przeor 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 ....to wina Jajczarka!!! To on krzyczał że jaja będą drogie i że jego droga unia nigdy nie dopuści jaj z krajów trzecich!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 ....to wina Jajczarka!!! To on krzyczał że jaja będą drogie i że jego droga unia nigdy nie dopuści jaj z krajów trzecich!!!! łżesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
repo 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 ....to wina Jajczarka!!! To on krzyczał że jaja będą drogie i że jego droga unia nigdy nie dopuści jaj z krajów trzecich!!!!Bierze kasę z Ukrainy od firmy Ovostar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 ten Jajczarek to niezłe ziółko jak słychać ....trzeba o nim rozgłosić w ministerstwie .. kol. się ucieszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 chciałem 10gr podnieść dostałem tylko grosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 ten Jajczarek to niezłe ziółko jak słychać ....trzeba o nim rozgłosić w ministerstwie .. kol. się ucieszą jak widac słychac i czuc .kul się ucieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 wracajmy do tematu... Wywóz osobisty XL 50/60gr L 40/45gr M 30/35gr Ceny proponowane przez h....... Na fermie XL 35/38gr L 19/22gr M 12/17gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwatorjaj 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 wiedziałem że jesteś idjot! ale że aż takim to się nie spodziewałem pokaż mamie co piszes a zadowoli się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 zaczynasz znów obsrywać baranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 22 Kwietnia 2013 wiedziałem że jesteś idjot! ale że aż takim to się nie spodziewałem pokaż mamie co piszes a zadowoli się on nie ma mamy on jest z wylęgarni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 wiedziałem że jesteś idjot! ale że aż takim to się nie spodziewałem pokaż mamie co piszes a zadowoli się on nie ma mamy on jest z wylęgarni hahahaahahahahha dobre dobre..Jajczarek cały czas próbuje nas rozbawić tymi swoimi obrazkami i tekastami a tu gość walnął tekst i popłakałem sie ze śmiechu.... z wylęgarni dobre.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 Wyobrażam sobie ten sztuczny śmiech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 on jest z wylęgarni dobrze musiales sie nacpac!!!!!!! he he he he he , ......bo trzyma cie aż do teraz-- ja cie pieprze, ale jaja, skąd sie takie (słowo zostało usunięte)y jak ty biorą przecież ich nikt nie sieje, czyżby z próbowki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 wracajmy do tematu... Wywóz osobisty XL 50/60gr L 40/45gr M 30/35gr Ceny proponowane przez h....... na fermie XL 35/38gr L 19/22gr M 12/17gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 predator&obcy, lepiej rozweselaj swych kolegów ze swojej branży- tak panowie producenci jaj i brojlera, wszystko co dobre szybko się kończy, aby współczuć naszemu drobiarstwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 dzień bez uśmiechu jest dniem straconym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 chyba znowu wziął podwójną dawkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 połowę tego co ty .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 23 Kwietnia 2013 Jeszcze jedno. Możesz sobie krytykować moje posty. Nie mam już ani chęci, ani przyjemności na twoje durne zaczepki odpowiadać. AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach