Jajczarek 0 Napisano 21 Kwietnia 2013 na dołku to sama jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 21 Kwietnia 2013 Repo i jest cenaniemaceny leje na was... Mam dla was dobrą rade, przespacerujcie sie do apteki i kupcie sobie po kilogramie pyralginy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 21 Kwietnia 2013 Repo i jest cenaniemaceny leje na was... Mam dla was dobrą rade, przespacerujcie sie do apteki i kupcie sobie po kilogramie pyralginy A ty poszukaj BABY sobie niech ci upuści ciśnienia oszołomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 21 Kwietnia 2013 Repo i jest cenaniemaceny leje na was... Mam dla was dobrą rade, przespacerujcie sie do apteki i kupcie sobie po kilogramie pyralginy A ty poszukaj BABY sobie niech ci upuści ciśnienia oszołomie To że ciebie żadna nie chce to nie znaczy że każdy tak ma kretynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Repo i jest cenaniemaceny leje na was... Mam dla was dobrą rade, przespacerujcie sie do apteki i kupcie sobie po kilogramie pyralginy Oj nie ładnie omlet, brzydal z ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 omlet i co jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Hej h...... zbawcy, po ile dziś oddajemy na sklepy cukiernie, jakie prognozy na ten tydzień ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Jak "oddajemy " to wiadomo ze za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Szkoda mi ciebie ze musisz dokładać do interesu oddając za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Hej h...... zbawcy, po ile dziś oddajemy na sklepy cukiernie, jakie prognozy na ten tydzień ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Dla jednych szykuje zniżkę, dla drugich zwyzkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROMIX 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Tak piszesz jak by cena miała teraz jakieś większe znaczenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Jaka by nie było to cena ma zawsze znaczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Tajemnicą jest po ile h..... sprzedają sklepach cukierniach itp?- pisać ceny pisać ! Wywóz osobisty XL 50/60grL 40/45grM 30/35gr Ceny proponowane przez h....... Na fermie XL 35/38grL 19/22grM 12/17gr PsStraszny rozrzut cenowy prawda?- ale się wysyłają h..... zdziercy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 22.04.2013 do 29.04 .2013rokS=0.20 grM=0.30 grL=0.40 grXL=0.50 gr+7% WATz transportem do 200 kmilość ok 3 palettel: 797 570 250tel; 500 139 301 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrol 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 sprzedam messe 1A po 0.30 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sobieski 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 sprzedam jaja dwużółtkowe priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVEcesar 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Mnie dziś hodowca cenki popodnosił lekko ale nie kucnąłem.Właśnie jestem po załadunku i tak : L-23netto M-17netto (kupiłem 16palet)Może i mają taniej ale tyfusu nie kupuję.Mam też szacun do swojego producenta,wiem że cierpi finansowo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Chyba jakaś kontrolowana zmowa cenowa bo dzisiaj też usłyszałem na dwóch fermach wyższe ceny niż ostatnio, a w jajku ruchu nie ma w ogóle na krajowym podwórku. Eksport trochę idzie ale cen rewelacyjnych nie proponują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 powinniście się cieszyć że wasi hodowcy robią wszystko podnosząc ceny aby jak najmniej dokładać. Ps.Wykończyć jest się łatwo, tylko trudniej odbudować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 cenki do góry ...chyba w niebie....totalne dno w handlu jak tak dalej będzie to co drugi sklep się zamknie ....i będzie jeszcze mniejsza sprzedaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 cenki do góry ...chyba w niebie....totalne dno w handlu jak tak dalej będzie to co drugi sklep się zamknie ....i będzie jeszcze mniejsza sprzedaż Ludzie jak nie kupią jaj w małym to w dużym sklepie, ale kupią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przeor 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 http://forsal.pl/artykuly/699208,ovostar_zwiekszyl_produkcje_jaj_i_wolumeny_sprzedazy_przetworow_w_i_kw_2013_r.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 To wszystko wina TUSKA !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach