Bix 0 Napisano 20 Maja 2013 Niestety ale myślę, że taki marazm w handlu będziemy mieli do połowy sierpnia. W tej chwili mniejszy obrót odbijam sobie większą marżą (taniego jajka jest do woli). Generalnie mniej pracy a zarobek podobny Mój dostawca zmniejszył znacznie obsadę niosek więc z czystym sumieniem wybieram za grosze tanie jajko tam, gdzie produkcja idzie pełną parą Więcej kurników, więcej klatek, więcej kur w klatkach. Żeby nam, handlarzom żyło się lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 20 Maja 2013 a jak nie podskoczy o kilka groszy to co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 do Grecji i Chorwacji tylko h..... wyjeżdżają bo na więcej i nie stać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 Więcej grup, więcej pakowalni. Żeby nam, hodowcom żyło się lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 20 Maja 2013 by żyło się lepiej ........... takie hasło znamy od kilku lat i mamy co mamy.....Jajczarku a w Mongolii byłeś ... tam byś wypoczął szerokie stepy kilometry bez ludzi to na pewno na psychikę dobrze robi ... pomyśl ile tam kurników byś nastawiał i od razu do Rosji zbyt pewny a i do Polski byś exportował.czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 Tak jak zrobili sadownicy, dziś są kimś, liczącą się grupą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajcarek 0 Napisano 20 Maja 2013 ubojnie na 150% jadą - 50 oczek mało Rok producenta przeciez jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Maja 2013 Przecież co miesiąc bańki nie można odkładać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 a co to jest bańka jak jajo idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesss1597156866 0 Napisano 20 Maja 2013 Nie pojmuję dzikiej satysfakcji jaką prezentuje biedronka w swoich postach.Jaki rodzaj kompleksów leczysz pisząc tak zjadliwe teksty?O ile rozumiem czysto ekonomiczny aspekt - im większa przebitka, tym lepiej dla twojej kieszeni - to nie rozumiem tego zacietrzewienia i psychopatycznej wręcz radości z niepowodzenia producentów jaj. Czyżbyś był aż tak ograniczony, że nie jesteś w stanie zrozumieć że takie rozchwianie rynku nie służy nikomu. Czy też grasz tutaj jakąś rolę, mając nadzieję na wpłynięcie na rozwój dalszej sytuacji.Jakiekolwiek są powody twojej aktywności, nie mogę ogarnąć jakim złym musisz być człowiekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 20 Maja 2013 ''biedronko, nie mogę ogarnąć jakim złym musisz być człowiekiem'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 20 Maja 2013 Człowieczycy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agent tomek 0 Napisano 20 Maja 2013 Zakupię M bez stępla 30 palet w cenie 11 tel 518 737 591 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Maja 2013 w cenie 11 czego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 11 eurocentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poranny kogut 0 Napisano 21 Maja 2013 Jajczarek Wysłany: Wto Maj 21 5:36 GMT 2013 Temat postu:11 eurocentów no chyba nie myśleliście że groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 Nie pojmuję dzikiej satysfakcji jaką prezentuje biedronka w swoich postach.Jaki rodzaj kompleksów leczysz pisząc tak zjadliwe teksty?O ile rozumiem czysto ekonomiczny aspekt - im większa przebitka, tym lepiej dla twojej kieszeni - to nie rozumiem tego zacietrzewienia i psychopatycznej wręcz radości z niepowodzenia producentów jaj. Czyżbyś był aż tak ograniczony, że nie jesteś w stanie zrozumieć że takie rozchwianie rynku nie służy nikomu. Czy też grasz tutaj jakąś rolę, mając nadzieję na wpłynięcie na rozwój dalszej sytuacji.Jakiekolwiek są powody twojej aktywności, nie mogę ogarnąć jakim złym musisz być człowiekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonis 0 Napisano 21 Maja 2013 agent tomek Wysłany: Wto Maj 21 0:24 GMT 2013 Temat postu:Zakupię M bez stępla 30 palet w cenie 11 tel 518 737 591 za M bez stępla płaci się więcej dla producenta za ''RYZYKO ZAWODOWE '' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jest cenaniemaceny 0 Napisano 21 Maja 2013 30 palet bez stępla i 1 palete 1PL , i na pakownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 21 Maja 2013 Podobno obok jest stanowisko wolne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 stanowisko wolne po tobie - co, popłynąłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 0 Napisano 21 Maja 2013 kolego skoro ja jestem złym człowiekiem to ty pewnie diabła masz w sobie......czy ja rynkiem rozchwiałem czy hodowcy wstawiając mln kur ...... a gdzie ja się cieszę z niepowodzenia hodowcy ?czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Egg 0 Napisano 21 Maja 2013 stanowisko wolne po tobie - co, popłynąłeś Dokładnie. Stawaj i sprzedawaj po 0,9 ja nie dałem rady. Wysadził mnie hodowca obok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajczarek 0 Napisano 21 Maja 2013 stanowisko wolne po tobie - co, popłynąłeś Dokładnie. Stawaj i sprzedawaj po 0,9 ja nie dałem rady. Wysadził mnie hodowca obok. przykro mi bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach