Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 KUPIĘ JAJA OD ROSSY KONTAKT NA PRIV co to za nowa rasa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Marca 2013 no jak to nie znasz przecież to rasa wyhodowana w JAJCARZEWIE czyli znosi dwa jaja dziennie..... HA HA HA czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 no jak to nie znasz mnie przecież to ja tańczę dla ciebie w JAJCARZEWIE ..... HA HA HA ele z ciebie nie zła modela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 27 Marca 2013 skoro ci się podobam to powiedz żonie że wybierasz mnie zamiast jej ........zobaczysz co ci odpowie czescp.s.jestem blondynką to może inne zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 skoro ci się podobam to powiedz żonie że wybierasz mnie zamiast jej ........zobaczysz co ci odpowie czescp.s.jestem blondynką to może inne zdjęcie nie czas na zmianę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 jestem blondynką o to moje zdjęcie NIC DODAĆ NIC UJĄĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 ... tak mi przyszło do głowy, bo cię nie było parę godzin!!! Musi być jakaś przyczyna!!! byłem przy załadunku jaj, później w banku... - przecie święta sie zbliżają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 27 Marca 2013 Panowie i Panie, mam pytanko. Nie wiem tylko, czy to na temat i czy wypada na tym forum takie pytania zadawać. Chciałbym mianowicie się dowiedzieć jak tam u Was zejście towaru. Czy Wy też macie braki ? Mnie dzisiaj nawet sąsiad nie był w stanie poratować. BRAK TOWARU ! A jak na innych fermach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 27 Marca 2013 jestem blondynką o to moje zdjęcie NIC DODAĆ NIC UJĄĆ taka (słowo zostało usunięte) jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 27 Marca 2013 dupka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 27 Marca 2013 Hmmm...Chyba jednak pomyliłem forum Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 27 Marca 2013 Panowie i Panie, mam pytanko. Nie wiem tylko, czy to na temat i czy wypada na tym forum takie pytania zadawać. Chciałbym mianowicie się dowiedzieć jak tam u Was zejście towaru. Czy Wy też macie braki ? Mnie dzisiaj nawet sąsiad nie był w stanie poratować. BRAK TOWARU ! A jak na innych fermach ? Przecież cały czas piszę o pustkach w magazynie to każdy się śmieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 Diś był to otatni taki poważniejszy przedświąteczny załadunk jaj i koniec teleecha na ten tydzień. PO świętach od nowa POlska POwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 Dla przypomnienia ... Wywóz osobisty XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr Na fermach XL 38-44 gr L 22-28 gr M 15-19 gr POzdrówiam !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 Uwaga na jaja z Ukrainy !!!!Made in Czarnobyl ... Kupuj Nasze PL są powody do dumy! 85% Polaków stara się wybierać polskie produkty! Razem realnie wpływamy na kondycję naszej gospodarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Marca 2013 dla mnie kolego to nie ma znaczenia ................. po świętach towar ukraiński również dostępny..... tylko taniej.pozdrawiam cię i dzięki za real foto ...ale pewne rzeczy mam większe niż na zdjęciu.....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 dla mnie kolego to nie ma znaczenia ................. po świętach towar ukraiński również dostępny..... tylko taniej.pozdrawiam cię i dzięki za real foto ...ale pewne rzeczy mam większe niż na zdjęciu.....czesc Mnie koleżanko wisi i POwiewa czym ty handlujesz ps.- na marychach jest większe przebicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 sprzedam odpady jaj z terenu MADE IN UKRAINE CZARNOBYL w ilości ... TIR (900sk) jaja są wysoko radioaktywne i toksyczne cena tych niespodzianek ....- hurt XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr przetwórstwo 7 - 8 zł uwaga, jaja są z domieszką metali ciężkich POzdrówiam !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 28 Marca 2013 witam widzieliście wczorajszą promocje żywności przez Pana Tuska zagranicą szkoda że Ukrainie jaj nie proponował Panie Yoyo magazyn prawie pusty tylko po będzie znowu się zapełniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Marca 2013 masz jeszcze te białe jaja.... to dawaj kupie dziś będę miał za rok na święta cena promocyjna jak z Ukrainy 0,12 gr.....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 witam widzieliście wczorajszą promocje żywności przez Pana Tuska zagranicą szkoda że Ukrainie jaj nie proponował Panie Yoyo magazyn prawie pusty tylko po będzie znowu się zapełniał na święta też mieliśmy z dużymi zapasami jaj zostać i co...- tyle wiesz co wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 masz jeszcze te białe jaja.... to dawaj kupie dziś będę miała do swoich ulubionych ciasteczek na święta .....czesc mogę cię poczęstować ciasteczkiem z jaj ukraińskich ... za pewno, pewną rzecz masz większą niż na zdjęciu ?..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 28 Marca 2013 Uwaga na jaja z Ukrainy z domieszką metali ciężkich !!!!Made in Czarnobyl ...- jaja są wysoko radioaktywne i toksyczne Kupuj Nasze PL są powody do dumy! 85% Polaków stara się wybierać polskie produkty! Razem realnie wpływamy na kondycję naszej gospodarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B&M 0 Napisano 28 Marca 2013 Kol. Jajczarek nie wiem gdzie Ty żyjesz masz pusto jak większość bo każdy poupychał gdzie się da i po ile się da, kol. obok tez prawie pusty ale że puszczał po 0,14 M to nie powie tego a L ma jeszcze to po 0,16 plus vat proponowal 2-wa dni temu a jak chcesz to sobie zadzwoń mogę Ci nr do paru Panów nr.podać jeszcze dziś załadują tirka i przyślą tyle wiem jak sie mnie doczepiłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 28 Marca 2013 po co drogo płacić 0,14 czy 0,16 jak można mieć za 0,12 taki sam towar....................czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach