jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2013 Oj będziecie mieli co robić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2013 KOLEDZY HODOWCY TERAZ WIDZICIE ILE HANDEL MA NA JAJU . XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr S 24-32 gr T 20-25 gr Wywóz osobisty Tak trzymać !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2013 Oj będziecie mieli co robić ... i to boli taką pracę zrobiliśmy a teraz to niszczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2013 Jajcunie kiedy Ty dorośniesz dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2013 Jajcunie kiedy ci dorosnę do ..... dobranoc - NIGDY obsrywatorze ps.mamusi cycusia w usta i ziuziaj ... dobranoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2013 10 -20 gr na jaju w (słowo zostało usunięte).. wam się przewraca , zamawiacie towar i go nie odbieracie !Jeszcze trochę i dostaniecie lekcje pokory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 21 Marca 2013 jeszcze jedno napiszę i sorki za błędy! spotkałem w sklepie promocje jaj. na opakowaniu piszą jaja wiejskie , kury karmione naturalnie , a w opakowaniu częś jaja bez stempla a co trzecie stempel 3pl. dzwonię do inspekcji weterynari a oni to nie nasza działka ! ja na to k.u.r,..... a co wasza ? a oni na to producęci i pakownie a sklepy sanepid pani się dostało że najlepiej mandat wlepić za brak maty przed dzwiami itd dzwonie do sanepiu i pytam jak może być jajko wiejskie z 3pl a pani na to że pewnie ktoś na wsi tak trzyma kury ręce mi opadły podesłałem jej wiązankę że jest niedouczona itd. pani się obraziła i powiedziała jak podam swoje dane to to sprawdzą a jak nie to przy okazji podałem dane i obiecałem że sam ich sprawdzę co ztym zrobili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2013 a już myślałem że spisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2013 Dzwoni się do inspekcji handlowej , działa naprawdę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 21 Marca 2013 10 -20 gr na jaju w (słowo zostało usunięte).. wam się przewraca , zamawiacie towar i go nie odbieracie !Jeszcze trochę i dostaniecie lekcje pokory . PRZECIEZ SAM WSZYSTKO ROZWOZISZ TO JAK TO JEST Narazie lekcje pokory odrabia kto inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2013 jeszcze jedno kury karmione naturalnie , a nie naturalnie ? może mi ktoś wytłumaczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Marca 2013 jeszcze jedno kury karmione naturalnie , a nie naturalnie ? może mi ktoś wytłumaczy ? jedne karmione z reki, drugie z karmika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Marca 2013 Ja na opakowaniu pisze ,, jaja od naturalnej kury,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 21 Marca 2013 kupie S do płatne gotówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 21 Marca 2013 Witam a 0,12 za s zaplacisz kol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 21 Marca 2013 napisałem wiad prv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2013 Ale napadalo śniegu, cho cho choo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Marca 2013 .... ...nie śpi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Marca 2013 piękna zima tej wiosny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2013 .... ...nie śpi??? Dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2013 piękna zima tej wiosny ... Busy w trasie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2013 Hasło na dziś !!!!KONIEC PROMOCJI, DŹWIGAJMY CENĘ W GÓRĘ ps.przed świętami jaja kupić muszą, nie dajcie się doić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Marca 2013 ....mocno!!! Myślę że ci cię siku zachciało!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Marca 2013 Dla przypomnienia Uwaga na jaja z Ukrainy !!!!Made in Czarnobyl ... Kupuj Nasze PL są powody do dumy! 85% Polaków stara się wybierać polskie produkty! Razem realnie wpływamy na kondycję naszej gospodarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach