Yoyo 0 Napisano 4 Maja 2013 Mnie też w szkole uczyli, że jak czegoś jest dużo, to jest tanie a jak jet go mało to jest drogie. Gdzie tu farmazony ? Dużo jajka = tanie jajkoMało jajka = drogie jajko[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2013 Mnie też w szkole uczyli, że jak czegoś jest dużo, to jest tanie a jak jet go mało to jest drogie. Dużo proszku i jaj z krajów po za UE = tanie jajko Mało proszku i jaj z krajów po za UE = drogie jajko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 4 Maja 2013 Jajczarek , przyznaj się robaczku , co masz wspólnego z FARMIO i co sądzisz o FARMIO ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2013 Numerek, gnido dworska, już ci mówię..... FARMIO ??????- GIT Ps. Kto produkuje i handluje wie że żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaliszef 0 Napisano 4 Maja 2013 Farmio to oszustwo. Ale doskonale pokazuje jak działają służby odpowiedzialne za kontrolę takich wałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2013 Czemu twoim zdaniem FARMIO to oszustwo, masz jakieś dowody ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 4 Maja 2013 wiem że nic nie wiem.ale sprawdzcie tą babke z reklamy cz ona aby się nie szczepi organizmami genetycznie modyfikowanymi . bo kury pewnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 4 Maja 2013 A ten WAT na jajka to jaki jest w końcu? Na ściólkowe 7% to już jasne. A na klatkowe 5% zostało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 4 Maja 2013 Jajczarek , przyznaj się robaczku , co masz wspólnego z FARMIO i co sądzisz o FARMIO ??? Dobre co L.... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koguciik 0 Napisano 4 Maja 2013 Kolego Miron gratuluje sprzedajesz 3 palety M już prawie od miesiąca. Ile to Twoje jajko ma terminu do przydatności - wieczność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 4 Maja 2013 A ten WAT na jajka to jaki jest w końcu? Na ściólkowe 7% to już jasne. A na klatkowe 5% zostało ? Na jajo wolne od GMO 23% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Maja 2013 Zacznijmy od tego że wszystkie pasze są z gmo .Wytwórnie nie chcą wystawić zaświadczenia że pasza jest wolna od gmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2013 Media są jak papugi, klepią wszystko i o wszytkim jak im się zapłaci - taki jest biznes, ludzie sami muszą doświadczyć o co w tym wszystkim chodzi.Ps.czy wie ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2013 Jaja Jajczarka na da..... mucha nie siada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 5 Maja 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 29.04.2013 do 05.05 .2013rokM=0.30 gr+7% WATz transportem do 200 kmilość ok 3 palettel: 797 570 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 5 Maja 2013 Kolego Miron gratuluje sprzedajesz 3 palety M już prawie od miesiąca. Ile to Twoje jajko ma terminu do przydatności - wieczność?kolego kogucik wszyscy na forum wiedzą o co chodzi,przykro mi że ty nie kumasz poproś może ci ktoś wytłumaczy o co chodzi w moim ogłoszeniu ja nie mam cierpliwości sory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2013 Kolego Miron gratuluje sprzedajesz 3 palety M już prawie od miesiąca. Ile to Twoje jajko ma terminu do przydatności - wieczność?kolego kogucik wszyscy na forum wiedzą o co chodzi,przykro mi że ty nie kumasz poproś może ci ktoś wytłumaczy o co chodzi w moim ogłoszeniu ja nie mam cierpliwości sory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alojz 0 Napisano 5 Maja 2013 Kolego Miron gratuluje sprzedajesz 3 palety M już prawie od miesiąca. Ile to Twoje jajko ma terminu do przydatności - wieczność?kolego kogucik wszyscy na forum wiedzą o co chodzi,przykro mi że ty nie kumasz poproś może ci ktoś wytłumaczy o co chodzi w moim ogłoszeniu ja nie mam cierpliwości sory. Kolego Miron6592 jesteś nudny z tymi twoimi 3 paletami do 200 km.Poza tym intelektualnie chyba mnie bardzo wyprzedzasz bo ja nie kumam o co ci biega! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yoyo 0 Napisano 5 Maja 2013 Ja też tego nie łapię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2013 Też już zgłupiałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafall8888 0 Napisano 5 Maja 2013 Te 7% vatu to na transport zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 5 Maja 2013 SPRZEDAM JAJA (2PL ściółka )cena od 29.04.2013 do 05.05 .2013rokM=0.30 gr+7% WATz transportem do 200 kmilość ok 3 palettel: 797 570 250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Maja 2013 człowieku co ma klatka czy ściółka do vatu , widać jakich mamy HANDLOWCÓW półm............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 5 Maja 2013 człowieku co ma klatka czy ściółka do vatu , widać jakich mamy HANDLOWCÓW półm............... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 5 Maja 2013 A na transport to 23% vat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach