przeor 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 http://wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-lukasza-adamskiego/50625-takiej-polski-chcielismy-uklad-zamkniety-wbija-w-fotel-nasza-recenzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 Kolego Miron Ty nie żartujesz z takimi cenami?! Przecież 2-pl stoi jeszcze taniej niż 3-pl i tak nikt tego nie chce kupować. Nie będę pisał po ile żeby Cię nie denerwować. Odpuść sobie to forum bo tu tylko spotkasz umizgi, docinki i chamstwo, a na pewno trudno tutaj o handlarza który kupi jajko w takich cenach. Lepiej będzie jak po bazarach, straganach się przejedziesz i tam pewnie znajdą się chętni na to jajko. Życzę powodzenia (szczerze). Ostatnio dzwonił do mnie producent - ma około 300 tys kur (znane nazwisko w Polsce) i proponował 4 tiry L i M odpowiednio po 14 i 11 gr. Jajo polskie. Czy to jeszcze zapasy sprzed świąt??? Ale których??? bo chyba nie ostatnich???Kogucik co będziesz oszczędzał ceny napisz że ci proponował ten hurtownik 20tyszł żebyś łaskawie mu zabrał towar .Niewciskaj takich kitów .Denerwują mnie tacy goście piszą takie ceny licząc na to że jeszcze trochę zbiją ceny.A może ten producent o znanym nazwisku miał akcent ukraiński i się buja z tym jajkiem po Polsce od lutego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliszef 0 Napisano 7 Kwietnia 2013 W obecnej chwili cena stała się już chyba drugorzędną sprawą. Teraz wieje nudą , prawdziwe kino będzie maj,czerwiec,lipiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jajo2002 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Kupię jaja klasy M , L , XL 7-10 palet - gotówka TEL : 609345008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Polsko, Ojczyzno Moja....- wreszcie w domu ps.jak tam cenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 kol. jest cenaniemaceny wróciłeś, dawaj szanowny hodowco, czas na podjazdy, trzeba zmniejszyć zyski niektórym h..... nowobogackim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Dla przypomnieniawywóz osobisty XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr ceny proponowane przez h........ XXL- 33-38gr. XL- 24-27 gr. L- 18-20 gr. M- 14-15gr. S- 10gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok10 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301Pakowane w opakowania detaliczne po 10sztuk(18 op.w kartonie) +0.05g do 1 jajka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREG100 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Ubojnia Drobiu A&B DROB zakupi każdą ilość kury Rosołowej ( nioski ) do uboju. tel: 606 640 125www.abdrob.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jajczarku opaliłeś się........ napiasłeś 3 posty w kilka minut... skąd tak szybko ceny poznałeś....... ja ci mówię że są zawyżone.....dawaj fotke to zobaczymy Herosa....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jajczarku opaliłeś się........ napiasłeś 3 posty w kilka minut... skąd tak szybko ceny poznałeś....... ja ci mówię że są zawyżone.....dawaj fotke to zobaczymy Herosa....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrwald 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 A jak myślicie ,ceny jajek pójdą do góry? Pasze chyba zdrożeją, chociaż wy to głównie na kukurydzy i soi jedziecie a z te nie powinny jakoś mocno podrożeć Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA DWUŻÓŁTKOWE DUŻE,BARDZO JASNA SKORUPKA wiadomość na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok10 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301Pakowane w opakowania detaliczne po 10sztuk(18 op.w kartonie) +0.05g do 1 jajka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja bym też sprzedał tylko nie mam co... - muszę częściej wyjeżdżać i na dłużej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 to gdzieś Ty był tylko nie pisz że w egipcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 U mnie też wymiecione z magazynu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 8 Kwietnia 2013 Wymiatają wszyscy - wybijalnie nawet na 2zł /kg potrafią się szarpnąć...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Szanowni Państwo.Składam ofertę zakupu jajek z przeznaczeniem na rynek estoński.Proszę o pełną ofertę sprzedaży jajek odbiór własny dostawy cało samochodowe.Zapytanie na dostawę jajek do Estonii otrzymałem jako prośbę o nawiązanie kontaktu z polskim producentem jaj. Z poważaniemMarian Szęszoł726 254 621prezes@skamex-polska.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 ile tam kupią trzy auta.....................z poważaniem co za nowe słownictwo...czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja bym też sprzedał tylko nie mam co... - muszę częściej wyjeżdżać i na dłużej Ja obstawiam że był w Dubaju. Wnioskuje to po jego wypowiedziach. To jakie ma auta... i jakich ma przyjaciół ( pozdrawiał prezesów)... Człowiek jego pokroju nie zadowloli się Egiptem. Jajczarku towar na EstonieeeeeKoledzy uwaga bo są zapytania z zagranicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja bym też sprzedał tylko nie mam co... - muszę częściej wyjeżdżać i na dłużej Ja obstawiam że był w Dubaju. Wnioskuje to po jego wypowiedziach. To jakie ma auta... i jakich ma przyjaciół ( pozdrawiał prezesów)... Człowiek jego pokroju nie zadowloli się Egiptem. Jajczarku towar na EstonieeeeeKoledzy uwaga bo są zapytania z zagranicy. przyznaje ci tym razem racje he...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Dla przypomnieniawywóz osobisty XL 44-55gr L 34-48 gr M 30-43 gr ceny proponowane przez h........ XXL- 33-38gr XL- 24-27 gr L- 18-20 gr M- 14-15grS- 10gr Ps.Biedronko jak ci się widzi HEORES ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ANDZEJ 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Kupie małe jaja tel. 601 704 835 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLMS 0 Napisano 9 Kwietnia 2013 Nareszcie wraz z ruchem ceny w górę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach