dla swoich , Rycha I Zdzicha. Dla przypomina .... Jaj na magazynie brak,.. , nie dzięki wam krwiopijcom, tylko swojemu zaangażowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Marca 2013 To dzięki nam hodowcom utrzymują się handlarze , a to ich pisanie jakie to oni koszty ponoszą , a jakie zyski to nie napiszą ...ps. nie ma jak to dobre słowo na niedziele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Dla podkurwienia co niektórych POhandlarzy- jak iść to iść na całość panowie. XL 20 - 22gr L 15 - 16gr M 08 - 10gr S 02 - 04gr Wywóz osobisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Marca 2013 myślę że za 10 dni to m po 0,10 gr. to standart będzie..............czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 SŁOWO NA NIEDIELE.. 2 przykazanie miłości...Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego. Ps.- Na tym jednym z dwóch przykazań opiera się całe Prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Handlarz ma swoje szatańskie przykazanie Będziesz pił krew bliźniego dla dobra swojego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Marca 2013 handlarze są jak Św. Franciszek pomagają ubogim....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 17 Marca 2013 wyssać z nich ostatnie pieniądze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 handlarze są jak Św. Franciszek pomagają ubogim....... SOBIE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Najgroźniejszy Drakula z pośród krwiopijców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Marca 2013 HANDLARZ JEST JAK TLEN ..................NIEZBĘDNY DO ŻYCIAczesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Panowie z zielonej wyspy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 Hasło na jutro ..... CENY W GÓRĘ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 17 Marca 2013 http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kolejki-do-bankomatow-cypryjczycy-probuja-ratowac-oszczednosci,312422.html ....to był skok!!!! ...ciekawe kiedy u nas????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 17 Marca 2013 http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/kolejki-do-bankomatow-cypryjczycy-probuja-ratowac-oszczednosci,312422.html ....to był skok!!!! ...ciekawe kiedy u nas????? ...hasło na jutro!!!! DO BANKOMATÓW!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 handlarzom to może grozić, ale nam?... my jesteśmy bez oszczędności.- biegiem jutro po kasę w przeciwnym razie nici będą z salonowych cacek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 17 Marca 2013 ja mam w słoikach w ogrodzie zakopane............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Marca 2013 ja mam w słoikach w ogrodzie zakopane............ uważaj na krety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach