repo 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 wołają 0,15 za m ale za 0,12 nie chce .......niech sami gonię te smrody.....z tego co widać na poprawę się nie zanosi przynajmniej do jesieniczescJak czytam posty Biedronki te brednie co ona wypisuje to stwierdzam że zamiast do klientów z jajem niech się uda do monaru po pomoc za dużo towaru wciągasz biedronko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Widzisz omlet mogę ci dać umyć moją X6 , TROCHE CI ULŻY .. Tak z ciekawosci po co to piszesz I co ci to daje Kolego pytam naprawde szczerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 A te świeże nicki o ten sam cwel I ciekawe co go tak ruszylo te biobio przepraszam" j " Cena jaja kazdy wie cieniutki utasek jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 powoli h...... kończy się w dobrych cenach rozwożenie jaj po sklepach i cukierniach, hodowcy biorą się za handel- słusznie, po co utrzymywać takich h...... darmozjadów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 14.04.2013 do 21.04 .2013rokS=0.18gM=0.28grL=0.36grXL=0.45gr+7% WATz transportem do 200 kmilość ok 3 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Już zacząłem się zastanawiać, który z Was jest ten dobry , a który ten zły. Ostatnio Jajczarek wyzywał wszystkich , którzy pisali o BJOBJO, a teraz Jajcarek, chyba się komuś nicki przy logowaniu pomyliły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Miron6592 nie pisze się WAT tylko VAT - bez urazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Już zacząłem się zastanawiać, który z Was jest ten dobry , a który ten zły. Ostatnio Jajczarek wyzywał wszystkich , którzy pisali o BJOBJO, a teraz Jajcarek, chyba się komuś nicki przy logowaniu pomyliły Zainteresuj się jajem z ukrainy i za tych importerów byś sie zabrał. Podpier.... ich, dopiero byś dobry uczynek zrobił. Jajo miało iść na przetwórstwo od 1 kwietnia, a już miesiąc wcześniej się pojawiło na naszym rynku, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Jakim jajem z Ukrainy ? To już przeszłość. Tego jaja już nie ma, a jak jest to tylko pogratulować odwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 załamka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ferma1 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 "Raz sierpem raz młotem w h...... hołotę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 JAJCZAREK żal mi Ciebie.... masz naprawdę namieszane w głowie. Jesteś bardziej wulgarny w swoich wypowiedziach i zdjęciach niż były rzecznik PRL-owskiego rządu.Co do cen to o 12 gr za "M" nie słyszałem. Jest raczej stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 sprzedam jaja od messy priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garden 0 Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam wszystkichJesteśmy firmą pośrednią która zajmuję się exportem owoców i warzyw , w ostatnich dniach dostaliśmy zapytanie o dostawę jaj Kl M ( z średnią wagą 55g ) w ilości 1.620 000 , jaja kolor brązowy ilość na palecie 10800 oraz jaja KL S (z wagą nie mniej niż 43g) w ilości 648000 jaja muszą być oznaczone numerem wet. oraz dokument HDI , jeżeli ktoś z Państwa będzię zainteresowany proszę o przesłanie oferty cenowej na priv,ilość minimalna 324000 tyś . Jest możliwość podpisania stałego kontraktu na dostawy wyżej wymienionego produktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 Numerk, z was to same aniolki, czysta żydowska świętość.- przypominam, jeśli ktoś po mnie jedzie to nie ma litości, od wzajemniam się tym samym - zrozumiałeś jeden z drugim ? Hasło na dziś !!!- szable w dłoń wszystkich h.... goń goń goń;wstrzymać sprzedaż, jajo w momencie pójdzie w górę, bo go za wiele nie ma, teraz na nowalijkach można się dorabiać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 L 36grM 30 gr dostawa 30 palet x 25sk- bierzta bo to już reszta taniego jajeczka Ps.Spadam załadunek czeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 wstrzymaj sprzedaż ciepło reszte załatwi .... i nie te czasy aby towaru zabrakło ...zmieńcie myślenie panowie wszystko się zmieniło tylko trzeba umieć się dostosować.Kol.repo czy ja neguje twoje ceny ja tak płacę i nie mam problemów z zakupem raczej ze sprzedażą bo wszystko na poczekaj może miesiąc może dwa i do tego podjazdy hodowców z równie niskimi cenami po cukierniach hurtowniach i giełdach.........a i kasy można nie odzyskać nigdy.co do 2 pl już pisałem że jak potrzebuje to mi hodowca nabije znak jaki chce.... i z tego co mi wiadomo to wszystkie większe fermy w tym kraju tak robią...co do jaja z Ukrainy to podobno znowu ma wejść pokażna ilość zobaczymy ale w tym roku to pewnie cena nie podskoczy ale kto wie.czescspadam bmw na myjkę trzeba podstawić.kol. po ile zioła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 kol. po ile zioła to my chcemy od ciebie wiedzieć po ile kupujesz tak dobre zioło, chyba nie przepłacasz?- widać działanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 śmiech mnie ogarnia jak dzwoni hiena i mówi , przestań pan robić mi podiazdy na cukiernie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 co do 2 pl już pisałam że jak potrzebuje to mi hodowca nabije znak jaki chce.... i z tego co mi wiadomo to wszystkie większe fermy w tym kraju tak robią... Jakie wszystkie fermy, jak śmiesz tak pisać - zalecam zmniejszyć dawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 no fermy OLDA.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 słyszałem ze ma problemy ze sprzedażną, zjeżdża ostro z ceny dlatego ją krew zalewa.. - zioła zioła na realach lub klub GO GO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daru35 0 Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam mam do sprzedania silos 18T firmy MICHAŁ silos nowy raz używany i Posiadam też 2 linie paszowe rynienkowe z łancuchem kompletne i sprawne 2x kosz zasypowy. woj Świętokrzyskie tel 663-950-192 Darek.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach