predator&obcy 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 od takiego ciosu to można się podrapać po nosie chyba Ty po takim padasz wcześniej mu litrę postawił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 Dziś rozmawiałem z kilkoma hodowcami , nowy tydzień cena w góre, tak to wygląda braki towaru na fermach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 a potem jeżdzi na rowerze aby go pobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 WON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 głupi to ty jesteś ... po ziołach..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 a ty sianko masz w tym chorym łbie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 dla przypomnienia ... XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,30 / 0,32 ps.ceny się zmieniają z dnia na dzień z godziny na godzinę, cały czas są ruchome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 kupie jaja od messy 1a 30gr 886912614 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 człowieku jaja od messy 1a - płacą 0,34-36gr .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 po 34gr to juz handlarze mi przywożą a gdzie producenci są???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 hodowcy, niedługo ich braknie ... zostaną tylko handlarze . ps. a ty kim jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 WON przeżyjmy to jeszcze raz bez sexu na tylnym siedzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 sprzedam jaja od messy wiadomosci na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 14 Kwietnia 2013 WON przeżyjmy to jeszcze raz bez sexu na tylnym siedzeniu. nie jestem mężczyzną, ale chyba mam ich system myślowy w tematyce fantazji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 15 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 14.04.2013 do 21.04 .2013rokS=0.18gM=0.28grL=0.36grXL=0.45grz transportem do 200 kmilość ok 3 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TADEK55 0 Napisano 15 Kwietnia 2013 Kupię jaja 3-PL na "dwudziestkach" pow. 75 gr. z dobrą wagą. - gotówka czeka. Tel. 690-686-242 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 15 Kwietnia 2013 coraz większe zainteresowanie, telefonów o jajo o cho cho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
choodyvip 0 Napisano 15 Kwietnia 2013 po 34gr to juz handlarze mi przywożą a gdzie producenci są????chodowcą ktory zlikwidowal polowe produckcji spowodu zaniskiej ceny, a teraz musi utrzymac odbiorców i rynek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 15 Kwietnia 2013 Farmio , czyli byłe BJOBJO wpie...a mi się na rynek , pytanie czy ktoś wie czyj to numer na tym 4 zdjęciu od dołu ?http://www.facebook.com/pages/Jaja-Bjo-Bjo-Oszustwo-na-konsumencie/550964454937935?ref=stream#!Przecież u nas nie ma pasz wolnych od GMO , a tak poza tym to dlaczego piszą , że jaja są wiejskie , jeżeli drobnym drukiem napisali , że pochodzą z chowu klatkowego? Przecież takie rzeczy są u nas niedozwolone. Moim zdaniem ktoś powinien się tym zająć. Tak brzydko wprowadzają klienta w błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 kol. lekki luzik przecie wiosna, zara bydzie ful wolnego wybiegu krzyżówka jaja ''O'' z ''3'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 tak na poważnie... nie odczuwacie większego zainteresowania zakupem jaj?- u nas magazyn prawie pusty, wszystko schodzi na bieżąco, najwyższy czas drgać do góry, co sądzicie o tym ps.h...... nie pytam bo ich odpowiedz znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 tak na poważnie... nie odczuwacie większego zainteresowania zakupem jaj?- u nas magazyn prawie pusty, wszystko schodzi na bieżąco, najwyższy czas drgać do góry, co sądzicie o tym ps.h...... nie pytam bo ich odpowiedz znam Chyba trzeba będzie znów wykonać połączenie na czarnobyl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 a u mnie sytuacja odwrotna sprzedaż mniejsza no i ceny niższe w zakupie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 Ależ- przecież każdy wie ,że dostawcą Bio Bio jest chyba największa ferma na żurominie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 16 Kwietnia 2013 Nedza jest ,a do tego w maju wraca jajo z przepierzania plus nowe tak ze dobrze bedzie ja nie pojdzie jeszcze w dol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach