nowy1982 0 Napisano 23 Marca 2013 ok dzięki , życzę powodzenia tym którzy z nią współpracują Jak mówił Pawlak Z filmu Nie ma mocnych "Kolorowych i słodkich " resztę sami sobie dopowiedzcie ciekawe czy stać jeszcze producentów którzy z tą Panią pracują na bilet autobusowy żeby dojechać do fermy bo nie sądzę żeby było stać na porusznie się autem no chyba żę konną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy1982 0 Napisano 23 Marca 2013 Czy jest legalne jeżeli nie posiadam ani jednej sztuki kury mogę założyć nową działalność i nazwać się fermą czy nie jest to wprowadzanie klienta w błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2013 W tym kraju wszystko jest możliwe ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 Znam tą panią jeszcze z giełdy i nie tylko - cwana wyga, po trupach byle do celu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 24 Marca 2013 Czy jest legalne jeżeli nie posiadam ani jednej sztuki kury mogę założyć nową działalność i nazwać się fermą czy nie jest to wprowadzanie klienta w błąd jest legalne bo w tym przypadku ferma jest to nazwa handlowa firmy, a że klienta wprowadza w błąd to tak jak te świąteczne promocje cenowe jaj ktoś powinien to do kontrolować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 Jaja Kurze ( Ferma Oldar Warszawa ) Ja + Ja = MY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurtownik500 0 Napisano 24 Marca 2013 hej nie potrzebuje ktoś drobnego jaja? w większości trójka ale jeszcze może trafiac się czwórka narazie na magazynie czysto ale w przyszłym tygodniu znowu będzie kilka palet jakby ktoś wpadł na pomysł to proszę o telefon 517602281. Po za tym zapraszam do handlu z innymi sortami no i oczywiście czyściutka świeża messa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek310363 0 Napisano 24 Marca 2013 sprzedam jaja "S" waga sk; 26,3 / 26,7 kg netto tel 509 878 630 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 echo jajcunie to ty masz w pustym łbie jesteś tu o każdej godzinie i zabierasz głos w każdym temacie forum Ty chyba naprawdę jesteś przykuty do wózka jak ktoś kiedyś wspomniał przepraszam że się tu wtrącam ale .mi też szkoda takich ludzi . a ona to już profanacja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2013 predator nie masz jaj to czego tu szukasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2013 Koledzy hodowcy puste magazyny ,a cena nic do góry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FERMA2012 0 Napisano 24 Marca 2013 FERMA2012 napisał:Ja też już słyszę echoooo na magazynie;-D to prawda, większość hodowców słyszy echo w magazynie kiedy sami zaczęli rozwozić Jajczarek dałem rade bez osobistej rozwózki )) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 FERMA2012 napisał:Ja też już słyszę echoooo na magazynie;-D to prawda, większość hodowców słyszy echo w magazynie kiedy sami zaczęli rozwozić Jajczarek dałem rade bez osobistej rozwózki )) gratuluję !!! Też nie mam na jutro całego składu, muszę poczekać aż zniosą i znów echo w magazynie.. ps.HASŁO NA TEN TYDZIEŃ CENA W GÓRĘ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 24 Marca 2013 sprzedam białe jaja od leghorna wiadomość na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 jest postęp u jajcunia . już nie zmienia czyichś postów . ja jaja do ceny niima . robiłem nie uzależniony nie dawno 4 lata temu jaja na wylęg . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 predator nie masz jaj to czego tu szukasz ? nie wnoszą tu nic po za wyjątkiem podkreślenia tego jakim jestem idiotą i bezmózgowcem, czasami musi ktoś przyładować mi w ten pusty łeb żebym oprzytomniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 aleś się poślizną .przepraszam. pośliznęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2013 predator zamiast antybiotyki dać brojlerom to zżarłeś cały karton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 nie wiem noże wy jajcunia tym faszerujecie .bo u nas kurka bardzo zdrowa jak zachoruje to nie ma czym leczyc . wszystko dla ludzi zarezerwowane nam tylko siano wolno dawac dla brojlera oczywiście .jajk tfój kolega powiedział . ja to pamiętam. kurczak to wata,.od tego się zaczęło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 24 Marca 2013 co tydzień dajesz , a jak się gotuje rosół to jakby polopiryne wrzucił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 to se kurw.a kup z brazyli albo jaja chlej .to tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 predo !!! czy mógłbyś mi pomóc? Mam pewien problem sytuacja wygląda w ten sposób. Uruchamiając ciągnik wladimirec t-25, który znajduje się w ruchu na pochyłości lewej strony ma odbicia sprzęgła pedała. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 24 Marca 2013 przykro mi nie mogę ci pomóc . zapytaj się tekmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 przykro mi nie mogę ci pomóc . zapytaj się tekmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 24 Marca 2013 co tydzień dajesz , a jak się gotuje rosół to jakby polopiryne wrzucił wolę z kostki rosół niż z tych na szprycowanych chemią brojlerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach