Jajczarek 0 Napisano 18 Maja 2013 przecież to ja a nie Jajczarek po tym jak zgubiłam wielbłąda na pustyni ...... a że umie kombinować to sobie poradziłam...... ciekawe co bym zrobiła na Alasce? czesc Fantazję to może i masz ale ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Maja 2013 OGŁOSZENIE !!! Słońce, Piasek, Woda .... - Zatrudnię do pracy przy betoniarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 18 Maja 2013 to jednak kolejną hale stawiasz tak jak mówił mi twój znajomy......daj spokój bo cena jeszcze spadnie....a ja przy chłodnym piwku właśnie kiełbaski griluje ...jest gitczesc p.s.a ile na godz. płacisz za tę pracę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 18 Maja 2013 A kto pisał cena nie spadnie to będzie rok producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numerek 0 Napisano 18 Maja 2013 Nie drażnij Swojego marnego Dubla , bo jak to przeczyta- odpisze Ci 15 postów w ciągu jednego dnia i nawkleja do tego 99 obrazków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 18 Maja 2013 Spadaj na szczaw marny h.... - do ciebie rowerek numerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 19 Maja 2013 co za ch.................. dziś rano dzwoni i szuka 4 i 3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 19 Maja 2013 Jajaczarku wrzuć jakieś fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek1PL 0 Napisano 19 Maja 2013 Ja tam czuje amoniak przy 3 i śmierdzi jak ta lala Hehe SGGW parę lat temu zrobił test porównawczy różnych typów jajek (jajecznica, na twardo, ciasto i coś tam jeszcze) i badacze nie byli w stanie rozróżnić sposobu chowu kury po smaku jajka. Oczywiście z punktu widzenia kury na znaczenie czy siedzi w klatce i czy gania swobodnie po podwórku, ale z punktu widzenia konsumenta to czysty efekt placebo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OMLECIK 0 Napisano 19 Maja 2013 Ja tam czuje amoniak przy 3 i śmierdzi jak ta lala Hehe SGGW parę lat temu zrobił test porównawczy różnych typów jajek (jajecznica, na twardo, ciasto i coś tam jeszcze) i badacze nie byli w stanie rozróżnić sposobu chowu kury po smaku jajka. Oczywiście z punktu widzenia kury na znaczenie czy siedzi w klatce i czy gania swobodnie po podwórku, ale z punktu widzenia konsumenta to czysty efekt placebo. Sam śmierdzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Maja 2013 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Maja 2013 Ja tam czuje amoniak przy 1PL, a smród jebie z daleka jak ta lala Hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Maja 2013 biedronko !!!!Błękit jeziora dokoła, A tam w oddali gdzieś las. Słońce i przestrzeń nas woła,Tutaj więc spędź wolny czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 19 Maja 2013 biedronko!!!!Hej, Mazury, jakie cudne! Gdzie jest taki drugi kraj! Tu zapomnisz chwile trudne, Tu przeżyjesz życia maj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 19 Maja 2013 ale z ciebie prostak cześc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 ale z ciebie prostak cześc uwieram cię jak drzazga w odbycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 ceny bez zmian, ale ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 wywóz osobisty XL - 0,43 / 0,46 L - 0,35 / 0,37 M - 0,25 / 0,30 ceny proponowane przez h..... na fermie XL - 0,30 / 0,34 L - 0,18 / 0,22 M - 0,10 / 0,12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AVEcesar 0 Napisano 20 Maja 2013 Może się mylę lecz wyraźna tendencja wzrostu ceny.Już dziś hodowca podał mi towar po dwa oczka wyżej,mowa o świeżym jajku,nie miesięcznym tyfusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 20 Maja 2013 AVEcesar Wysłany: Pon Maj 20 12:51 GMT 2013 Temat postu:Może się mylę lecz wyraźna tendencja wzrostu ceny. Już dziś hodowca podał mi towar po dwa oczka wyżej,mowa o świeżym jajku,nie miesięcznym tyfusie poczekajmy jeszcze z miesiąc jak wywiozą więcej kury na ubojnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miron6592 0 Napisano 20 Maja 2013 .........? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 AVEcesar Wysłany: Pon Maj 20 12:51 GMT 2013 Temat postu:Może się mylę lecz wyraźna tendencja wzrostu ceny. Już dziś hodowca podał mi towar po dwa oczka wyżej,mowa o świeżym jajku,nie miesięcznym tyfusie poczekajmy jeszcze z miesiąc jak wywiozą więcej kury na ubojnie.... za dwa miesiące może być 30 oczek a nie tylko dwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Maja 2013 tak może 50 oczek ......... zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 ubojnie na 150% jadą - 50 oczek mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Maja 2013 dziś rozmawiałem z kilkoma i w czerwcu wstawiają kolejne małe do tego w przepierzaniu jest sporo kury i do tego ruch 50 % także towaru będzie na pewno ......... niech tam cena podskoczy o kilka groszy to będziecie mieli za co wykupić wakacje w Grecji panowie hodowcy.....czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach