OMLECIK 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 ...... przecież to i tak z pieniędzy hodowców. handlarz do niczego nie potrafi dojść sam , tylko grabi hodowców . ALE ZA TO HODOWCA POTRAFI NAROBIĆ DŁUGÓW I UTRZYMYWAĆ W LUKSUSIE HANDLARZY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 Bo hodowca wielkie serce ma i handlarza paroba utrzyma..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 chłopoki dawać bydzie wesolutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 Już nie długo a przestaną kozakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 Ty.... NIEMACENY - nie sadź pierdół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 Żeby nie my by nowalijkami dziś handlowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turchese 0 Napisano 12 Kwietnia 2013 kogoś noszą nerwy........ jak tam byliście w ministerstwie pokrzywdzeni hodowcy.... jakaś Pani podobno pisma słała i co proszę o odp......Jajczarku z tego co widzę to tylko Ty próbujesz jakoś z tym walczyć... nieskutecznie.... a RESZTA MILIONERÓW ma to w dupie taka jest prawda ........dużo gadać mało działaćpozdrawiam cię mój ulubiony żartownisiup.s.nie martw się w 2015 będzie po 0,20 gr.czesc Tak, ja ślę pisma i nie przestanę. Czekam teraz na odpowiedź, która będzie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo oni tam mają przecież czas. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 kogoś noszą nerwy........ jak tam byliście w ministerstwie pokrzywdzeni hodowcy.... jakaś Pani podobno pisma słała i co proszę o odp......Jajczarku z tego co widzę to tylko Ty próbujesz jakoś z tym walczyć... nieskutecznie.... a RESZTA MILIONERÓW ma to w dupie taka jest prawda ........dużo gadać mało działaćpozdrawiam cię mój ulubiony żartownisiup.s.nie martw się w 2015 będzie po 0,20 gr.czesc Tak, ja ślę pisma i nie przestanę. Czekam teraz na odpowiedź, która będzie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo oni tam mają przecież czas. Pozdrawiam Jak Pani już zmieni świat na lepszy to proszę dać nam znać. Wszyscy pobudujemy kurniki i będziemy żyli w dostatku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 kogoś noszą nerwy........ jak tam byliście w ministerstwie pokrzywdzeni hodowcy.... jakaś Pani podobno pisma słała i co proszę o odp......Jajczarku z tego co widzę to tylko Ty próbujesz jakoś z tym walczyć... nieskutecznie.... a RESZTA MILIONERÓW ma to w dupie taka jest prawda ........dużo gadać mało działaćpozdrawiam cię mój ulubiony żartownisiup.s.nie martw się w 2015 będzie po 0,20 gr.czesc Tak, ja ślę pisma i nie przestanę. Czekam teraz na odpowiedź, która będzie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo oni tam mają przecież czas. Pozdrawiam Jak Pani już zmieni świat na lepszy to proszę dać nam znać. Wszyscy pobudujemy kurniki i będziemy żyli w dostatku . pobudować to ty możesz budkę przed halą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 kogoś noszą nerwy........ jak tam byliście w ministerstwie pokrzywdzeni hodowcy.... jakaś Pani podobno pisma słała i co proszę o odp......Jajczarku z tego co widzę to tylko Ty próbujesz jakoś z tym walczyć... nieskutecznie.... a RESZTA MILIONERÓW ma to w dupie taka jest prawda ........dużo gadać mało działaćpozdrawiam cię mój ulubiony żartownisiup.s.nie martw się w 2015 będzie po 0,20 gr.czesc Tak, ja ślę pisma i nie przestanę. Czekam teraz na odpowiedź, która będzie pewnie za jakieś 2 tygodnie, bo oni tam mają przecież czas. Pozdrawiam Jak Pani już zmieni świat na lepszy to proszę dać nam znać. Wszyscy pobudujemy kurniki i będziemy żyli w dostatku . pobudować to ty możesz budkę przed halą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 jajczarek na ministra rolnictwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 jajczarek na ministra rolnictwa.... zapewne lepiej bym rządził jak ci POselowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 pierwsze co bym zrobił to wszystkich h...... zwolnił bym z podatku , a za to hodowcom nałożył 40% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Oj przepraszam, odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok 5 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 pierwsze co bym zrobił to wszystkich h...... zwolnił bym z podatku , a za to hodowcom nałożył 40% MYSLAL ZE PISZE POD INNYM NICKIEM HAHHAHAAHHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Kol. Jajcarek a ty wycinasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 no to się sprawa rypła Jajczarek oszukiwał..... tego nie można mu wybaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 pierwsze co bym zrobił to wszystkich h...... zwolnił bym z podatku , a za to hodowcom nałożył 40% MYSLAL ZE PISZE POD INNYM NICKIEM HAHHAHAAHHAHA Jak ktoś jest wyznania kakaowego, niech nie wali głupa.Od tego gościa wali pedałem na kilometr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 no to się sprawa rypła Jajczarek oszukiwał..... tego nie można mu wybaczyć możecie mnie cmoknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Kol. Jajcarek a ty wycinasz ? To znaczy , rozwin sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Tylko nie pomyl nicka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 Tylko nie pomyl nicka ten człowiek nadaje sie do szpitala specjalnej troski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok 5 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Dużo jeszcze razy masz zamiar się ogłaszać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 13 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 7.04.2013 do 12.04 .2013rokS=0.18gM=0.24gL=0.30gXL=0.42gz transportem do 200 kmilość ok 5 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach